Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ekstern lektor til Organisation på HD 1. del søges

Ved Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse er en 3-årig stilling som ekstern lektor i faget Organisation på HD 1. del ledig til besættelse pr. 1. september 2021 eller snarest derefter.
  
Organisation er et 5 ECTS-fag med undervisningsaktiviteter i Kolding og Vejle. Læs fagbeskrivelsen her: Organisation. Undervisningen er placeret på hverdagsaftener i efterårssemesteret og der kan dermed ikke garanteres undervisning i hvert semester.
  
Ansættelse som ekstern lektor forudsætter enten relevant praksiserfaring inden for fagets område eller en videnskabelig hovedstilling ved et andet universitet.
  
Ansøgere med erfaring inden for undervisning og vejledning indenfor fagområdet fra højere læreanstalter, gerne på HD, foretrækkes.
   
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til fagansvarlige, lektor Kent Adsbøll Wickstrøm på mail kwj@sam.sdu.dk
  
Ansøger bedes oplyse om han/hun har/har haft andre deltidsansættelser på SDU.
  
Ansættelsesperioden for en Ekstern Lektor vil normalt være 3 år. Denne periode kan dog afviges i særlige tilfælde. Kontakt instituttet for nærmere oplysning herom.
  
Ansættelse finder sted i henhold til aftale mellem Finansministeriet og AC.
  
Frigørelsesattest udstedes.
  
Ansøgere skal vedlægge bevis for kandidateksamen og et CV, der bl.a. oplyser om tidligere undervisningsvirksomhed og relevante faglige kvalifikationer.
  
Ansøgninger vil blive bedømt af en fagkyndig bedømmer.
  
Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online". Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.
  
Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.
  
Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.