Ekstern underviser/vejleder ved Institut for Finansiering

Der er tale om et antal deltidsstillinger, som er tidsbegrænset for tre år med mulighed for to forlængelser af hver tre års varighed.

Stillingen omfatter (eksempler)

Du kan ansøge på en eller flere af de anførte aktiviteter.

Bacheloruddannelser

 • Forelæsninger i Finansiering (mindst 4 seancer) med første forløb i efteråret 2018 eller foråret 2019.
 • Øvelser med første forløb i efteråret 2018 eller foråret 2019.
 • Vejledning og bedømmelse af projekter indenfor et (eller flere) af temaerne
  • A) ”Børsintroduktioner”,
  • B) ”Aktiemarkeder”,
  • C) ”Kapitalstruktur og værdiansættelse mv.”,
  • D) ”Fusioner og virksomhedsovertagel-ser” og
  • E) ”International Finansiering” med første forløb i vinteren 2018/19.

HD-studiet i Finansiering (HD(F))
 • Underviser til seminarforløb i Corporate Finance med start foråret 2018.

Kvalifikationer
Kvalifikationskravet er normalt relevant kandidateksamen, og undervisningsmæssige kvalifikationer vil indgå i bedømmelsesgrundlaget.

Den ideelle ansøger har en kandidateksamen med en finansieringsteoretisk stærk profil. Foruden dine rigtig gode eksamenspræstationer har du også aktuel viden f.eks. fra en finansiel institution eller anden erhvervsvirksomhed. Vidensdeling med dine kolleger er en naturlig del af arbejdet.

Dette opslag omfatter alene aktiviteter, der skal varetages på dansk, hvorfor beherskelse af dansk til brug for undervisning/vejledning er en nødvendig kvalifikation, som for ikke danske statsborgere skal adresseres i ansøgningen.

Ansættelsesforhold
Ansættelse sker som undervisningsassistent med tiltrædelse efter aftale.

Løn og ansættelse sker i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning. Timetallet kan variere efter behov i de enkelte semestre og kan højst være 780 timer pr. studieår. I forbindelse med ansættelse som undervisningsassistent må den kommende medarbejder være villig til at gennemgå et pædagogisk instruktionskursus arrangeret af CBS (kun såfremt der ikke kan dokumenteres pædagogisk uddannelse eller erfaring i løbet af det første ansættelsesår) samt til at deltage i lærermøder.

Supplerende oplysninger
 • Studiekoordinator, professor Ken L. Bechmann (for HD(F)), 3815 2953, kb.fi@cbs.dk.
 • Viceinstitutleder, lektor Bjarne Florentsen, 3815 3609, bf.fi@cbs.dk.

Ansøgningsfristen er onsdag den 28. februar 2018.


Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer, CV samt yderligere bilag.

Oplysning om tidligere relevant undervisningsvirksomhed – herunder varighed – skal fremgå af ansøgningen. Dokumentation heraf samt dokumentation for undervisningsmæssige kvalifikationer og andre særlige kvalifikationer skal vedlægges ansøgningen.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse af 31. august 2000, hvilket betyder, at de indkomne ansøgninger bedømmes af en sagkyndig person. Ansøgere bedes medsende en eventuel publikationsliste med en angivelse af, hvilke arbejder der ønskes bedømt.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (ansættelsesbekendtgørelsen).

Du kan finde yderligere information om CBS og instituttet på http://www.cbs.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Underviser til EUX

Technical Education Copenhagen

EUX er en enestående uddannelsesform der kombinerer en gymnasial uddannelse med en erhvervsuddannelse. På TEC er EUX en selvstændigt afdeling. EUX søger timelærer inden for fagene teknik, informationsteknologi (informatik), og fysik. Opgaver Du skal...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Underviser til specialundervisning af borgere med ADHD og psykiske vanskeligheder til Center for Specialundervisning for Voksne

STU og Psykiske Vanskeligheder

Center for Specialundervisning for Voksne (CSV) i København søger en fuldtidsunderviser til specialundervisning af borgere med ADHD og psykiske vanskeligheder. På CSV tilbyder vi undervisning til voksne med ADHD, ADD og psykiske vanskeligheder. Vi u...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

FRISKOLELÆRER, barselsvikariat

AHI INTERNATIONAL SCHOOL

Er du vild med at undervise? Kan du begejstre på tysk og sprudle på dansk? Vi søger en uddannet lærer, der kan undervise vores 5. klasse i dansk samt tysk på 5.-9. klassetrin. Vi kan tilbyde en travl og spændende hverdag med søde, sjove og nysgerrig...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Sprogkonsulent - freelance underviser i dansk for udlændinge

VOCA LANGUAGES ApS

Freelance danskundervisere søges i Københavnsområdet Danskbureauet søger erfarne og kompetente undervisere i dansk for højtuddannede udlændinge. Som freelance underviser hos Danskbureauet skal du have det godt med at arbejde selvstændigt og være fle...
Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Underviser i dansk

MASTER-LING V/INGELISE RASMUSSEN

Underviser i dansk Master-Ling søger en underviser i dansk til at undervise vores erhvervskunder i Storkøbenhavn. Underviseren vil blive ansvarlig for planlægning og gennemførsel af undervisning både af enkeltpersoner og i forbindelse med holdunderv...