Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Eksterne lektorer inden for det forvaltnings- og forfatningsretlige område

Ved Juridisk Institut, Syddansk Universitet, og med tjenestested i Odense, vil et antal stillinger som eksterne lektorer inden for det forvaltnings- og forfatningsretlige område være ledig til besættelse den 1. september 2018 eller efter nærmere aftale. Stillingen er tidsbegrænset med mulighed for forlængelse. De eksterne lektorer skal i samarbejde med instituttets offentligretlige forskere varetage undervisning og eksamination i fagene Forvaltningsret, Forfatningsret og Videregående Forvaltningsret. Nogle af fagene udbydes også på vores deltidsuddannelse, hvor der undervises om lørdagen og hvor undervisningen både live streames og optages, så de studerende har mulighed for at se undervisningen forskudt.Derudover skal den eksterne underviser også varetage vejledning og eksamination af bachelorprojekter og specialer.Der vil blive lagt vægt på, at ansøgeren kan dokumentere en bred viden om og erfaring med et eller flere af de fag, der skal undervises i. Det vil være en fordel, hvis ansøgeren også kan undervise i andre juridiske emner, men det er ikke afgørende. Ved juridisk institut er pt. ansat 10 professorer, 17 lektorer, 4 adjunkter, 2 post doc., 4 videnskabelige assistenter, 10 ph.d.-stipendiater samt 7 administrative medarbejdere samt et større antal eksterne lektorer.Yderligere oplysninger om stillingen og den juridiske forskning og undervisning ved Syddansk Universitet kan på fås på internetadressen http://www.sdu.dk/sam eller ved henvendelse til lektor Frederik Waage på fwa@sam.sdu.dk.Ansøger bedes oplyse om han/hun har/har haft andre deltidsansættelser på SDU.

Ansættelsesperioden for en Ekstern Lektor vil normalt være 3 år. Denne periode kan dog afviges i særlige tilfælde. Kontakt instituttet for nærmere oplysning herom.

Ansættelse finder sted i henhold til aftale mellem Finansministeriet og AC.

Frigørelsesattest udstedes.

Ansøgere skal vedlægge bevis for kandidateksamen og et CV, der bl.a. oplyser om tidligere undervisningsvirksomhed og relevante faglige kvalifikationer.

Der skal vedlægges en fortegnelse over samtlige bilag, og hvert af bilagene skal være nummereret og mærket med ansøgerens navn.

Ansøgninger vil blive bedømt af en fagkyndig bedømmer.Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online". Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format.Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her