Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Eksterne lektorer med særlig kompetence inden for farmakologi

Roskilde Universitet uddanner studerende til at løse virkelighedens problemer. Vi udfordrer de akademiske traditioner og eksperimenterer med nye måder at skabe og tilegne sig viden på. Vil du være med?

Institut for Naturvidenskab og Miljø, Roskilde Universitet, søger eksterne lektorer til undervisning i farmakologi på Medicinalbiologi uddannelsen fra 1.9. 2020 eller snarest muligt derefter. Stillingerne er deltidsstillinger og den er tidsbegrænset til 3 år. Arbejdsopgaver og timetal aftales med instituttet forud for hvert semester. Der kan ikke garanteres et bestemt antal undervisningstimer hvert semester.

Ansvar og opgaver
Den eksterne lektor forventes selvstændigt at kunne tilrettelægge og gennemføre undervisningsforløb i henhold til RUC’s regler, herunder også vejlede, forelæse og gennemføre eksaminer og andre evalueringer inden for fagene medicinal- og molekylærbiologi.

Kriterier og faglige kvalifikationer
Ansøgere skal have en kandidatuddannelse eller tilsvarende niveau inden for medicin, farmaci, biomedicin, humanbiologi, molekylær medicin eller tilsvarende. Derudover er det en forudsætning at du enten har

 • relevant praksiserfaring på højt niveau inden for farmakologi/medicinalbiologi, som ikke er opnået gennem en universitær ansættelse
 • er ansat i en hovedstilling ved et andet universitet

Der lægges endvidere vægt på kvalifikationer inden for følgende faglige områder:
 • Undervisningserfaring indenfor medicinal- og molekylærbiologi
 • Videnskabelig produktion

Vi lægger derudover vægt på, at du er initiativrig og har gode samarbejdsevner.

Bedømmelse
I bedømmelsen af ansøgerne vil der blive lagt vægt på;
 • Undervisningserfaring
 • Relevant praksiserfaring såfremt ansøger ikke er ansat i en hovedstilling ved et andet universitet

Kandidater der ansøger i kraft af sin relevante praksiserfaring, skal have indgående, aktuel viden om faget/fagområdets anvendelsesmuligheder.

Introduktionskursus
Alle uddannelser ved Roskilde Universitet udbydes inden for rammerne af RUC’s fælles pædagogiske model og uddannelsesstruktur (link til PPL). For at sikre at alle vores undervisere har et godt kendskab til den pædagogiske model og til projektvejledningsformen, er det obligatorisk for alle nyansatte at deltage i to korte introduktionskurser med netop dette omdrejningspunkt:
 • Introduktion til Roskilde Universitets pædagogiske tilgang
 • Introduktion til projektvejledning

Du kan læse mere om kurserne her: https://study.ruc.dk/eae

Kurserne er henholdsvis 2 og 3 timer og ligger i direkte forlængelse af hinanden på enten dansk eller engelsk. Deltagelse forudsætter ikke nogen forberedelse.

Institut for Naturvidenskab og Miljø er et af ??fire Institutter ved Roskilde Universitet. Instituttet udfører forskning inden for medicinalbiologi, molekylærbiologi, miljøvidenskab, kemi, fysik og matematik. Bachelor- og kandidatuddannelser tilbydes inden for disse områder.

Stillingen vil være tilknyttet faggruppen i molekylær og medicinalbiologi. Faggruppen forsker og underviser i grundlæggende molekylærbiologiske emner ofte kombineret med en biomedicinsk eller anvendelsesorienteret vinkel. Forskningsgruppen arbejder i både eukaryote og prokaryote organismer med forskning inden for værts-patogen interaktioner, antimikrobielle peptider, bakteriefysiologi, cellebiologi, kræftudvikling, strukturelle karakteriseringer af proteiner, metaboliske forstyrrelser ved hjælp af en række molekylære og biokemiske teknikker. Vi har avanceret udstyr, som fluorescenskonfokal mikroskopi, NGS-platform, massespektrometri, HPLC, NMR, cellekultur, GMO2 og biosikkerhedsniveau 2 laboratorier.

Mere information
For yderligere oplysninger om stillingen venligst kontakt faggruppeleder Jesper Troelsen på (+45) 46742728 eller troelsen@ruc.dk eller prodekan Annemette Palmqvist på (+45) 46742023 eller apalm@ruc.dk.

Ansættelsesvilkår
Du vil i stillingen referere til prodekan Annemette Palmqvist. Ansættelsen er omfattet af Cirkulære om aftale om Eksterne lektorer ved universiteter m.fl. under Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser.

Udvælgelse til faglig bedømmelse
Efter ansøgningsfristens udløb udvælger formanden for ansættelsesudvalget – efter rådgivning fra ansættelsesudvalgets medlemmer inklusiv formanden for bedømmelsesudvalget – et antal ansøgere til faglig bedømmelse. Hver enkelt ansøger meddeles herefter, om vedkommende er blandt de ansøgere, som er sendt videre til faglig bedømmelse. De udvalgte kandidater vil blive informeret om sammensætningen af bedømmelsesudvalget, og hver ansøger vil blive givet mulighed for at fremsætte eventuelle bemærkninger til bedømmelsesudvalgets sammensætning og – senere – sin bedømmelse.
Ansøgere, der ikke er sendt videre til faglig bedømmelse, kan ikke forvente at høre mere, før der er truffet beslutning om ansættelse, med mindre der på et senere tidspunkt i rekrutteringsprocessen udvælges yderligere til faglig bedømmelse.

Ansøgning
Søg stillingen på https://ruc.dk/ledige-stillinger-pa-roskilde-universitet/

Ansøgningen skal indeholde:
 1. Motiveret ansøgning
 2. CV
 3. Dokumentation for uddannelse
 4. Undervisningsportfolio (læs mere om undervisningsportfolio på Roskilde Universitet her)
 5. Hvis relevant: Dokumentation for yderligere forsknings- eller undervisningskvalifikationer

Ansøgningsfristen er 3. juli 2020.
Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget I betragtning.

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.