Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Eksterne sælgere

Jobbet


Din opgave er opsøgende salgsarbejde og projektsalg. Du planlægger din salgsindsats over for både nuværende og potentielle kunder på B2B markedet. En vigtig del af din rolle er at opbygge og vedligeholde stærke kunderelationer. Du rådgiver kunderne og engagerer dig i deres idéer – allerede på tegnebrættet. Samtidig får du ansvaret for at vedligeholde og udbygge din egen kundeportefølje. Du indgår i et tæt samarbejde med et stærkt team af sælgere, der fungerer som backup for salgsarbejdet.

Vil du hjælpe os med at bygge Danmark?
Hvis du vil være ekstern sælger i Bygma, forventer vi, at du:

 • har branchekendskab og er fagligt godt klædt på til at rådgive kunderne
 • ved, at vi er fagfolk, som handler med fagfolk
 • forstår, at kundernes byggeprojekter kræver stram styring og leverancer til tiden
 • er klar til at løfte i flok som en del af et stærkt hold
 • har lyst til en travl og hektisk arbejdsdag med stor faglig fokus
 • Vi tilbyder
  I Bygma tilbyder vi dig faglig dybde og geografisk bredde. Det betyder, at du har gode muligheder, når du vil lægge næste lag på karrieren. Samtidig giver vi plads til fritid, så du kan genoplade dine batterier.

  Hos os bliver du en del af vores stærke kultur med loyale ”BygMakkere”, der løfter i flok – hver dag, over hele landet, som ét samlet hold.

  Kan du se dig selv hos os?
  Så søg jobbet via linket nederst på denne side. Fristen er 30. april 2021. Vi holder løbende samtaler og kan derfor vælge den rette kandidat inden ansøgningsfristens udløb. Så skynd dig at sende os din ansøgning – vi glæder os til at høre fra dig.

  Tiltrædelse efter aftale. Vi er i fuld gang med at etablere salgsorganisationen i Bygma København. Vi arbejder p.t. i egne lokaler hos Bygma Roskilde. Primo 2022 flytter vi til Prags Boulevard – kun 2,5 km fra Rådhuspladsen. Du vil referere til salgschef Torben Andersen, som du er velkommen til at kontakte på mobil 2834 8177, hvis du har spørgsmål til stillingen.

  VI ER BYGMA. Vi er Danmarks førende leverandør til det professionelle byggeri. Det er vi, fordi vi giver vores kunder rådgivning, service og kvalitet på branchens højeste niveau.

  I Bygma er vi fagfolk, som handler med fagfolk. Vi ved, at godt grej er afgørende for håndværkeren. At entreprenøren har brug for et samarbejde uden knaster. At en byggeplads kræver stram styring og varer til tiden.

  Fundamentet for Bygmas succes er vores medarbejdere. Derfor ansætter vi kun de bedste. Til lager og til lastbil. Til salg og til stab. Hos os er det ansvar, udvikling og kompetencer, der driver forretningen fremad. Og vi står sammen om at levere de gode resultater. Hver dag, over hele landet, som ét samlet Bygma.

  Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.


  ellerDownload

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.