Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Eksterne undervisere ved Institut for Finansiering

Der er tale om et antal deltidsstillinger som undervisningsassistent med tidsbegrænsning til tre år og med mulighed for to forlængelser af hver tre års varighed.

Stillingen omfatter (eksempler):

Du kan ansøge på en eller flere af de anførte aktiviteter, f.eks. projekter indenfor ét tema:

* Vejledning og bedømmelse af projekter inden for ét eller flere af temaerne A) Optioner og andre derivater, B) Danske aktier, C) Norske og svenske aktier, D) Ikke-skandinaviske aktier, E) Obligationer, F) Porteføljestyring og performancemåling, G) Børsintroduktioner, H) Kapitalstruktur og værdiansættelse mv., I) Fusioner og virksomhedsovertagelser, J) Private equity/Venture capital, K) Porteføljestyring og performancemåling, L) Danske investeringsforeninger, M) Udenlandske investeringsforeninger, N) Livsforsikring og pensionsopsparing og O) International Finansiering med første forløb i vinteren 2021/22.

* Undervisning i Finansiering på bachelorniveau i form af øvelser.

Potentielle ansøgere med interesse for andre aktiviteter er altid velkomne til at kontakte Institut for Finansiering.

Kvalifikationer:

Kvalifikationskravet er normalt relevant kandidateksamen, og undervisningsmæssige kvalifikationer vil indgå i bedømmelsesgrundlaget.

Den ideelle ansøger har en kandidateksamen med en finansieringsteoretisk stærk profil. Foruden dine rigtig gode eksamenspræstationer har du også aktuel viden f.eks. fra en finansiel institution eller anden erhvervsvirksomhed. Vidensdeling med dine kolleger er en naturlig del af arbejdet.

Dette opslag omfatter bl.a. aktiviteter, der skal varetages på dansk, hvorfor beherskelse af dansk til brug for undervisning/vejledning er en nødvendig kvalifikation, som for ikke danske statsborgere skal adresseres i ansøgningen.

Ansættelsesforhold:

Ansættelse sker som undervisningsassistent med tiltrædelse efter aftale.

Løn og ansættelse sker i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning. Timetallet kan variere efter behov i de enkelte semestre og kan højst være 780 timer pr. studieår. I forbindelse med ansættelse som undervisningsassistent må den kommende medarbejder være villig til at gennemgå et pædagogisk instruktionskursus arrangeret af CBS (kun såfremt der ikke kan dokumenteres pædagogisk uddannelse eller erfaring i løbet af det første ansættelsesår) samt til at deltage i lærermøder.

Supplerende oplysninger:

Viceinstitutleder, lektor Bjarne Florentsen, 3815 3609, bf.fi@cbs.dk.

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfristen er fredag 14. maj 2021

Din ansøgning:

Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer, CV samt yderligere bilag.

Oplysning om tidligere relevant undervisningsvirksomhed – herunder varighed – skal fremgå af ansøgningen. Dokumentation heraf samt dokumentation for undervisningsmæssige kvalifikationer og andre særlige kvalifikationer skal vedlægges ansøgningen.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse af 31. august 2000, hvilket betyder, at de indkomne ansøgninger bedømmes af en sagkyndig person. Ansøgere bedes medsende en eventuel publikationsliste med en angivelse af, hvilke arbejder der ønskes bedømt.

Ansøgninger behandles i henhold til bekendtgørelse om ansættelse af videnskabeligt personale ved universiteter (ansættelsesbekendtgørelsen).

Du kan finde yderligere information om CBS og instituttet på www.cbs.dk.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.