Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Eksternt lektorat i arbejdsmedicin

Ved Institut for Folkesundhedsvidenskab, SUND, er et 3-årigt eksternt lektorat ledigt til besættelse 1/5-2021 eller snarest derefter. Den eksterne lektor skal primært forestå undervisning i arbejdsmedicin på kandidatuddannelsen for medicin, Københavns Universitet.

Der kan efter nærmere aftale også blive tale om undervisning på øvrige kurser.

Den eksterne lektor skal kunne tilrettelægge og selvstændigt gennemføre undervisning samt gennemføre dertil hørende eksaminer og evalueringer.

Stillingen er beskrevet i Bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter BEK nr 1443 af 11/12/2019 og i Aftale om eksterne lektorer ved universiteter.

Kvalifikationskrav:

Den ansatte vil blive introduceret til undervisningens form og indhold af afdelingens kursusledere og tilbydes løbende supervision. Kvalifikationskravet er kandidatniveau i medicin.

Ansættelse som ekstern lektor forudsætter enten:

– Relevant praksiserfaring på højt niveau, der ikke er opnået gennem en universitær, videnskabelig ansættelse, eller

– Ansættelse i en videnskabelig hovedstilling på et andet universitet.

Undervisningsmæssige kvalifikationer indgår i bedømmelsen af ansøgere til et eksternt lektorat.

En ekstern lektor, som ansættes i kraft af sin relevante praksiserfaring, skal have indgående, aktuel viden om fagets/fagområdets anvendelsesmuligheder opnået gennem beskæftigelse inden for faget/fagområdet.

Da undervisningsmæssige kvalifikationer indgår i bedømmelsesgrundlaget, skal ansøgere medsende oplysninger om tidligere undervisningsvirksomhed. Alle, der underviser, skal udarbejde og løbende vedligeholde en undervisningsportfolio.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår:

Løn og øvrige ansættelsesvilkår i henhold til aftale mellem Finansministeriet og AC om eksterne lektorer ved universiteter m.fl. under Undervisningsministeriet.

Ansættelsen er tidsbegænset til 3 år.

Det arbejdstimetal, der er forbundet med en ekstern lektors undervisning, kan ikke overstige 500 timer årligt. Såfremt det af hensyn til undervisningens tilrettelæggelse eller gennemførelse er nødvendigt, kan arbejdstimetallet dog udgøre op til 780 timer årligt.

Timelønnen pr. arbejdstime er p.t. 272,26 kr. plus feriegodtgørelse (februar 2021 niv.).

Kontakt

Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte klinisk professor Susanne Wulff Svendsen susanne.wulff.svendsen@regionh.dk.

Procedure

Send ansøgning via linket nedenfor senest d. 24. februar 2021. Materiale modtaget efter dette tidspunkt vil ikke blive taget i betragtning.

Ansøgningen skal indeholde:

Publikationer skal ikke medsendes.

Den videre proces

Efter ansøgningsfristens udløb udvælger den ansættelsesbemyndigede leder, med rådgivning fra ansættelsesudvalget, hvilke ansøgere der skal bedømmes. Alle ansøgere får umiddelbart herefter besked om, hvorvidt deres ansøgning er gået videre til bedømmelse af en fagkyndig bedømmer. De udvalgte ansøgere orienteres om bedømmeren, og hver ansøger får lejlighed til at kommentere den del af bedømmelsen, som angår ansøgeren selv.

Efter en prioritering af de kvalificerede ansøgere, afholdes der samtaler, hvorefter eventuel ansættelse tilbydes.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.