Eksternt Lektorat i Sociologi

På Sociologisk Institut ved Københavns Universitet vil en stilling som ekstern lektor være ledig pr. 1. september 2018 for en 3-årig periode.

Kvalifikationer
Kvalifikationskravet er en samfundsvidenskabelig kandidatgrad samt erfaring med undervisning på dansk og også gerne på engelsk i almen sociologiske teorifag.

Undervisningen indgår i bachelor- og kandidatuddannelsen i Folkesundhedsvidenskab på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet og indebærer forelæsninger, holdundervisning og vejledning. Således vil det være en fordel at have forsknings-, undervisningsmæssige- eller andre professionelle erfaringer inden for sundhedsområdet.

Ansøgeren forventes at have erfaring med tilrettelæggelse af og undervisning i bachelor- og kandidatfag på universitetsniveau. Herudover vægtes yderligere kvalifikationer, f.eks. særlige specialer og kundskaber, publikationer eller andre særlige kvalifikationer på højt niveau. Undervisningsmæssige kvalifikationer indgår i bedømmelsesgrundlaget.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse vil finde sted pr. 1. september 2018 og med slutdato 31. august 2021. Løn efter aftale mellem Finansministeriet og AC. Timelønssatsen udgør pr. 1. december 2017 kr. 261,26. I henhold til ’Cirkulære om eksterne lektorer ved Universiteter m.fl. under Undervisningsministeriet’ ydes som minimum betaling for 100 arbejdstimer og maksimum 500 timer pr. undervisningsår.

Nærmere oplysninger om instituttet: www.soc.ku.dk

Ansættelsesproces
Efter ansøgningsfristens udløb udvælger den ansættelsesbemyndigede leder, med rådgivning fra ansættelsesudvalget, hvilke ansøgere der skal bedømmes. Alle ansøgere får umiddelbart herefter besked om, hvorvidt deres ansøgning er gået videre til bedømmelse af et fagkyndigt bedømmelsesudvalg. De udvalgte ansøgere orienteres om udvalgets sammensætning. Efter bedømmelsen får hver ansøger lejlighed til at kommentere den del af bedømmelsen, som angår ansøgeren selv.

Yderligere oplysninger.
Nærmere oplysninger om stillingen kan indhentes hos lektor Inge Kryger Pedersen på tlf. 3532 3229 eller på mail: ikp@soc.ku.dk

Ansøgning
Ansøg elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst på siden).
Ansøgningen vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser og dokumentation for faglige forudsætninger og herunder oplysning om undervisningserfaringer.

Ansøgningsfrist: 14. maj 2018.

Samtaler afholdes i uge 22, 2018

Ansøgninger som modtages efter ansøgningsfristens udløb vil ikke blive accepteret.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Institut for Antropologi søger eksterne lektorer til "Antropologi som profession'' efterår 2018

Institut for Antropologi

København
To eksterne lektorer søges til undervisning på 1. semester af den antropologiske bacheloruddannelse ved Københavns Universitet. Antropologi som profession er et obligatorisk kursus på 7,5 ECTS point. Kurset består af 11 kursusgange á 4 timer, en gan...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018

Institut for Antropologi søger eksterne lektorer til kurset "Antropologisk metode", efterår 2018

Institut for Antropologi

København
Instituttet søger to eller flere eksterne lektorer, der kan varetage undervisning i kvalitativ og eller kvantitativ metode på 3. semester af den antropologiske bacheloruddannelse ved Københavns Universitet. Antropologisk metode er et obligatorisk ku...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:15. maj 2018