Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Eksternt lektorat ved Institut for Biologi

Ved Institut for Biologi, Natural Sciences, Aarhus Universitet er et eksternt lektorat indenfor biologi uddannelsen ledigt pr. 1. September 2020. Stillingen opslås for en 5-årig periode som svarer til det behov der pt kendes, men den vil muligvis kunne forlænges.

Arbejdsopgaver og timetal aftales med instituttet forud for hvert semester. Arbejdstiden vil variere, alt afhængig af studentertallet på faget, som der skal undervises i. Der kan ikke garanteres undervisning i hvert semester.

Stillingens indhold
Stillingen består primært i forelæsning og undervisning i fag relateret til biologi uddannelsen, især i faget Tropiske Økosystemers Forvaltning. Der lægges vægt på ansøgers didaktiske kompetencer og erfaringer i undervisning.

Arbejdsopgaverne kan desuden bestå i at udarbejde og rette opgaver i forbindelse med den løbende undervisning og skriftlige eksaminer, samt eksamination ved mundtlige eksaminer og andre prøver.

Yderligere information
Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til institutleder Hans Brix tlf. 28992031, e-mail: hans.brix@bios.au.dk

Arbejdssted
Arbejdsstedet er Ny Munkegade 114, 8000 Aarhus C.

Formalia
Aflønning sker i.h.t. Cirkulære om aftale om Eksterne lektorer ved universiteter m.fl. under Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser (uddannelsesministeriet)

Alle interesserede opfordres til at søge uafhængigt af personlig baggrund.

Der anvendes short-listing. Det betyder at lederen, efter ansøgningsfristens udløb, med bistand af formanden for bedømmelsesudvalget og evt. ansættelsesudvalg, udvælger, hvilke ansøgere der skal bedømmes. Udvælgelsen foretages på baggrund af en vurdering af hvem der er mest relevant i forhold til kravene i stillingsopslaget.
Alle ansøgere får inden for 6 uger besked om, hvorvidt deres ansøgning er gået videre til bedømmelse af et fagkyndigt bedømmelsesudvalg. De udvalgte ansøgere orienteres om udvalgets sammensætning og modtager samtidig egen bedømmelse. Når rekrutteringsprocessen er afsluttet sendes endeligt afslag til alle fravalgte ansøgere, indeholdende de hovedhensyn som er tillagt vægt ved udvælgelsen.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Ansøgningsfrist:
1. juli 2020

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.