Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

El-fagleder til Rambølls hospitalsdivision

Kom og bring din stærke el-faglighed i spil, når du bidrager med innovative løsninger på nogle af landets spændende hospitals byggeprojekter indenfor Hospitaler. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har relevant erfaring fra hospitalsprojekter samt et brændende ønske om at videreudvikle din faglighed i sammenspil med nogle af landets stærkeste el-ingeniører.

Er du vores nye kollega? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Hospitalsdivision i Rambøll Byggeri

Som vores nye kollega bliver du en del af Hospitalsdivisionen i Rambøll Byggeri. Hospitalsområdet er i rivende udvikling og et strategisk vigtigt område for Rambøll og du vil få en nøglerolle i udviklingen af Rambølls hospitalsydelser i Danmark, der allerede tæller flere af de mest ikoniske og komplekse projekter såsom Nyt OUH, Aarhus Universitetshospital Skejby og Nyt Hospital Nordsjælland.

Som vores nye kollega kommer du med på et stærkt hold af ingeniører og projektledere, der alle arbejder på at skabe de bedste hospitaler både i Danmark og i udlandet. Dit hovedfokus som EL-fagleder vil være på projektering, rådgivning, tilsyn og kvalitetssikring af installationer på komplekse projekter inden for hospitalsbyggeri. Du vil i samspil med fagligt dygtige kollegaer på tværs af Rambøll, være med til at sikre, at Rambølls ydelser er de bedste på markedet.

I samarbejde med kompetente kolleger forventer vi, at du tager del i ansvaret for at løse og udvikle vores opgaver inden for elfaget i byggeri, med fokus på projektering af elinstallationer på hospitalsområdet. Opgaverne er afvekslende og udfordrende og løses i et uformelt arbejdsklima, hvor begreberne resultater, ansvarlighed, overblik og struktur er afgørende.

Din primære rolle vil være at fungere som fagleder og projekterende ingeniør indenfor el-området på vores projekter. Du vil med din faglighed bidrage til, at videndeling fortsat sættes højt på dagsordenen, så målet om 'World Class' projekter, fortsat indfries.

Hvis det har din interesse, vil der være mulighed for, i perioder, at arbejde på hospitalsprojekter fra Rambølls andre kontorer i Europa.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

 • En uddannelse som el-ingeniør, alternativt el-installatør
 • +8 års dokumenteret erfaring fra komplekse hospitalsprojekter
 • Tidligere erfaring som el-fagleder
 • Sprogkundskaber i dansk og engelsk – både i skrift og tale
 • Velkommen til vores Byggeri-division

  Rambøll er en af verdens ti førende bygningsdesignere, og vi arbejder hvert år på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter. På verdensplan er vi omkring 4.000 eksperter, som er specialiserede i at skabe innovative, grønnere og bedre bygninger. Vi lægger især stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvor vi balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv for dem, der bruger bygningerne. 

  Rambøll i Danmark

  Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 12 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

  Sådan ansøger du

  Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte.

  Vil du vide mere om stillingen så kontakt Team Lead Martin Molsen på 5161 0194 eller molsen@ramboll.dk.

  Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Sidste dag for upload er søndag d. 28. februar 2021.

  Vi glæder os til at læse din ansøgning.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.