El-ingeniør

Scanel International A/S, Frederikshavn

 

Scanel International A/S er markedsledende inden for levering af integrerede tekniske systemer, komponenter og serviceydelser til maritim-, olie/gas-, og vindindustrien. Vi har mere end 250 ansatte og kundeprojekter i mere end 30 lande. Vi mangler nu en el-ingeniør, som kan støtte vores projektledere i tilbudsgivning.

 

Arbejds- og ansvarsområde

Du vil indgå i vores Engineering team, der består af 6 medarbejdere, og med reference til Head of Engineering. Du får rig mulighed for faglig udvikling og stor fleksibilitet. Du vil indgå i et samarbejde med et stærkt team med høj grad af faglig sparring og tværorganisatoriske opgaver.

 

  • Projektering
  • Rådgivning
  • Tilbudsgivning
  • Tenderbehandling
  • Besigtigelsesarbejde
  • Konstruktion og beregninger
  • Materialevalg og tekniske specifikationer for indkøb
  • Klassegodkendelse
  • Møder med kunder og leverandører
  • Afprøvning og afleveringsopgaver

 

Din baggrund

Du er uddannet el-ingeniør – enten nyuddannet eller med relevant erfaring fra offshore- og/eller marinebranchen.

 

Du arbejder selvstændigt i et aktivt og dynamisk miljø. Du er naturligvis systematisk, struktureret og procesorienteret med fokus på helheden. Du er god til at bevare overblikket, og er en stærk formidler i skrift og tale.

Kendskab til den maritime branche er en fordel, men ikke et krav.

 

Vi tilbyder

Et spændende, varieret og alsidigt fuldtidsjob i en dynamisk organisation med et uformelt arbejdsmiljø og en uhøjtidelig omgangstone.

 

Vi tilbyder gode arbejdsforhold og personalegoder som f.eks. sundhedsforsikring, frokostordning og sociale aktiviteter/klubber.

 

Vi har fem overordnede værdier: Troværdighed, Respekt, Stolthed, Fællesskab, og Retfærdighed, som er fundamentet i vores kultur.

 

Interesseret?

Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt til job@scanel.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til COO Gert Balling på tlf.: +45 2222 5209.

 

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter gerne på den rette ansøger.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Læs mere om Scanel International A/S på www.scanel.dk

 

Scanel International A/S leverer integrerede tekniske systemer, udstyr, komponenter og serviceydelser til maritime-, olie-, gas- og vindindustrien. Virksomheden har 250 ansatte, og kundeprojekter i flere end 30 lande. Kernekompetencerne inkluderer design & engineering; projektledelse; elektromekanisk service; el-installation; kontrolsystemer; navigation & kommunikation; specialist-personale; og ad-hoc bemanding.

Scanel er grundlagt i 1991, og er i konstant vækst.  Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, for hurtig respons, for pålidelige løsninger og for kompetente medarbejdere.

Scanel er anerkendt for kvalitet (ISO 9001), Miljø (ISO 14001) og for sit gode arbejdsmiljø (OSHAS 18001). Det er en målsætning i Scanel at tiltrække, udvikle, støtte og fastholde de rette medarbejdere med de rigtige kompetencer i de rigtige stillinger, herunder ved løbende uddannelse og kompetenceudvikling.

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

ADCS Engineer

GOMSPACE A/S

Aalborg
Ambitious Space Company is looking for an ADCS Control Engineer For the Attitude Determination and Control team, we are looking for an ADCS Engineer. You will have the opportunity to become part of an internationally oriented and dedicated team aimi...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:7. juni 2018

Ambitious Space Company is looking for a Radio-Frequency Technician

GOMSPACE A/S

Aalborg
For our international development team, we are looking for an RF Technician. You will have the opportunity to become part of an internationally oriented and dedicated team aiming at providing exceptional Nanosatellite solutions to customers on the g...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. juni 2018