Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

El-installatør med sans for det gode håndværk

Stilling Køl & El er et større velrenommeret firma i Stilling v/ Skanderborg. Vi servicerer både private som industri- og offentlige kunder med såvel små som store opgaver indenfor el og køl.

Vi forventer af vores kommende el installatør:

 • at du ser muligheder fremfor problemer
 • at du selvstændigt kan udføre montering/installationsopgaver 
 • at du kan arbejde fleksibelt og ansvarsbevidst
 • at du kan lære fra dig af god håndværkskvalitet
 • at du er stabil, loyal og kvalitetsbevidst.
 • at du har kørekort (B) til almindelig bil

Vi kan tilbyde dig:

 • gode arbejdsforhold
 • afvekslende arbejde
 • god løn
 • sundhedsordning

For yderligere oplysninger, henvend dig til:

Stilling Køl & El
Niels Bohrs Vej 15A
8660 Skanderborg
Tlf. 86 57 16 44

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330027388Phoenix-27e0d2fd12019-06-03T00:00:00El-installatør med sans for det gode håndværk

Stilling Køl & El er et større velrenommeret firma i Stilling v/ Skanderborg. Vi servicerer både private som industri- og offentlige kunder med såvel små som store opgaver indenfor el og køl.

Vi forventer af vores kommende el installatør:

 • at du ser muligheder fremfor problemer
 • at du selvstændigt kan udføre montering/installationsopgaver 
 • at du kan arbejde fleksibelt og ansvarsbevidst
 • at du kan lære fra dig af god håndværkskvalitet
 • at du er stabil, loyal og kvalitetsbevidst.
 • at du har kørekort (B) til almindelig bil

Vi kan tilbyde dig:

 • gode arbejdsforhold
 • afvekslende arbejde
 • god løn
 • sundhedsordning

For yderligere oplysninger, henvend dig til:

Stilling Køl & El
Niels Bohrs Vej 15A
8660 Skanderborg
Tlf. 86 57 16 44

 

2019-07-11T00:51:07.543 Stilling Køl El er et større velrenommeret firma i Stilling v Skanderborg. Vi servicerer både private som industri- og offentlige kunder med såvel små som store opgaver indenfor el og køl. Vi forventer af vores kommende el installatør: at du ser muligheder fremfor problemer at du selvstændigt kan udføre montering installationsopgaver at du kan arbejde fleksibelt og ansvarsbevidst at du kan lære fra dig af god håndværkskvalitet at du er stabil, loyal og kvalitetsbevidst. at du har kørekort (B) til almindelig bil Vi kan tilbyde dig: gode arbejdsforhold afvekslende arbejde god løn sundhedsordning For yderligere oplysninger, henvend dig til: Stilling Køl ElNiels Bohrs Vej 15A8660 SkanderborgTlf. 86 57 16 4411jobnet27e0d2fd100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-10T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHorsensEuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhusEuropaDanmarkJyllandØstjyllandOdder3530443STILLING KØL & EL ApS11Niels Bohrs Vej 15A8660SkanderborgDKDanmark0pn@stilling-koel-el.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent763640JobNet4990173499017310020-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27e0d2fdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=27e0d2fdhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27e0d2fd&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=27e0d2fd&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonEl-installatør med sans for det gode håndværk1Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service361843527Peter R Nøhrpn@stilling-koel-el.dkDKDanmarkDKDanmark330089265Udekørende elektriker til Århus sydRobot For en virksomhed i Kolding, søger vi en faglært elektriker til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende til opstart hurtigst muligt. Der er tale om en stilling som udekørende elektriker med firmabil, hvor du primært vil have Århus syd som område, men fyn kan også forekomme. Arbejdsopgaverne vil primært være montering-, styring- og eftersyn af pumper. Vi forventer følgende af dig: - Du er ansvarsbevidst og mødestabil - Du er faglært elektriker - Du kan arbejde selvstændigt - Du taler dansk - Du har kørekort Erfaring med pumpebranchen er en fordel. Virksomheden tilbyder: - Mulighed for fastansættelse for den rette - Timeløn efter kvalifikationer - God arbejdsplads med dygtige kollegaer Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Udekørende elektriker, Århus syd

For en virksomhed i Kolding, søger vi en faglært elektriker til et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende til opstart hurtigst muligt.

Der er tale om en stilling som udekørende elektriker med firmabil, hvor du primært vil have Århus syd som område, men fyn kan også forekomme.

Arbejdsopgaverne vil primært være montering-, styring- og eftersyn af pumper.

Vi forventer følgende af dig:

- Du er ansvarsbevidst og mødestabil

- Du er faglært elektriker

- Du kan arbejde selvstændigt

- Du taler dansk

- Du har kørekort

Erfaring med pumpebranchen er en fordel.


Virksomheden tilbyder:

- Mulighed for fastansættelse for den rette

- Timeløn efter kvalifikationer

- God arbejdsplads med dygtige kollegaer

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "Udekørende elektriker, Århus syd"

Work4all VejleViby J2019-09-12T00:00:002019-11-07T00:00:00
330093730ELEKTRIKER TIL SERVICE OG MINDRE INSTALLATIONSARBEJDERRobot For vores kunde Stilling Køl El søger vi to nye kollegaer til deres nuværende 30 medarbejdere. Vi forventer følgende af dig: at du har erfaring med el arbejde. at du selvstændigt kan udføre installationsarbejder hos såvel private som industri og offentlige kunder. at du kan arbejde fleksibelt og selvstændigt. at du er stabil, loyal og kvalitetsbevidst. at du har kørekort (B) til almindelig bil Vi kan tilbyde dig: gode arbejdsforhold afvekslende arbejde god løn sundhedsordning Vi holder løbende samtaler og der er derfor ingen ansøgningsfrist. Men søg hurtigst muligt, da vi har brug for dig. Syntes du dette lyder interessant, så registrer dig på www.selekt.dk og skriv Elektriker i JobID samt vedhæft dit CV. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7077 7075 Venlig hilsen SELEKT Vikar Rekruttering Vi ser frem til at høre fra dig!

For vores kunde Stilling Køl & El søger vi to nye kollegaer til deres nuværende 30 medarbejdere.

Vi forventer følgende af dig:

 • at du har erfaring med el arbejde.
 • at du selvstændigt kan udføre installationsarbejder hos såvel private som industri og offentlige kunder.
 • at du kan arbejde fleksibelt og selvstændigt.
 • at du er stabil, loyal og kvalitetsbevidst.
 • at du har kørekort (B) til almindelig bil

 

Vi kan tilbyde dig:

 • gode arbejdsforhold
 • afvekslende arbejde
 • god løn
 • sundhedsordning

 

Vi holder løbende samtaler og der er derfor ingen ansøgningsfrist. Men søg hurtigst muligt, da vi har brug for dig.  Syntes du dette lyder interessant, så registrer dig på www.selekt.dk og skriv ”Elektriker” i JobID samt vedhæft dit CV.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7077 7075

 

Venlig hilsen

SELEKT Vikar & Rekruttering

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Selekt Vikar og Rekruttering ApSSkanderborg2019-09-23T00:00:002019-10-31T00:00:00
330095804Serviceelektriker - SkanderborgRobot Til vores afdeling i Skanderborg søger vi alsidige elektrikere, der har lyst til at blive en del af vores service-team. Om stillingen Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende opgaver for vores kunder indenfor offentlige og liberale erhverv, boligforeninger samt handel og industri. Kemp Lauritzen er en virksomhed, der lægger vægt på muligheden for at udvikle medarbejderne. For den rette person vil der være muligheder for at udvikle sig i stillingen og i Kemp Lauritzen. Din baggrund Du har en baggrund som faglært elektriker. Du har et bredt kendskab til El-faget samt erfaring med serviceopgaver. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver på mindre projekter. Du har desuden øje for at opbygge samarbejdsrelationer med vores kunder. Din person Du er i besiddelse af godt humør, og evner at være løsningsorienteret og kan træffe selvstændige beslutninger. Du er servicemindet og har en positiv indgangsvinkel til at påtage dig ejerskab og ansvar for nye udfordringer, hvor godt håndværk er en selvfølge. Din tilgang til hverdagens opgaver er selvstændighed, struktur og effektivitet. Du har kørekort og kan fremvise straffeattest. Vi tilbyder En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene eller sammen med gode kolleger. Kemp Lauritzen A S tilbyder velordnede forhold og frihed under ansvar. Finder du ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via & 39 Søg stillingen& 39 . Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

Til vores afdeling i Skanderborg søger vi alsidige elektrikere, der har lyst til at blive en del af vores service-team.

Om stillingen

Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at løse spændende opgaver for vores kunder indenfor offentlige og liberale erhverv, boligforeninger samt handel og industri. Kemp & Lauritzen er en virksomhed, der lægger vægt på muligheden for at udvikle medarbejderne. For den rette person vil der være muligheder for at udvikle sig i stillingen og i Kemp & Lauritzen.

Din baggrund

Du har en baggrund som faglært elektriker. Du har et bredt kendskab til El-faget samt erfaring med serviceopgaver. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver på mindre projekter. Du har desuden øje for at opbygge samarbejdsrelationer med vores kunder.

Din person

Du er i besiddelse af godt humør, og evner at være løsningsorienteret og kan træffe selvstændige beslutninger. Du er servicemindet og har en positiv indgangsvinkel til at påtage dig ejerskab og ansvar for nye udfordringer, hvor godt håndværk er en selvfølge. Din tilgang til hverdagens opgaver er selvstændighed, struktur og effektivitet. Du har kørekort og kan fremvise straffeattest.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene eller sammen med gode kolleger. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold og frihed under ansvar.

Finder du ovenstående interessant, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og modtages kun via linket. Vi forbeholder os retten til at tage annoncen af, når den rette kandidat er fundet.

Kemp & LauritzenSkanderborg2019-09-25T00:00:002019-10-25T00:00:00
330096015Elektriker søges til ÅrhusRobot Er du faglært elektriker med god erfaring fra branchen? Holder du af servicearbejde og går op i kvaliteten af de opgaver, du udfører? Så er du måske den medarbejder, vi søger til et Try and Hire forløb. Læs mere om stillingen her. Vi er en familiedrevet el-installationsvirksomhed med knap 50 år på bagen. Vores mange års ekspertise gør os i stand til at udføre opgaver med høje kvalitetsstandarder. Hos os bestræber alle vores ansatte sig på at holde et ligeledes højt serviceniveau. Nu søger vi endnu en dygtig elektriker til vores team, som deler samme værdier.Vi går meget op i vores medarbejders velbefindende og det at skabe en attraktiv arbejdsplads. Det tror vi på, ikke blot styrker arbejdsglæden, men skaber bedre resultater. Derfor kan du hos os finde gode arbejdsvilkår og engagerede medarbejdere, som har lyst til at tage del i virksomheden og udviklingen heraf.Da vi er autoriserede til at udføre arbejde i en række af lande, holder vi os ikke kun inden for Danmarks grænser. Hvis du har lyst, kan du derved få muligheden for at arbejde en tid i udlandet også. Dog vil din arbejdsgang som regel foregå i det nordlige Århus.Vi tilbyder 190 kr. i timen for din arbejdskraft. Da det er et Try and Hire forløb, ser vi jo gerne, at du bliver glad for at være hos os, og at vi ligeledes bliver glade for at have dig som en del af teamet - går dette i opfyldelse kan du blive fastansat.Det forventer vi af dig: Du er faglært elektriker og har ca. 5 års erfaring med faget Du formår at skabe gensidig tillid til vores kunder Du udfører dine arbejdsopgaver med højest mulig kvalitet Du fungerer som en god kollega og bidrager til den gode stemning Det kan du forvente af os: En timeløn på 190 kr. i timen Muligheden for fastansættelse i et professionelt og veletableret firma Arbejds- og ansættelsesvilkår som tilgodeseer medarbejderen En arbejdsplads med god stemning og høj faglig ekspertise Hvis du er interesseret i stillingen bedes du kontakte vores konsulent Laura Toft. Kontaktoplysninger findes i boksen. Husk at vedhæft reference nr. 125974Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du faglært elektriker med god erfaring fra branchen? Holder du af servicearbejde og går op i kvaliteten af de opgaver, du udfører? Så er du måske den medarbejder, vi søger til et Try and Hire forløb. Læs mere om stillingen her.

Vi er en familiedrevet el-installationsvirksomhed med knap 50 år på bagen. Vores mange års ekspertise gør os i stand til at udføre opgaver med høje kvalitetsstandarder. Hos os bestræber alle vores ansatte sig på at holde et ligeledes højt serviceniveau. Nu søger vi endnu en dygtig elektriker til vores team, som deler samme værdier.

Vi går meget op i vores medarbejders velbefindende og det at skabe en attraktiv arbejdsplads. Det tror vi på, ikke blot styrker arbejdsglæden, men skaber bedre resultater. Derfor kan du hos os finde gode arbejdsvilkår og engagerede medarbejdere, som har lyst til at tage del i virksomheden og udviklingen heraf.

Da vi er autoriserede til at udføre arbejde i en række af lande, holder vi os ikke kun inden for Danmarks grænser. Hvis du har lyst, kan du derved få muligheden for at arbejde en tid i udlandet også. Dog vil din arbejdsgang som regel foregå i det nordlige Århus.

Vi tilbyder 190 kr. i timen for din arbejdskraft. Da det er et Try and Hire forløb, ser vi jo gerne, at du bliver glad for at være hos os, og at vi ligeledes bliver glade for at have dig som en del af teamet - går dette i opfyldelse kan du blive fastansat.

Det forventer vi af dig:

 • Du er faglært elektriker og har ca. 5 års erfaring med faget
 • Du formår at skabe gensidig tillid til vores kunder
 • Du udfører dine arbejdsopgaver med højest mulig kvalitet
 • Du fungerer som en god kollega og bidrager til den gode stemning


Det kan du forvente af os:

 • En timeløn på 190 kr. i timen
 • Muligheden for fastansættelse i et professionelt og veletableret firma
 • Arbejds- og ansættelsesvilkår som tilgodeseer medarbejderen
 • En arbejdsplads med god stemning og høj faglig ekspertise


Hvis du er interesseret i stillingen bedes du kontakte vores konsulent Laura Toft. Kontaktoplysninger findes i boksen. Husk at vedhæft reference nr. 125974

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kandidaterne ApSAarhus C2019-09-26T00:00:002019-11-19T00:00:00
330098884Elektrikere til Aarhus C/Electricians for Aarhus CRobot Vi søger dygtige elektrikere til arbejde i Aarhus C. Der er tale om nye el-installationer i boligbyggeri. Din profil: Faglært elektriker. Minimum 3 års erfaring med almindelige el-installationer (bygningsinstallationer). Arbejder godt både alene og i teams. Serviceminded. Mødestabil. En god kollega. Vilkår: Der er taler om projektansættelse i ca. 2,5 måneder med mulighed for forlængelse. Attraktiv timeløn efter kvalifikationer og overenskomstmæssig ansættelse. Ansøgning: Ansøg via vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk find-et-job og upload dit CV, dit foto, kopi af dit svendebrev samt eventuelle referencer anbefalinger og certifikater kursusbeviser. Vi glæder os til at læse om dig. English resume: We are in need of 2 professional and educated electricians for ordinary electrical installations in buildings in Aarhus C for around 2,5 months. Salary according to union agreement. Apply via www.pricelesspeople.net find-a-job and upload your CV, your picture, a copy of your professional certificate as an electrician and relevant course certificates and references. We look forward to be reading about you.

Vi søger dygtige elektrikere til arbejde i Aarhus C. Der er tale om nye el-installationer i boligbyggeri.

Din profil:

 • Faglært elektriker.
 • Minimum 3 års erfaring med almindelige el-installationer (bygningsinstallationer).
 • Arbejder godt både alene og i teams.
 • Serviceminded.
 • Mødestabil.
 • En god kollega.

Vilkår:

Der er taler om projektansættelse i ca. 2,5 måneder med mulighed for forlængelse. Attraktiv timeløn efter kvalifikationer og overenskomstmæssig ansættelse.

Ansøgning:

Ansøg via vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og upload dit CV, dit foto, kopi af dit svendebrev samt eventuelle referencer/anbefalinger og certifikater/kursusbeviser.

Vi glæder os til at læse om dig.

English resume:

We are in need of 2 professional and educated electricians for ordinary electrical installations in buildings in Aarhus C for around 2,5 months. Salary according to union agreement. Apply via www.pricelesspeople.net/find-a-job and upload your CV, your picture, a copy of your professional certificate as an electrician and relevant course certificates and references. We look forward to be reading about you.

Priceless People ApSAarhus C2019-10-02T00:00:002019-11-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Udekørende elektriker til Århus syd

Work4all Vejle

Viby J
For en virksomhed i Kolding, søger vi en faglært elektriker til et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende til opstart hurtigst muligt. Der er tale om en stilling som udekørende elektriker med firmabil, hvor du primært ...
Indrykket:12. september 2019
Udløbsdato:7. november 2019

ELEKTRIKER TIL SERVICE OG MINDRE INSTALLATIONSARBEJDER

Selekt Vikar og Rekruttering ApS

Skanderborg
For vores kunde Stilling Køl El søger vi to nye kollegaer til deres nuværende 30 medarbejdere. Vi forventer følgende af dig: at du har erfaring med el arbejde. at du selvstændigt kan udføre installationsarbejder hos såvel private som industri og off...
Indrykket:23. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019

Serviceelektriker - Skanderborg

Kemp & Lauritzen

Skanderborg
Til vores afdeling i Skanderborg søger vi alsidige elektrikere, der har lyst til at blive en del af vores service-team. Om stillingen Som serviceelektriker vil du blive en del af en afdeling i vækst, hvor du sammen med dine kolleger er med til at lø...
Indrykket:25. september 2019
Udløbsdato:25. oktober 2019

Elektriker søges til Århus

Kandidaterne ApS

Aarhus C
Er du faglært elektriker med god erfaring fra branchen? Holder du af servicearbejde og går op i kvaliteten af de opgaver, du udfører? Så er du måske den medarbejder, vi søger til et Try and Hire forløb. Læs mere om stillingen her. Vi er en familiedr...
Indrykket:26. september 2019
Udløbsdato:19. november 2019

Elektrikere til Aarhus C/Electricians for Aarhus C

Priceless People ApS

Aarhus C
Vi søger dygtige elektrikere til arbejde i Aarhus C. Der er tale om nye el-installationer i boligbyggeri. Din profil: Faglært elektriker. Minimum 3 års erfaring med almindelige el-installationer (bygningsinstallationer). Arbejder godt både alene og ...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:25. november 2019