El-installatør og Faglig ansvarlig søges til Københavns området

Vores nuværende el-installatør har valgt nye udfordringer i udlandet.

Vi søger derfor en ny dygtig el-installatør og faglig ansvarlig i virksomheden til at fastholde og udvikle kundegrundlaget. Det er vigtigt at du kan holde hovedet koldt i en til tider travl hverdag.

Vi er bosiddende i Midtsjælland men betragter vores arbejdsområde inden for Storkøbenhavn med udgangspunkt fra Frederiksberg.

Arbejdsopgaver

Som Vores nye el-installatør i J.D. Kommunikation A/S vil du stå som den faglige ansvarlige i virksomheden. Du får ansvaret for løbende at evaluere og optimere virksomhedens processer og arbejdsgange herunder KLS og implementere denne i hverdagen.

Ud over ovenstående er dine primære arbejdsopgaver:

  • Kontakt til forsyningsselskaber
  • Være opdateret på produktudvikling og lovændringer
  • Mindre tilbudsgivning
  • El-arbejde
  • Supportere medarbejdere
  • Projektering

 

Faglige kvalifikationer

Du er uddannet elektriker, el-installatør kvalificeret til at blive faglig ansvarlig i J.D. Kommunikation A/S

Du er dygtig til el-arbejde, har fokus på lønsomhed og udvikling. Din kommercielle og resultatorienterede tilgang betyder, at de økonomiske mål og budgetter nås.

Da vi lægger vægt på at kunne yde et stykke arbejde af høj kvalitet søger vi derfor en ansvarsbevist, selvigangsættende person der forstå at kunne arbejde efter ”frihed under ansvar” og ikke være bange for at kunne ”tage fat” når det gælder. En person med en høj kvalitetsnorm og arbejdsmoral såvel fagligt som personligt. En person med en bred faglig viden og lyst til at udvikle sig fagligt.

Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag i en professionel og sund mindre virksomhed, hvor samarbejde og humoristisk sans vægtes højt. Stillingen er for dig, der kan og vil skabe markante resultater og som motiveres af handlefrihed og et selvstændigt ansvar.

Jobbet kræver kørekort.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, eller har du spørgsmål, kan du kontakte Jesper Deis på telefon, 22144789.

Ansøgning med billede og lønkrav stiles til Jesper@jdkom.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Selvkørende Servicemontør til installatørvirksomhed

SEROP ApS

Servicemontør til installatørvirksomhed i vækst SEROP ApS søger for kunde i Dragør Vil du arbejde selvstændigt med serviceopgaver hos privatkunder i københavnsområdet? Leverer du et professionelt stykke håndværk, og skaber du gode kundeoplevelser? S...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

Serviceelektriker

Competencia

Har du solid erfaring som serviceelektriker og ønsker du et godt job i Storkøbenhavn, så vil vi gerne tale med dig. Serviceelektriker Storkøbenhavn. VirksomhedenVirksomheden er beliggende lidt udenfor København, men opgaverne udføres primært i Stork...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

erfaren elektriker til spjældarbejde søges

Just Jobs

Just Jobs søger for kunde i Nordsjælland faglært og erfaren elektrikersvend til fastansættelse. Har du lyst til at udføre service- og spjældopgaver i København, er du serviceorienteret og vant til at omgås private kunder, så er du måske firmaet nye ...