El-konstruktør til dimensionering af styretavler - produktionsudstyr

Stillingsbetegnelse:
El-konstruktør til dimensionering af styretavler - produktionsudstyr

Kontaktperson:
Thomas Sehested tlf. +4540251410 mail : ts@flexmatic.dk

Geografisk placering:
Region Midtjylland

By:
Ørum, Viborg

Vil du være med til at designe, udarbejde layout, tegninger og styklister til styretavler? Er du team orienteret og proaktiv? Vil du gerne arbejde i en international virksomhed indenfor fødevareindustrien? Så har vi en spændende stilling ledig hos Flexmatic.

Virksomheden:
Flexmatic er en international virksomhed, der sælger og servicere maskiner og udstyr i hele verden. Flexmatic udvikler, producerer og sælger maskiner samt procesanlæg til den industrielle fødevaresektor. Virksomheden beskæftiger ca. 12 medarbejdere i Danmark og har et omfattende netværk.

Se mere på www.flexmatic.dk

 
 
Om Jobbet
Du kommer til at indgå i det lokale team af programmører og konstruktører, der tegner, dimensionerer og programmerer styringer til de maskiner, som Flexmatic leverer til industrier over det meste af verden.
Med udgangspunkt i projektbeskrivelsen er det din opgave at udarbejde layout, tegninger og styklister, som danner grundlag for tavlebyggernes tilbud. På basis heraf har du kontakten til tavlebyggeren på det pågældende projekt, og sikre, at denne har det nødvendige grundlag for at fremstille tavlerne. I forbindelse med leveringen kan du være med til at afprøve og kvalitetssikre tavlerne.

Jobbet udføres i tæt samarbejde med de andre i el-teamet, de mekaniske konstruktører i afdelingen og de eksterne tavlebyggere. Vi bruger PCschematic og Caddy++ til vores hardware design og el-dokumentation.
 
Din baggrund
Vi søger el-konstruktører med erfaring i udarbejdelse af el-styringer til produktionsmaskiner eller tilsvarende teknisk udstyr.

·        I dag sidder du formentlig hos en maskinbygger eller en tavlebygger

·        Erfaring med maskiner til fødevareindustrien er naturligvis en fordel, men ikke et krav

·        Det vigtigste er dine evner til at styre din del af et projekt igennem til tiden under overholdelse af kvalitetskrav og kalkulationer for delprojektet

·        En god mekanisk og el-teknisk indsigt er nødvendig, men din tekniske viden kan være opnået såvel gennem uddannelse som praktisk virke. Dokumentationen er på engelsk, hvorfor du må være god til at tale og formulere dig på sproget


Virksomheden tilbyder dig
Et spændende og udfordrende job i en international virksomhed, og hvor du kan være med til at forme fremtidens fødevaremaskiner. Du får spændende internationale kontakter og gode personlige udviklingsmuligheder, såvel i Danmark som i udlandet.

Hos Flexmatic vil du derudover få gode kollegaer, et godt arbejdsmiljø og en pensionsordning.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning til Thomas Sehested på mail ts@flexmatic.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Henning Mortensen A/S søger erfaren projektleder til el-afdelingen

Henning Mortensen A/S

Silkeborg
Om stillingen Som projektleder hos Henning Mortensen A S bliver du en del af en velfungerende afdeling i vækst. I samarbejde med dygtige kollegaer får du ansvaret for indkøb og projektstyring af både større og mindre entrepriseopgaver. Pt. har vi bl...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Elektriker søges

A/S Birger Brødløs Elektroinstallatør

Viborg
Vores gode og trofaste kunder har brug for vores hjælp, men det kniber desværre med at vi kan følge med til at servicere dem. Derfor mangler vi dig. Om du er elektriker med mange års erfaringer eller nyuddannet betyder ikke det helt store blot du ha...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Elektriker eller tilsvarende

DAN DRYER A/S

Viborg
Teknisk minded kollega søges Brænder du for elektronik og er hænderne skruet rigtigt på? DAN DRYER A S består af en mindre team af højt dedikerede medarbejdere og er pt inde i en meget positiv og dynamisk udviklingsproces. DAN DRYER er synonym med p...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018