El-tekniker til vores kundes kunde, aftenhold

Vil du være en del af en virksomhed under konstant udvikling, en dynamisk arbejdsplads hvor der bliver lagt vægt på samarbejde og at man deltager aktivt med at inspirere og dele ideer til gavn for arbejdspladsen og kollegaer? Nysgerrig? Så læs videre.

Vores kunde er en projekt- og en servicevirksomhed, som levere totale elinstallationsløsninger til maskinanlæg, primært inden for det offentlige erhverv, infrastruktur og fødevareindustri. Virksomheden har i dag 95 ansatte og med base på Midtsjælland dækkes deres opgaver som primært er på Sjælland. Denne stilling er med fast base hos en af kundens kunder.

Faglige kvalifikationer:

Det er en forudsætning at du har en faglig uddannelse som elektriker, automatiktekniker eller lignende el-uddannelse.

Derud over ser vi gerne at du:

 • Har erfaring fra fødevare- eller medicinalvirksomhed med linjeproduktion eller tilsvarende.
 • Er stærk i fejlsøg- og retning inden for industrien
 • God systemforståelse samt kan læse el-tegninger og diagrammer
 • Kendskab til programmering og opbygning af automationsløsninger

Arbejdsopgaver:

 • Deltage i daglige møder i produktionen og i teknisk afdeling hvor du er med i den daglige koordinering af arbejdsdagen
 • Fejlfinde, servicere, drifte og vedligeholde fabrikkens automatiske maskin- og procesanlæg
 • Vedligehold, men også være på gulvet i produktionen og tage dig af akutte opgaver

Hvem er du?

 • Du skal kunne bevare overblikket i en til tider travl hverdag - uden at det går ud over kvaliteten af dit arbejde
 • Udadvendt, synlig og opsøgende
 • Struktureret
 • Du har en god energi
 • Omhyggelig og ansvarsbevidst
 • Du har humør og er seriøs - og bevidst om, hvornår det er passende, at være det ene fremfor det andet

Virksomheden tilbyder:

En flad organisation med stor åbenhed. Alle arbejder dedikeret med deres opgaver, og der vil være stor hjælp og støtte til den nye medarbejder. Det er en virksomhed med indbyrdes vidensdeling og faglig sparring. Det er et job med mulighed for personlig og faglig udvikling - alt efter evner og indsats. Attraktiv løn med pensionsordning, frugtordning og sundhedsforsikring.

Interesseret?

Søg stillingen ved at klikke HER, hvor du kan uploade din ansøgning og CV.
Samtaler afholdes løbende, så stillingen kan være besat inden tidsfristens udløb. Straffeattest, diverse uddannelsesbeviser og certifikater bedes medbringes til en evt. samtale.
Hvis du har lyst til at høre nærmere om denne stilling, er du meget velkommen til at kontakte Rikke Lindeneg på telefon 4121 1347 eller e-mail rikke.lindeneg@hartmanns.dk på hverdage mellem kl. 08.00 - 16.00.

Hartmanns er ansvarlig for hele rekrutteringsprocessen, og al henvendelse skal derfor ske hertil. Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send meget gerne d

Hartmanns er uden for kategori – men fremtidens svar på det agile jobmarked
Vi specialiserer os i flere kompetencer end kategorien normalt tilsiger. Det gør vi, fordi det giver perspektiv. I det moderne jobmarked, giver det ikke mening at tale ansættelse uden at tale fastholdelse og udvikling. Når vi taler opsigelser må vi inkludere perspektivet for tiltrækning og employer branding. Og når vi taler arbejdskraft, må vi tale om både fast og fleksibel bemanding.

Vi bygger bro
Vi bygger bro mellem organisationer og kandidater, hvor målet er at skabe flere vindere i arbejdsmarkedet. Vi bygger relationer i organisationer, hvor målet er at skabe trivsel, udvikling og produktivitet. Vi bygger veje ind i fremtidens arbejdsmarked med ønsket om, at vores samarbejdspartnere går kompetente ind fremtidens transformationer.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.