Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

El-teknisk konstruktør til nytænkende automationsløsninger - afvekslende hverdag i innovativ teknisk virksomhed

Vil du være el-teknisk konstruktør i en virksomhed med masser af udfordringer og mulighed for at arbejde med afvekslende opgaver? Har du el-faglig baggrund, og lyst til at arbejde på kontoret? Og bor du på Sydfyn eller i kort afstand herfra? Så er det måske noget for dig at blive el-teknisk konstruktør hos SH Group A/S.

SH Group leverer individuelle og serieproducerede maskiner, som drives elektrisk eller hydraulisk. Maskinerne leveres til hele verden indenfor marine, offshore og wind. Vi er i stabil vækst, og ønsker derfor at udvide vores el- og automationsafdeling med endnu en el-teknisk konstruktør.

Vi tilbyder dig

Du kommer ind i en vækstvirksomhed, og får mulighed for at arbejde sammen med resten af vores store teknikerstab i et uformelt miljø, hvor der er stor fokus på at levere den rette tekniske løsning. Du får ansvaret for at udarbejde systemarkitektur i CADdy++, udarbejde el-diagrammer og konstruere vores tavler, så de er klar til produktion, ligesom du skal arbejde med produktdokumentation. Du vil selvstændigt skulle arbejde med komponentvalg og sparre om det med resten af afdelingen. Endelig får du en rolle i indførelsen af 3D i vores konstruktion. Din hverdag bliver afvekslende, da vi udvikler og producerer mange forskellige maskiner.

Lidt om dig som person

Med en faglig baggrund som elektriker, har du en rigtig god forståelse for hele el- og automationsområdet i en maskinbyggervirksomhed. Du har lyst til at udvikle dig indenfor systemarkitektur, komponentviden og tegning i 2D/3D. Og du er klar til at arbejde i en ambitiøs kultur i en koncern med i alt 330 medarbejdere, hvor der fokuseres på innovation og kvalitet. Du gør, hvad du siger, holder aftalte deadlines, og du skaber tillid i afdelingen.

Som person har du et meget højt engagement, og du brænder for at vise resultater. Du forstår værdien af at være hands-on, og reagere hurtigt i hverdagen. Samtidig kan du fastholde fokus på langsigtede projekter, så vi sikrer en kontinuerlig teknisk udvikling parallelt med at projekter leveres til tiden.

Du skal have faglig baggrund indenfor det elektriske område, og har evt. bygget ovenpå med en anden uddannelse indenfor el-teknik eller konstruktion. Du lægger stor vægt på kvalitet, og bruger ubesværet engelsk i både skrift og tale. Du mestrer MS Office, CADdy++, og PCSCHEMATIC.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.

 • El-teknisk konstruktion af el-tavler og styringer
 • Dokumentation til teknisk dossier, manual og klassifikationsselskaber
 • Sparring og udvikling med kolleger omkring komponentvalg – følge med i udviklingen
 • Overlevere produktionsgrundlag til værkstedet og afklare uklarheder før produktionen igangsættes
 • Være med i indførelse af 3D konstruktion i afdelingen
 • Udvikling af vores tegnings- og dokumentationsstandarder i samarbejde med kolleger i el-teknisk afdeling

Vores forventninger til dig er bl.a.

 • Faglig baggrund indenfor det elektriske område er et ufravigeligt krav
 • Evt. suppleret med en anden el-teknisk overbygning
 • Gerne lidt erfaring fra lignende stilling i den maritime/offshore/industri branche
 • Effektiv og professionel person med ambitioner og gennemslagskraft
 • Erfaren bruger af CADdy++ og PCSCHEMATIC
 • Dansk og engelsk i både skrift og tale på rapportskrivningsniveau
 • Bruger af MS Office: Word, Excel og PowerPoint

Lønnen forhandles individuelt på et niveau, der matcher stillingens krav og dine kvalifikationer.

For yderligere oplysninger, eller en umiddelbar vurdering af din profil vs. jobbet, kontakt vores organisationskonsulent Proces Support A/S - Per Schorling, på telefon 2332 5825.

Tiltrædelse: hurtigst muligt

Ansøgningsfrist: løbende

Alle ansøgninger behandles fuldt fortroligt.

Ansøg på link nedenfor.

SH Group A/S er en førende international virksomhed inden for udvikling, produktion og servicering af hydrauliske og mekaniske systemløsninger til marine-, offshore-, og industrisektoren, og har datterselskaberne Sepro™, NorCrane™ og Xervo™, ligesom vi har kontor/repræsentation flere steder i verden.

SH Group A/S blev grundlagt i 1974 og beskæftiger i dag ca. 330 kvalificerede medarbejdere på hovedafdelingen i Svendborg og vores andre afdelinger verden over. Vi har en meget omfattende in-house produktion, som gør at vi kan håndtere hele værdikæden ifm. maskinproduktion selv.

Vores automationsløsninger og el-tavler bliver brugt i hele verden, og vi er i alt ca. 35-40 automations- og elmedarbejdere i virksomheden, hvoraf 13 er i teknisk afdeling.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.