Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

El-teknisk Serviceleder, Odense

KOMMERCIEL EL-TEKNISK SERVICELEDER TIL INTEGO I ODENSE

Har du en udadvendt profil? Kan du lide at sætte dit præg og gøre en forskel for kunder og medarbejdere? Er det vigtigt for dig at forstå kundens behov og på det grundlag levere en værdiskabende el-teknisk løsning? Så er du sikkert Integos nye el-tekniske serviceleder.

Intego A/S søger en serviceleder til afdelingen i Odense. I stillingen får du i høj grad mulighed for at præge din egen jobfunktion, da der er tale om en virksomhed, som er i vækst og konstant udvikling. Du får en grundig introduktion og et tæt samarbejde med de nuværende serviceledere. Du skal servicere allerede eksisterende kunder, samt skabe nye. Du bliver en del af en innovativ og dynamisk virksomhed med en flad struktur, som åbner døren for mange selvstændige udfordringer. Virksomheden går ind for løbende personlig og faglig udvikling af medarbejderne, og der lægges op til et landsdækkende tværfagligt samarbejde med dygtige kolleger.

Nye og gamle kunder

Afdelingen i Odense består i dag af ca. 60 medarbejdere inden for el, og du får ligeledes kolleger inden for automation og mekanik. Du bliver en del af et velfungerende servicelederteam med tre kompetente kolleger, hvor sparring og opbakning er en naturlig del af hverdagen. Du skal servicere en række af virksomhedens kunder samt opdyrke nye, primært inden for industri og sekundært erhverv eller ABA-området. Teamet trækker på teknikerne fra en samlet pulje, hvilket gør bemandingen fleksibel og din hverdag nemmere.

Dit ansvar bliver at sikre høj kundetilfredshed samt en optimal ledelse og drift af dine serviceopgaver og montører. Du får brug for din sunde fornuft, lederegenskaber og et godt købmandskab. Vi forventer, at du:

 • Sikrer effektiv drift, salg og kundepleje - herunder mersalg
 • Er en kompetent sparringspartner for montørerne og sikrer deres udvikling
 • Er handlingsorienteret og formår at uddelegere opgaver
 • Leder og koordinerer opgaver og projekter
 • Hvad leder vi efter?

  Vi søger en serviceleder der, med direkte reference til afdelingschefen i Odense, kan bidrage til afdelingens fortsatte udvikling. Kundekontakten fylder meget i servicelederens hverdag hos Intego, og du skal trives med at være deres primære kontaktperson. Du er typen som trives bedst med at være ude hos kunderne fremfor på kontoret. Du kommer sikkert med et solidt netværk fra branchen, som du kan trække på i stillingen. Du har lysten og evnerne til at arbejde med ledelse og motivation, med tilfredse montører som resultat. For at løfte opgaven skal du have erfaring med:

 • At opbygge og vedligeholde gode relationer til kunder og montører
 • At agere proaktivt som sparringspartner for kunden
 • Kalkulation, administration og økonomistyring
 • Koordinering af serviceopgaver og sammensætning af det rette team
 • Projektledelse af mindre projekter
 • At arbejde i en servicekultur
 • Afdelingen i Odense kendetegnes bedst ved sit store fokus på industrikunderne, og tiltrækning af områdets dygtigste teknikere. Samarbejdet mellem kunde, tekniker og dig som serviceleder er essentielt for, at du lykkes med dit job.

  Hvem er du?

  Du er udadvendt af natur og trives derfor med den hyppige kundekontakt. Du er god til at stille målrettede spørgsmål, som kan afdække kundens behov og ønsker og derudfra præsentere ideer og løsninger, som kan skabe værdi hos kunden.

  Du er teknisk begavet og kan sparre med såvel kunder som montører. Du har:

 • Erfaring fra en lignende stilling og branche – gerne fra industrien
 • En baggrund som elektriker, industrielektriker eller elinstallatør gerne med ledelseserfaring
 • Nysgerrighed når du taler med kunder, lytter efter nye ”åbninger” og er løsningsorienteret
 • Har et solidt netværk og en passion for kundepleje
 • Virksomheden

  Intego A/S er en landsdækkende teknisk servicepartner med mere end 800 medarbejdere, der hjælper dansk industri og erhverv samt udbygger og fremtidssikrer infrastrukturen inden for el-teknik, mekanik og automation.

  Intego har 16 afdelinger rundt i landet og hovedkontor i Aalborg. Læs mere på

  Spørgsmål

  Da Guldbranden & Lythje ApS håndterer rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte Partner Lise Guldbrandsen på mobil 2067 6757 eller Partner Dan Lythje på mobil 9384 8449. Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag.

  Søg stillingen via linket herunder og derefter via "Søg stillingen" til højre i annoncen.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.