Elektriker


AURA Installation søger en elektriker, der kan arbejde både selvstændigt, samt vil indgå i samarbejde med vores øvrige team.

Din rolle

Opgaver i forbindelse med vores faste kunder i både privat og erhvervssegmentet. Opgaverne består af større eller mindre projekter i form af almene installationer i butikker, på skoler og lagre samt i beboelsesejendomme mm.

Vi samarbejder som et engageret og stolt team og værdsætter vores kunder højt. Vores mål er at levere Danmarks bedste kundeoplevelse samt at udføre el-arbejdet i en høj kvalitet. Vi arbejder med frihed under ansvar i et positivt miljø, hvor hjælpsomhed og humor er en fast del af hverdagen.
Vi tilbyder
Et godt og stabilt job i en uformel virksomhed, hvor kvalitet og service er nøgleord.

Vi stiller telefon og tablet til rådighed og tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Løn efter kvalifikationer.

Installationsafdelingen har base i Viby.
Din profil
Du har et godt selvstændigt drive, men motiveres samtidig af at skabe resultater sammen med andre. Din vilje og evne til at nå resultater værdsættes.

Du har en analytisk og struktureret tilgang til dine opgaver, overblik og styr på alle væsentlige detaljer, og har derved fokus på målet samtidig med, at du sikrer vejen dertil. Du forstår at lytte, giver din mening klart og konstruktivt til kende, og bidrager meget gerne med nye ideer.

Vi ser gerne følgende baggrund og faglige kvalifikationer:

 • Faglært elektriker
 • Erfaring med almene elektriske installationer
 • Evt. indgå i AURAs vagtordning

 • Vi ser frem til at høre fra dig, hvis stillingen matcher dine ønsker og behov.

  AURA Energi har fokus på at sikre det rigtige match – både fagligt og menneskeligt. Søg jobbet ved at ringe til afdelingschef Thomas Vraa Baiemler på telefon 8792 5511 snarest muligt. Samtaler afholdes løbende med ønske om hurtig tiltrædelse.

  AURA Installation er en del af AURA Energi. AURA Installation har ca. 52 ansatte og omsætter for ca. 44 mio. Vi beskæftiger os med: nybyg, renovering, service og vedligehold, renseanlæg og pumpestationer, ABA, gadelys m.m., indenfor den private- og offentlige sektor.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:28. februar 2018

  Randstad søger industrielektrikere for kunde i århus c til nathold

  RANDSTAD A/S

  Primære arbejdsopgaver: Vedligehold. Optimering af elektriske anlæg og installationer. Mindre projektopgaver både selvstændigt og i samarbejde med eksterne leverandører.Om dig: En uddannelse som elektriker og har erhvervserfaring fra industrien. God...
  Indrykket:9. januar 2018
  Udløbsdato:6. marts 2018

  Faglært elektriker søges til mindre virksomhed i Skanderborg.

  ULF H. SØRENSEN ApS

  Vi søger en dygtig kollega som er klar på nye udfordringer. Du skal kunne arbejde selvstændig, men til tider også sammen med dine kollegaer. Vi arbejder både med nybyg, renovering, privat, mindre erhverv, samt mindre ventilationsanlæg. Vi tilbyder: ...
  Indrykket:18. januar 2018
  Udløbsdato:13. marts 2018

  Elektrikere søges til projekter i Aarhus

  Jobteam Byg - Emil Kviesgaard

  Elektrikere søges til spændende projekter i Aarhus Vi søger dygtige og erfarne elektrikere, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.Arbejdsopgaverne er varierende, og kan være inden for følgende områder:- Industri- Entreprise- Spjæld...
  Indrykket:25. januar 2018
  Udløbsdato:25. februar 2018

  Elektrikere

  JKS A/S

  Elektrikere søges til opgaver i Silkeborg og Skanderborg Vi søger dygtige og erfarne elektrikere til kortere såvel som længerevarende vikariater. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: - Install...
  Indrykket:31. januar 2018
  Udløbsdato:14. marts 2018

  1 industrielektriker til fast job i Aarhus Syd

  MATCHMIND A/S - Aarhus

  Matchmind søger 1 industrielektriker til fast daghold hos en af vores kunder i Aarhus syd. Du vil indgå i et fast team af elektrikere og montører i en ordreproducerende virksomhed. Som elektriker i montageafdelingen kommer du både til at arbejde ale...