Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker


AURA Installation søger en elektriker, der kan arbejde både selvstændigt, samt vil indgå i samarbejde med vores øvrige team.

Din rolle

Opgaver i forbindelse med vores faste kunder i både privat og erhvervssegmentet. Opgaverne består af større eller mindre projekter i form af almene installationer i butikker, på skoler og lagre samt i beboelsesejendomme mm.

Vi samarbejder som et engageret og stolt team og værdsætter vores kunder højt. Vores mål er at levere Danmarks bedste kundeoplevelse samt at udføre el-arbejdet i en høj kvalitet. Vi arbejder med frihed under ansvar i et positivt miljø, hvor hjælpsomhed og humor er en fast del af hverdagen.
Vi tilbyder
Et godt og stabilt job i en uformel virksomhed, hvor kvalitet og service er nøgleord.

Vi stiller telefon og tablet til rådighed og tilbyder gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Løn efter kvalifikationer.

Installationsafdelingen har base i Viby.
Din profil
Du har et godt selvstændigt drive, men motiveres samtidig af at skabe resultater sammen med andre. Din vilje og evne til at nå resultater værdsættes.

Du har en analytisk og struktureret tilgang til dine opgaver, overblik og styr på alle væsentlige detaljer, og har derved fokus på målet samtidig med, at du sikrer vejen dertil. Du forstår at lytte, giver din mening klart og konstruktivt til kende, og bidrager meget gerne med nye ideer.

Vi ser gerne følgende baggrund og faglige kvalifikationer:

 • Faglært elektriker
 • Erfaring med almene elektriske installationer
 • Evt. indgå i AURAs vagtordning

 • Vi ser frem til at høre fra dig, hvis stillingen matcher dine ønsker og behov.

  AURA Energi har fokus på at sikre det rigtige match – både fagligt og menneskeligt. Søg jobbet ved at ringe til afdelingschef Thomas Vraa Baiemler på telefon 8792 5511 snarest muligt. Samtaler afholdes løbende med ønske om hurtig tiltrædelse.

  AURA Installation er en del af AURA Energi. AURA Installation har ca. 52 ansatte og omsætter for ca. 44 mio. Vi beskæftiger os med: nybyg, renovering, service og vedligehold, renseanlæg og pumpestationer, ABA, gadelys m.m., indenfor den private- og offentlige sektor.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her