Elektriker

Rul-let A/S søger en service minded elektriker/tekniker/reparatør til vores tekniske afdeling. Personen skal have flair for tekniske løsninger, servicering, drift, vedligeholdelse og support af vores maskinpark, så de altid kører optimalt. 
Afdelingen er ansvarlig for produktion af husholdningsemballage, så som alufolie, bagepapir, husholdningsfilm, mellemlags papir, mm. 
 
Teknisk afdelingens profil  
Vores tekniske afdeling består i dag af et team på 3 ansatte, herunder bl.a. automatikmekaniker, automekaniker og ingeniør. 
 
Ansvarsområder  
Dine opgaver er at vedligeholde og forbedre det mekanisk-tekniske udstyr i samarbejde med produktionsteamet og den tilknyttede tekniker. Efter endt oplæring vil du indgå i det daglige vedligeholdelses- og omstillingsarbejde og være en del af projekter på virksomheden. Du vil indgå i vores produktionsordning, weekendvagtordning og af og til have aftenarbejde. 
 
Kvalifikationer  
Vi forestiller os, at du har en faglig uddannelse indenfor elektronik, jern- og metalindustrien, f.eks. elektriker, mekaniker, maskinarbejder, smed eller har tilsvarende kvalifikationer. Samtidigt har du erfaring med fejlfinding på tekniske anlæg og har en god forståelse for tekniske processer. Vigtigst er din interesse og vilje til at arbejde med mekanik og vedligehold. Vi forventer, at du er fleksibel, ansvarsbevidst og god til arbejde på tværs af faggrupper. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, og det er derfor nødvendigt, at du er indstillet på at lære nyt hele tiden. Erfaringer fra lignende job er en fordel, men ingen betingelse. 
 
Vi kan tilbyde  
Et spændende og afvekslende job i en dynamisk virksomhed. Vi har et godt arbejdsklima med positive og engagerede kolleger, hvor du har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Her findes bl.a. også kantineordning, motionsrum og sundhedsordning. Mulighed for efteruddannelse. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn efter overenskomst. 
Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Teknologichef Almir Pandza på alp@rul-let.dk eller tlf.: 74 31 05 95. Yderligere oplysninger kan hentes på vores hjemmeside www.abena.dk. 
 
Ansøgning  
Send din ansøgning via linket til højre. Vi holder løbende samtaler og lukker søgningen når vi har vores nye kollega.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Industrielektriker til Sønderborg

JKS a/s, Aabenraa

Vi søger for vores gode kunde i Sønderborg en industrielektriker, som kan varetage flere forskellige typer opgaver indenfor industrianlæg. Arbejdstiden vil været fuldtid på fast daghold. Arbejdspladsen er en landsdækkende teknisk servicepartner, med...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Industrielektriker til Gråsten

JKS a/s, Aabenraa

Vi søger for vores gode kunde i Haderslev en industrielektriker, som kan varetage flere forskellige typer opgaver indenfor industrianlæg. Dit arbejdssted vil være typisk være fast ved en af kunderne i Gråsten. Der kan dog forekomme en lille smule ar...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Låsesmed/elektriker

Aabenraa Låseservice

Aabenraa
Vi søger snarest muligt en elektriker eller lign. som låsesmed. Dit kendskab til låsebranchen er ikke en nødvendighed. Hovedparten af vores opgaver er beliggende i Aabenraa, Sønderborg og Padborg området. Vi er et Ruko godkendt låsefirma med 9 medar...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Selvstændig elektriker søges til el-entreprise i sommerhuse

HV EL ApS

Vi står for el-entreprisen for en af Danmarks førende producenter af sommerhuse, og med baggrund i den øgede efterspørgsel søger vi en montør bosættende på Sjælland - Og helst geografisk placeret omkring Roskilde, men det er ikke noget krav. Der bet...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Elektriker / Upernavik:

Jobbest

Kunne et elektriker job i Upernavik - være noget for dig? Så har vi jobbet til dig! Opgaverne: Vil være mangeartet og giver muligheder for både bygdeture, alm. service spjældopgaver hos private, firmaer og skoler. Som ansøger er du en erfaren og als...