Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker

Arbejdet indbefatter alm. elektrikerarbejde, herunder spjældarbejde, renovering og nybyg.

Om dig:

 • Du er uddannet elektriker
 • Du er mødestabil
 • Du arbejder lige godt selvstændigt som i teams
 • Du er fleksibel, initiativrig og systematisk

Vi tilbyder:

 • Frihed under ansvar
 • Et arbejde med mange udfordringer
 • Servicevogn til den rette
 • Varigt arbejde

37 timers arbejdsuge, løn efter kvalifikationer.

 

ALLE henvendelser vedr. annoncen samt ansøgning sendes til:

info@osterkruger-el.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!!


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329749563Phoenix-c8913d5612018-01-29T20:01:04.350Elektriker

Arbejdet indbefatter alm. elektrikerarbejde, herunder spjældarbejde, renovering og nybyg.

Om dig:

 • Du er uddannet elektriker
 • Du er mødestabil
 • Du arbejder lige godt selvstændigt som i teams
 • Du er fleksibel, initiativrig og systematisk

Vi tilbyder:

 • Frihed under ansvar
 • Et arbejde med mange udfordringer
 • Servicevogn til den rette
 • Varigt arbejde

37 timers arbejdsuge, løn efter kvalifikationer.

 

ALLE henvendelser vedr. annoncen samt ansøgning sendes til:

info@osterkruger-el.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!!

2018-03-27T00:50:38.060 Arbejdet indbefatter alm. elektrikerarbejde, herunder spjældarbejde, renovering og nybyg. Om dig: Du er uddannet elektriker Du er mødestabil Du arbejder lige godt selvstændigt som i teams Du er fleksibel, initiativrig og systematisk Vi tilbyder: Frihed under ansvar Et arbejde med mange udfordringer Servicevogn til den rette Varigt arbejde 37 timers arbejdsuge, løn efter kvalifikationer. ALLE henvendelser vedr. annoncen samt ansøgning sendes til: info@osterkruger-el.dk Vi glæder os til at høre fra dig!!11Jobnetc8913d56100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-26T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBallerupEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandEgedalEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslund3091587OSTERKRÜGER ELECTRIC A/S11Industriparken 192750BallerupDKDanmark0
info@osterkruger-el.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent514634JobNet47537161000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c8913d56https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=c8913d56https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c8913d56&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=c8913d56&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/1.jpgEr Håndværk & service noget for dig? Søg jobbet som Elektriker i dag.9006001Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service352615780Morten Osterkrügerinfo@osterkruger-el.dkDKDanmarkDKDanmark329923084ElektrikerRobot Arbejdet indbefatter alm. elektrikerarbejde, herunder renovering og nybyg. Om dig: Du er uddannet elektriker Du er mødestabil Du arbejder lige godt selvstændigt som i teams Du er fleksibel, initiativrig og systematisk Vi tilbyder: Frihed under ansvar Et arbejde med mange udfordringer Servicevogn til den rette Varigt arbejde 37 timers arbejdsuge, løn efter kvalifikationer. ALLE henvendelser vedr. annoncen samt ansøgning sendes til: info@osterkruger-el.dk Vi glæder os til at høre fra dig!!

Arbejdet indbefatter alm. elektrikerarbejde, herunder renovering og nybyg.

Om dig:

 • Du er uddannet elektriker
 • Du er mødestabil
 • Du arbejder lige godt selvstændigt som i teams
 • Du er fleksibel, initiativrig og systematisk

Vi tilbyder:

 • Frihed under ansvar
 • Et arbejde med mange udfordringer
 • Servicevogn til den rette
 • Varigt arbejde

37 timers arbejdsuge, løn efter kvalifikationer.

 

ALLE henvendelser vedr. annoncen samt ansøgning sendes til:

info@osterkruger-el.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!!

OSTERKRÜGER ELECTRIC A/SAlbertslund2018-12-05T00:00:002019-01-30T00:00:00
329924849ABA TEKNIKER/PROGRAMMØR - ALBERTSLUNDRobot Til snarest mulig tiltrædelse, søger vi en ABA Tekniker Programmør til Brand Sikring Øst, Albertslund Afdelingen Brand Sikring projekterer, installerer og servicerer alle størrelser kundetilpassede AIA-, ADK-, ABA- og ITV-anlæg og er en del af vores koncernstruktur, hvor EL, VVS og Ventilation er samlet i en fælles organisation under navnet Kemp Lauritzen - med en kundeorienteret opbygning, der sikrer et godt og effektivt samarbejde på tværs af faggrænser. Jobbet Grundet stigende aktivitet, søger vi nye medarbejdere til Brand Sikring. Sammen med dine kolleger deltager du i installation, programmering, instruktion og efterfølgende servicering af brand- og sikringsanlæg. Din hverdag vil omfatte programmering, servicering, fejlfinding, og udvidelser hos såvel nye som eksisterende kunder på Sjælland. Du kommer til at indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt, og du får gode muligheder for at præge din egen hverdag. Din baggrund Ideelt har du en baggrund som elektriker eller tilsvarende uddannelse. Du har stor rutine med programmering af automatiske brandalarmer fra Tyco og eller Honeywell, samt kan arbejde selvstændigt. Vi forventer en positiv, kontaktskabende kollega, der er fuld af gå-på-mod. Derudover forventer vi, at du: har relevante kurser indenfor ABA som Brand 1 2 er elektriker eller tilsvarende uddannelse har stor erfaring med installation, servicering og programmering af ABA har godt kendskab DBI retningslinjer, Bygningsreglementet og tekniske forskrifter er serviceminded, positiv og fleksibel kan arbejde selvstændigt med stor faglig stolthed gode it-kundskaber er serviceminded, positiv og fleksibel kan arbejde på egen hånd kan fremvise straffeattest har gyldigt kørekort kategori B Din person Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden. Vi tilbyder En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med, at virksomheden udvikler sig med kundernes behov. Kemp Lauritzen A S tilbyder velordnede forhold med en god løn og en god pensionsordning og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger. Synes du, ovenstående lyder som et spændende match for dig, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via & 39 Søg stillingen& 39 . Ansøgninger behandles løbende, og vi forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget af, når vores nye kollega er fundet. Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Til snarest mulig tiltrædelse, søger vi en ABA Tekniker/ Programmør til Brand & Sikring Øst, Albertslund

Afdelingen Brand & Sikring projekterer, installerer og servicerer alle størrelser kundetilpassede AIA-, ADK-, ABA- og ITV-anlæg og er en del af vores koncernstruktur, hvor EL, VVS og Ventilation er samlet i en fælles organisation under navnet Kemp & Lauritzen - med en kundeorienteret opbygning, der sikrer et godt og effektivt samarbejde på tværs af faggrænser.

Jobbet

Grundet stigende aktivitet, søger vi nye medarbejdere til Brand & Sikring.

Sammen med dine kolleger deltager du i installation, programmering, instruktion og efterfølgende servicering af brand- og sikringsanlæg.

Din hverdag vil omfatte programmering, servicering, fejlfinding, og udvidelser hos såvel nye som eksisterende kunder på Sjælland. Du kommer til at indgå i et dynamisk team, hvor samarbejde og humoristisk sans bliver vurderet højt, og du får gode muligheder for at præge din egen hverdag.

Din baggrund

Ideelt har du en baggrund som elektriker eller tilsvarende uddannelse. Du har stor rutine med programmering af automatiske brandalarmer fra Tyco og/eller Honeywell, samt kan arbejde selvstændigt. Vi forventer en positiv, kontaktskabende kollega, der er fuld af gå-på-mod. Derudover forventer vi, at du:

 • har relevante kurser indenfor ABA som Brand 1 & 2
 • er elektriker eller tilsvarende uddannelse
 • har stor erfaring med installation, servicering og programmering af ABA
 • har godt kendskab DBI retningslinjer, Bygningsreglementet og tekniske forskrifter
 • er serviceminded, positiv og fleksibel
 • kan arbejde selvstændigt med stor faglig stolthed
 • gode it-kundskaber
 • er serviceminded, positiv og fleksibel
 • kan arbejde på egen hånd
 • kan fremvise straffeattest
 • har gyldigt kørekort kategori B

Din person

Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

En afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med, at virksomheden udvikler sig med kundernes behov.

Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med en god løn og en god pensionsordning og et inspirerende arbejdsmiljø med positive og engagerede kolleger.

Synes du, ovenstående lyder som et spændende match for dig, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende, og vi forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget af, når vores nye kollega er fundet.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk

Kemp & LauritzenAlbertslund2018-12-08T00:00:002018-12-21T00:00:00
329920399Elektriker med administrative evner - til global kunde i LyngbyBasic Elektriker med administrative evner - til global kunde i Lyngby Sodexo Sodexo tilbyder komplette serviceløsninger til kunder indenfor facility services. Vores ydelser udvikles målrettet til kundernes behov og integreres i kundens hverdag. Den vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning. Sodexos største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele Danmark. Vi søger en dygtig og innovativ elektriker, som skal indgå i de daglige drifts- og vedligeholdelsesopgaver hos vores kunde i Lyngby. Som Hard Services Technician vil du indgå i et team på 16 medarbejdere, der sammen er ansvarlige for af levere en unik service til kunden inden for bl.a. den tekniske drift af bygningen, men også en lang række af andre facility services. Om Jobbet Med reference til Facility Services Supervisor skal du løse opgaver der spænder bredt fra service på tekniske anlæg, planlægning af vedligehold, udførelse af el-installationsarbejde under supervisors el-autorisation, løsning af akutte kritiske opgaver samt projektstyring af mindre opgaver. Der stilles krav til planlægning, dokumentation og kvalitet - selv under til tider hektiske perioder. Endvidere skal du være indstillet på at indgå i en 24 7 vagtordning med et interval på 4 uger. I vagtperioden er du til rådighed 24 7 på telefon, hvor du kan modtage opkald eller alarmer fra husets CTS. Det kræves, at du på vagter kan være i Lyngby indenfor en time. Dine arbejdsopgaver vil typisk omfatte tekniske drifts- og vedligeholdelsesopgaver indenfor: VentilationsanlægKøleanlægEl- og VVS installationerNødstrømsanlæg, herunder UPS og generator anlægSprinkleranlægCTS, ADK, ABA, AIA og ITV anlæg Hvad kan vi tilbyde? Du bliver en del af en stor international organisation, hvor serviceånd, holdånd og udviklingsånd er grundlæggende værdier. Der er god mulighed for udvikling af personlige og jobmæssige kompetencer, muligvis med henblik på et senere ledelsesansvar. Din arbejdsplads vil være blandt de førende i verden, når det kommer til nytækning af måden der arbejdes på i et kontormiljø både i dag og i fremtiden. Hvem er du? Du er uddannet elektriker og har min. 5 års erfaring indenfor teknisk drift- og vedligehold. Du har en bred teknisk viden og solid erfaring gerne fra en lignende stilling. Du skal har stærke IT kundskaber og kan tale og skrive engelsk. Som person er du: Ansvars- og kvalitetsbevidstSelvstændigVillig til at lære og lære fra digGod til at håndtere en varierende hverdagGod til at kommunikere og samarbejde Send din ansøgning Du kan søge jobbet via nedenstående knap Ansøg Søg jobbet . Vi kalder løbende ind til samtaler, så send din ansøgning og CV snarest muligt. Vær opmærksom på, at vi lukker processen, når vi har modtaget tilstrækkeligt med relevante ansøgninger. Vi modtager kun ansøgninger, som er søgt online via nedenstående Ansøg Søg jobbet -knap. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Hard Service Supervisor Mikkel Toft på tlf.: 29 22 92 72. Du kan også besøge vores hjemmeside: www.sodexo.dk Sodexo er en af verdens førende servicekoncerner med ca. 420.000 ansatte i 80 lande og en omsætning på ca. 150 milliarder kroner. Vores vision er at bidrage til en bedre hverdag for vores kunder. I Danmark er vi ca. 500 medarbejdere og omsætter for knap 400 millioner kroner. Vi tilbyder drift af personalerestauranter, reception, rengøring og andre interne serviceydelser altid med fokus på kundetilpassede løsninger og kvalitet. Se mere på vores ansøgersite: https: sodexo.brandero.com

Elektriker med administrative evner
- til global kunde i Lyngby

Sodexo

Sodexo tilbyder komplette serviceløsninger til kunder indenfor facility services. Vores ydelser udvikles målrettet til kundernes behov og integreres i kundens hverdag. Den vigtigste opgave er at understøtte kundens forretning. Sodexos største aktiv er vores medarbejdere, som dagligt servicerer kunder i hele Danmark.

Vi søger en dygtig og innovativ elektriker, som skal indgå i de daglige drifts- og vedligeholdelsesopgaver hos vores kunde i Lyngby. Som Hard Services Technician vil du indgå i et team på 16 medarbejdere, der sammen er ansvarlige for af levere en unik service til kunden inden for bl.a. den tekniske drift af bygningen, men også en lang række af andre facility services. 

Om Jobbet

Med reference til Facility Services Supervisor skal du løse opgaver der spænder bredt fra service på tekniske anlæg, planlægning af vedligehold, udførelse af el-installationsarbejde under supervisors el-autorisation, løsning af akutte kritiske opgaver samt projektstyring af mindre opgaver. Der stilles krav til planlægning, dokumentation og kvalitet - selv under til tider hektiske perioder. Endvidere skal du være indstillet på at indgå i en 24/7 vagtordning med et interval på 4 uger. I vagtperioden er du til rådighed 24/7 på telefon, hvor du kan modtage opkald eller alarmer fra husets CTS. Det kræves, at du på vagter kan være i Lyngby indenfor en time.

Dine arbejdsopgaver vil typisk omfatte tekniske drifts- og vedligeholdelsesopgaver indenfor:

 • Ventilationsanlæg
 • Køleanlæg
 • El- og VVS installationer
 • Nødstrømsanlæg, herunder UPS og generator anlæg
 • Sprinkleranlæg
 • CTS, ADK, ABA, AIA og ITV anlæg

Hvad kan vi tilbyde?

Du bliver en del af en stor international organisation, hvor serviceånd, holdånd og udviklingsånd er grundlæggende værdier. Der er god mulighed for udvikling af personlige og jobmæssige kompetencer, muligvis med henblik på et senere ledelsesansvar. Din arbejdsplads vil være blandt de førende i verden, når det kommer til nytækning af måden der arbejdes på i et kontormiljø både i dag og i fremtiden. 

Hvem er du?

Du er uddannet elektriker og har min. 5 års erfaring indenfor teknisk drift- og vedligehold. Du har en bred teknisk viden og solid erfaring gerne fra en lignende stilling. Du skal har stærke IT kundskaber og kan tale og skrive engelsk. Som person er du:

 • Ansvars- og kvalitetsbevidst
 • Selvstændig
 • Villig til at lære og lære fra dig
 • God til at håndtere en varierende hverdag
 • God til at kommunikere og samarbejde

Send din ansøgning

Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Ansøg / Søg jobbet". Vi kalder løbende ind til samtaler, så send din ansøgning og CV snarest muligt. Vær opmærksom på, at vi lukker processen, når vi har modtaget tilstrækkeligt med relevante ansøgninger. Vi modtager kun ansøgninger, som er søgt online via nedenstående ”Ansøg / Søg jobbet”-knap. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Hard Service Supervisor Mikkel Toft på tlf.: 29 22 92 72. Du kan også besøge vores hjemmeside: www.sodexo.dk


Sodexo er en af verdens førende servicekoncerner med ca. 420.000 ansatte i 80 lande og en omsætning på ca. 150 milliarder kroner. Vores vision er at bidrage til en bedre hverdag for vores kunder. I Danmark er vi ca. 500 medarbejdere og omsætter for knap 400 millioner kroner. Vi tilbyder drift af personalerestauranter, reception, rengøring og andre interne serviceydelser – altid med fokus på kundetilpassede løsninger og kvalitet.

Se mere på vores ansøgersite: https://sodexo.brandero.com

ORS/Small/9b33f4cb_logo.pngSodexo A/S2018-11-30T12:00:35.9232019-01-03T00:00:00
329916612Elektriker / EL montørProfile En Hovedentreprenør virksomhed i vækst LKA Entreprise A S er hovedentreprenør med alle fag i eget hus, Vi beskæftiger 35-40 mand inden forskelige faggrupper, og søger 2-3 El medarbejdere. Vores opgaver spænder bredt inden for renovering, sikring, specialopgaver og større entrepriser. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi tænker kvalitet i alt, hvad vi foretager os. Elektriker Som El montør bliver du en del af afdelingen og får flere gode kollegaer. Arbejdet er alsidigt, og hvis du går med et ønske om mere ansvar og indflydelse, så for du muligheden her, hvis du er den helt rette og kan dit kram. Der er som udgangspunkt ikke akkord arbejde. Løn aftales udfra kvalifikationer Udlært og kvalitetsbevidst elektriker der kan sit kram Du er udlært elektriker med en god erfaring fra branchen. Du har erfaring med renovering, du skal kunne arbejde alene, kontinuerligt. Du skal have kørekort til personbil, der vil blive stillet en firmabil til rådighed. Du skal være udadvendt og tænke i team løsninger. Du skal være løsningsorienteret. Spørgsmål og ansøgning Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektansvarlig Martin på tlf. 4216 3243 imellem 10.00 - 14.00. Send din ansøgning og CV via knappen Ansøg Send ansøgning . Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Se mere på vores ansøgersite: https: lka-entreprise.brandero.com

En Hovedentreprenør virksomhed i vækst

LKA Entreprise A/S er hovedentreprenør med alle fag i eget hus, Vi beskæftiger 35-40 mand inden forskelige faggrupper, og søger 2-3 El medarbejdere. Vores opgaver spænder bredt inden for renovering, sikring, specialopgaver og større entrepriser. Du bliver en del af en virksomhed, hvor vi tænker kvalitet i alt, hvad vi foretager os.

Elektriker

Som El montør bliver du en del af afdelingen og får flere gode kollegaer. Arbejdet er alsidigt, og hvis du går med et ønske om mere ansvar og indflydelse, så for du muligheden her, hvis du er den helt rette og kan dit kram. Der er som udgangspunkt ikke akkord arbejde. Løn aftales udfra kvalifikationer

Udlært og kvalitetsbevidst elektriker der kan sit kram

 • Du er udlært elektriker med en god erfaring fra branchen.
 • Du har erfaring med renovering, du skal kunne arbejde alene, kontinuerligt.  
 • Du skal have kørekort til personbil, der vil blive stillet en firmabil til rådighed.
 • Du skal være udadvendt og tænke i team løsninger.
 • Du skal være løsningsorienteret.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektansvarlig Martin på tlf. 4216 3243 imellem 10.00 - 14.00.

Send din ansøgning og CV via knappen "Ansøg / Send ansøgning". Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se mere på vores ansøgersite: https://lka-entreprise.brandero.com

ORS/Small/cf02bbd4_logo.jpegLKA ENTREPRISE A/SBrøndby2018-11-22T15:08:31.1932019-01-20T00:00:00
329907424Elektriker søges til nybyg i Ringsted og KøgeRobot NH Bemanding søger en elektriker til nybyg af lejligheder i Ringsted og Køge. Om Jobbet: Du skal arbejde på et boligbyggeri: først 2 måneder i Ringsted og dernæst 4-5 måneder i Køge. Normalt el-arbejde. Faglige kvalifikationer: Du er faglært og kan udføre arbejdet som beskrevet. Du er vant til at arbejde selvstændigt såvel som i teams. Du kender betydningen af god planlægning og effektiv gennemførelse af opgaverne. VilkårFuldtid. 6-7 måneder med mulighed for forlængelse og flere projekter efterfølgende. Tiltrædelse: I løbet af 1-2 uger. Interesseret?Skriftlig ansøgning samt CV sendes til e-mail: job@nh-aps.comHar du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Jesper på 92 44 45 35 Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Vi ser frem til din ansøgning

NH Bemanding søger en elektriker til nybyg af lejligheder i Ringsted og Køge.

Om Jobbet:

Du skal arbejde på et boligbyggeri: først 2 måneder i Ringsted og dernæst 4-5 måneder i Køge. Normalt el-arbejde.

Faglige kvalifikationer:

 • Du er faglært og kan udføre arbejdet som beskrevet.
 • Du er vant til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
 • Du kender betydningen af god planlægning og effektiv gennemførelse af opgaverne.

Vilkår
Fuldtid. 6-7 måneder med mulighed for forlængelse og flere projekter efterfølgende.

Tiltrædelse: I løbet af 1-2 uger.

Interesseret?
Skriftlig ansøgning samt CV sendes til e-mail: job@nh-aps.com
Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Jesper på 92 44 45 35

Passer du ikke præcist til denne opgave, men er interesseret i andet, så er du velkommen til at sende dit CV med henblik på fremtidige projekter. Vi ser frem til din ansøgning

NH Bemanding ApSKøge2018-11-06T00:00:002019-01-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Elektriker

OSTERKRÜGER ELECTRIC A/S

Albertslund
Arbejdet indbefatter alm. elektrikerarbejde, herunder renovering og nybyg. Om dig: Du er uddannet elektriker Du er mødestabil Du arbejder lige godt selvstændigt som i teams Du er fleksibel, initiativrig og systematisk Vi tilbyder: Frihed under ansva...
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:30. januar 2019

ABA TEKNIKER/PROGRAMMØR - ALBERTSLUND

Kemp & Lauritzen

Albertslund
Til snarest mulig tiltrædelse, søger vi en ABA Tekniker Programmør til Brand Sikring Øst, Albertslund Afdelingen Brand Sikring projekterer, installerer og servicerer alle størrelser kundetilpassede AIA-, ADK-, ABA- og ITV-anlæg og er en del af vores...
Indrykket:8. december 2018
Udløbsdato:21. december 2018

Elektriker med administrative evner - til global kunde i Lyngby

Sodexo A/S

Elektriker med administrative evner - til global kunde i Lyngby Sodexo Sodexo tilbyder komplette serviceløsninger til kunder indenfor facility services. Vores ydelser udvikles målrettet til kundernes behov og integreres i kundens hverdag. Den vigtig...
Indrykket:30. november 2018
Udløbsdato:3. januar 2019

Elektriker / EL montør

LKA ENTREPRISE A/S

Brøndby
En Hovedentreprenør virksomhed i vækst LKA Entreprise A S er hovedentreprenør med alle fag i eget hus, Vi beskæftiger 35-40 mand inden forskelige faggrupper, og søger 2-3 El medarbejdere. Vores opgaver spænder bredt inden for renovering, sikring, sp...
Indrykket:22. november 2018
Udløbsdato:20. januar 2019

Elektriker søges til nybyg i Ringsted og Køge

NH Bemanding ApS

Køge
NH Bemanding søger en elektriker til nybyg af lejligheder i Ringsted og Køge. Om Jobbet: Du skal arbejde på et boligbyggeri: først 2 måneder i Ringsted og dernæst 4-5 måneder i Køge. Normalt el-arbejde. Faglige kvalifikationer: Du er faglært og kan ...
Indrykket:6. november 2018
Udløbsdato:1. januar 2019