Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker

På baggrund af en øget ordretilgang søger vi en elektriker mere til vores arbejdsstyrke af dygtige og engagerede medarbejdere med tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Din hverdag – et selvstændigt job med gode kollegaer

NORMAN El er et alsidigt firma, der udfører elektrikerarbejde indenfor industri, erhverv, landbrug og private m.m.. Du vil blive en del af et ungt team med mulighed for mange spændende arbejdsopgaver. Der vil være stor mulighed for selvstændigt at varetage alle funktioner i arbejdet lige fra tilbud, indkøb, planlægning og udførelse. Du får ansvar i dit arbejde hos os og vi forventer således, at du arbejder selvstændigt, for at kunne varetage dette ansvar.

 

Du er:

  • Udlært elektriker
  • Ærlig og omhyggelig. Vi er rigtig glade for vores kunder og vi mener, at ærlighed og omhyggelighed er en absolut nødvendighed for at sikre godt håndværk i høj kvalitet.
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Flair for at løse opgaver selv og i team
  • Er kvalitetsbevidst og løsningsorienteret
  • Mødestabil
  • Kørekort

 

Vi tilbyder:

Et selvstændigt og alsidigt job med udfordringer i en virksomhed, der er i konstant udvikling. En varieret hverdag, med masser af spændende og udfordrende opgaver, så der vil være rig mulighed for både personlig og faglig udvikling. Du vil få gode kollegaer og blive en del af et uformelt arbejdsmiljø. Der er ordnede forhold under Tekniq Overenskomst og du vil få en sundhedsforsikring

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Henrik Norman på tlf. 2126-2979 eller på mail: henrik@norman-el.dk

 

Lyder det som noget for dig, må du meget gerne sende en kortfattet ansøgning og CV til: henrik@norman-el.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.