Elektriker El-eftersyn, Midt-og Sønderjylland

Vi søger en elektriker til udførelse af el-eftersyn i Midt-og Sønderjylland.

Er du uddannet traditionel bygningselektriker, har du erfaringer med boliginstallationer, er du velkørende på computer/tablet, så er dette måske jobbet for dig.

Du bliver udstyret med en bil, en tablet, lidt håndværktøj og måleinstrumenter. Du starter om morgenen fra din bopæl og kører ud til kunder som vi har booket aftale med på forhånd.

Da jobbet indebærer en del køretid, er der mulighed for flexible arbejdstider og evt. en 4-dags arbejdsuge (man-tors), med typisk 8-10 timer pr. dag. Afhængig af geografi og boligstørrelser har man typisk 4-5 sager pr. dag.

Et el-eftersyn består i grove træk af en visuel gennemgang af boligens installation, samt stikprøveadskillelse af kontakter, udtag osv. i de enkelte rum. Eftersynet udføres iht. Sikkerhedsstyrelsens retningslinier.

Er du til en selvstændig hverdag, hvor din kontakt typisk vil være med de kunder du besøger, samt de bygningssagkyndige vi samarbejder med, så send mig en mail på: mail@ryslinge-el.dk

Du vil indgå i et team af yderligere 10 friske medarbejdere, hvoraf 6 dagligt er beskæftiget med el-eftersyn i hele landet.

Lars Tjørnelund


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Spjæld Elektriker Søges Til FAST STILLING.

Job InWest Vikar

Odense
Er det dig vi søger? Vi søger for en virksomhed i Slagelse området en rigtig dygtig Spjæld elektrikker. som er uddannet og har en bred vifte af opgaver fra elektrikkerfaget på rugradden og kan arbejde selvstændigt og ikke har problemer med at arbejd...
Indrykket:26. marts 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

Brænder du for højspænding? Så se her ....

Job InWest Vikar

Odense
For virksomhed i Kolding området søger vi en højspændings elektriker. Der er tale om en fast stilling. Et mellemstort firma i god udvikling. Stabilitet og tillid er nøgleordene. De fleste medarbejdere har været der i mange år. Dine daglige arbejdsop...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:27. april 2018

Elektriker med mekanisk interesse

GODIK Fyn

Middelfart
Vi har travlt i vores generatorafdeling og søger derfor en elektriker med interesse i det mekaniske. Er du vores nye kollega? Er du klar på udfordringer som opsætning og vedligehold af generatorer og midlertidlig strømforsyninger til mange forskelli...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018