Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

elektriker eller vvs-medarbejder til vandværk søges

På grund af stigende arbejdspres i de kommende år, søges medarbejder med tiltrædelse 01.04.2018 til at assistere vor driftsleder. Arbejdet vil i de første år for en stor del være renovering af vandledningsnettet i forbindelse med kloakseparering. Herudover deltagelse i vandværkets daglige drift og udbygning samt deltagelse i vagtordning, udskiftning af vandmålere, vedligeholdelse af vandværkets bygninger og udenomsarealer, fejlsøgning på distributions- og produktionsanllæg.

Vi forventer: At du er uddannet elektriker, vvs-montør eller lignende, er udadvent og imødekommende, har gode IT kundskaber, kan arbejde selvstændigt, deltage i aktuelle kurser og bo i forsyningsområdet.

Vi tilbyder: En særdeles afvekslende arbejdsplads med god kontakt til forbrugere, entreprenører, håndværkere, leverandører, nabo-vandværker og deltagelse i erfa-gruppe.

Henvendelse vedrørende stillingen rettes til driftsleder Frede Frost på telf.: 40 33 41 71 eller formand Nik Severinsen på telf.: 23 34 13 50

Ansøgningsfrist: Senest 25.02.2018 til Sindal Vandværk A.m.b.a, Danmarksgade 130, 9870 Sindal 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her