Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker sjakbajs - Viborg Kommune

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329827478Phoenix-5c288b3012018-06-07T00:00:00Elektriker sjakbajs - Viborg Kommune

Elektriker - Viborg Kommune

Er du uddannet elektriker? og har du erfaring som sjakbajs? og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig.

Xterna søger en elektriker for virksomhed i Viborg Kommune. Stillingen er projektbaseret med gode lønforhold. Projektet har en varighed på 2 år. Du vil indgå i et godt team af kompetente medarbejdere. Du vil arbejde på en stor byggeplads, hvor du vil indgå som sjakbajs for et hold på 9 rumænske elektrikere. Du vil indgå som en aktiv del af teamet, hvor det kræves at du selv får skruetrækkeren i hånden. Du vil stå for koordineringen af mandskabet. Du sikrer en høj håndværksmæssig standard og sørger for, at der leveres kvalitetsarbejde til tiden. Der er et krav om at du har engelsk på et væsentligt niveau.

Kvalifikationer:

  • Du er faglært elektriker
  • Du har erfaring som sjakbajs
  • Du har et godt engelsk
  • Du arbejder meget struktureret
  • Du har et stort engagement og kan tage ansvar
  • Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner

Dig som person:

Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.

Vi tilbyder:

Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer.

 

Ansøgning:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”Elektriker sjakbajs - Viborg Kommune”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

2018-07-07T00:50:59.333 Elektriker - Viborg Kommune Er du uddannet elektriker? og har du erfaring som sjakbajs? og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig. Xterna søger en elektriker for virksomhed i Viborg Kommune. Stillingen er projektbaseret med gode lønforhold. Projektet har en varighed på 2 år. Du vil indgå i et godt team af kompetente medarbejdere. Du vil arbejde på en stor byggeplads, hvor du vil indgå som sjakbajs for et hold på 9 rumænske elektrikere. Du vil indgå som en aktiv del af teamet, hvor det kræves at du selv får skruetrækkeren i hånden. Du vil stå for koordineringen af mandskabet. Du sikrer en høj håndværksmæssig standard og sørger for, at der leveres kvalitetsarbejde til tiden. Der er et krav om at du har engelsk på et væsentligt niveau. Kvalifikationer: Du er faglært elektriker Du har erfaring som sjakbajs Du har et godt engelsk Du arbejder meget struktureret Du har et stort engagement og kan tage ansvar Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner Dig som person: Du er en positiv ildsjæl, med en energi der smitter af på de opgaver og mennesker, du omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser mulighed fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så kunderne får en tilfredsstillende service. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål. Vi tilbyder: Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, så får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer. Ansøgning: For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med Elektriker sjakbajs - Viborg Kommune Ansøgninger behandles løbende og stillingerne kan være besat inden udløb. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 30211Jobnet5c288b30100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-06T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandViborg3281076Xterna A/S11Testvej 18830TjeleDKDanmark0
ansoegning@xterna.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset585670JobNet48364341000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5c288b30https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5c288b30https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5c288b30&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5c288b30&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/10.jpgSom Elektriker hos Xterna A/S bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.169811311Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service355489514Christian Frydenlundansoegning@xterna.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK