Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker Søges

Hvem er vi..

JHM-El A/S (tidl. J.H.Mortensen EL ApS) er en lokal forankret Horsens virksomhed, der gennem de senere år kontinuerligt har fastholdt en meget positiv udvikling. Vi tilbyder naturligvis en attraktiv ansættelsespakke, samt ikke mindst en konkurrencedygtig lønpakke.

Og hvad tilbyder vi?

Det bedste vi kan tilbyde, er dog en plads i vores dynamiske team af gode kollegaer, hvor vi vægter et godt socialt arbejdsmiljø højt. Vi udfører og løfter alle vores spændende opgaver i samlet flok. Også uden for arbejdstiden vægter vi det sociale. Lige efter fyraften hver fredag tilbyder vi eksempelvis deltagelse på et Crossfit firma hold kun for medarbejdere ved JHM-EL.

Lyder dette for godt til at være sandt, så giv mig et kald, eller send mig en mail, så får du et par af dine eventuelt kommende kollegaers direkte mobil numre, så kan du prøve at hører dem om hvordan det er at arbejde i denne virksomhed.

Positivt attitude, Svendebrev, Kørekort B, samt fremvisning af straffeattest er ufravigelige krav

 

Jesper Hvidt Mortensen 20139244 - jm@jhm-el.dk

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her