Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker søges til EC Powers specialteam i Hinnerup

Vi søger for vores kunde EC Power en elektriker med gode samarbejdsgener og interesse for mekanik til et spændende og alsidigt job i produktionsafdelingen


Jobbet
Du bliver en del af et eksternt specialteam på i alt fem medarbejdere, som foretager reparationer af mere kompleks karakter ude hos kunderne, der primært er lokaliseret i Tyskland.
Du renoverer eller udskifter motorer og generatorsæt onsite i teams bestående af to personer, som udsendes cirka hver tredje uge af 5-6 dages varighed. Stillingen indbefatter ca. 60 dages rejseaktivitet årligt.
Når du ikke er ude med specialteamet, indgår du i produktionen, hvor du monterer og samler motorer og generatorsæt samt varmefordelere. Derudover bidrager du løbende med at optimere og forbedre arbejdsprocesserne i afdelingen.


Hvem er du?
• Du har en baggrund som elektriker eller anden el-teknisk baggrund og interesserer dig for mekanik
• Du er erfaren IT-bruger, herunder af Microsoft Office
• Du har gode engelskkundskaber og kan begå dig mundtligt på engelsk
• Kendskab til tysk vil være en fordel men ikke et krav
• Du er imødekommende, udadvendt og omstillingsparat og har gode samarbejdsevner
• Du kan tænke ud af boksen og interesserer dig for optimering af arbejdsprocesser
• Du trives med afvekslende arbejdsopgaver i en uforudsigelig hverdag, hvor to dage sjældent er ens

Virksomheden tilbyder
Du bliver en del af et dynamisk arbejdsfællesskab i en uformel organisation med et godt arbejdsmiljø og mulighed for ejerskab, medindflydelse samt faglig og personlig udvikling. Du tilbydes løn efter kvalifikationer samt pension og bonusordning.
EC Power har udviklet sig til at være den teknologisk førende producent af kraftvarmeanlæg og beskæftiger cirka 100 medarbejdere på verdensplan, hvoraf cirka 65 medarbejdere har base i Hinnerup.

Ansøgning
JKS Career varetager rekrutteringsprocessen for EC Power, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante dokumenter via søg stillingen nedenfor.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på telefon +45 3085 1331. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende - dog senest d. 17. februar 2018.

Du kan læse mere om EC Power på www.ecpower.eu


Arbejdssted: Hinnerup


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her