Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker søges til Fast arbejde indefor Spjæld

Vi søger hurtigst muligt en Elektriker til fast arbejde i Esbjerg og omegn. Så har du lyst til en fuldtidsstilling i et lille og meget travlt team, så er det dig vi har brug for.

Vores kunder er både private og erhvervskunder og de typiske arbejdsopgaver er spjældarbejde, renoveringer, nybyg, hvidevarer, svagstrøm, el-tjek og alarm.

Det forventer vi af dig:

  • Du formår at arbejde både selvstændigt og i samarbejde med andre kollegaer.
  • Du har erfaring med overstående opgaver fra tidligere jods.
  • Du er omhyggelig og præcis med dit arbejde.
  • du er vant til at omgås kunder - og du ved, at man rydder op efter sig.

Det får du hos os: Vi tilbyder et afvekslende job med løn efter kvalifikationer, firmabil, smartphone, frugtordning, gode kolleger og gode arbejdsforhold. Du vil i dagligdagen komme til at arbejde med Ordrestyring som håndtere kunder,timer samt materialeregistreringer.

Hvis det lyder som noget for dig, så kontakt: Aut. El-installatør Martin Jensen på tlf. 7070 7081 / 2991 2414. Send din ansøgning til mj@denjyskeelektriker.dk

Firmaprofil Den Jyske Elektriker er et el-installationsfirma, der udfører alle former for el-arbejde i en høj kvalitet.Den Jyske Elektriker blev oprettet i sommeren år 2010 og beskæftiger pt. 13 ansatte.Vi løser hovedsageligt opgaver i Esbjerg området og kører ud fra baserne i Esbjerg N og Fanø.Vi udfører spjæld, nybyg, renoveringer, alarm, video, el-tjek samt større projekter både inden for private og erhverv.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her