Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker - Spændende job

Vi har en stor velfungerende produktion i Horsens, der dagligt håndterer mange tons aluminium. Vi har en fast stab af 140 medarbejdere på 3 skift og et værksted. Men vi mangler en elektriker...

Hvis du er uddannet elektriker eller industrielektriker og trives i en travl hverdag med spændende opgaver, så er det her, du skal søge.
Hvis du er løsningsorienteret og tør tage ansvar for dine opgaver, så kan vi tilbyde en arbejdsplads, hvor ingen dage er ens, og hvor du til en hvis grad selv kan tilrettelægge din arbejdsdag.

Arbejdsopgaver

  • Udbedring af elektriske og mekaniske fejl.
  • Fejlsøgning og vedligehold af fejl på produktionsudstyr.
  • Implementering af nyt udstyr.

Din profil
Vi ansætter ansvarlige medarbejdere, der er positive, pligtopfyldende og mødestabile.
Vi forventer, at du har erfaring indenfor industri installationer, men at du også ønsker at lære nyt. Du kan læse elektriske kredsskemaer, og det er et plus, hvis du har basis erfaring indenfor automationsinstallationer.

Vi forventer, du er en god kollega, behandler andre respektfuldt og kan arbejde sammen med alle slags mennesker. Du har bopæl i eller i en rimelig afstand fra Horsens, og af kvalitets- og sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt, at du taler, forstår og læser dansk. Du skal fremvise din straffeattest.

Din ansøgning
Som elektriker refererer du til vedligeholdelseslederen, som du kan kontakte, hvis du har nogle spørgsmål. René Jacobsen, telefon 76268640.

Hvis arbejdet lyder som noget for dig, kan du sende os din ansøgning med cv og oplysning om reference ved at klikke på linket ”Søg stilling”. 

Arbejdstider
Fast daghold med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.
Arbejdstid: Mandag - torsdag 07.00-15.15 og fredag 07.00-14.45.

A/S HAI HORSENS er en moderne B2B-virksomhed med Nordeuropas bredeste spekter inden for overfladebehandling af aluminium (anodisering) til bl.a. offshore, medicinalindustrien, forsvaret, maskin-, bygge- og transportsektoren. Produktionen foregår i 3-holdsskift, beskæftiger ca. 140 medarbejdere og har et bebygget areal på 25.000 m2.  A/S HAI er kvalitetscertificeret iht. ISO 9001. Du kan læse mere om virksomheden på http://www.hai.dk.


A/S HAI Horsens · Sverigesvej 9 · DK-8700 Horsens · Telefon +45 7562 2288 · Att.: Grith Olmütz


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her