Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker til drift- og vedligehold af produktionsanlæg på Djursland

HR-Industries søger for virksomhed en vagtgående elektriker, der motiveres af at arbejde med servicering af automatiserede produktionsprocesser. Produktionen er til det internationale marked. 

Jobbet er på skiftehold og med henblik på fastansættelse. Produktionen skal køre 24/7 og elektrikeren vi søger, skal indgå i vagttjenesten på skiftehold sammen med et stærkt kollegateam af elektrikere, el-teknikere, smede og maskinmestre på 6 personer, der har til opgave, at udføre drift- og vedligeholdelsesopgaverne. Virksomheden har i alt 220 medarbejdere ansat. 

Med reference til Afdelingslederen for el og automation bliver du en del af et travlt og spændende miljø, hvor opgaverne veksler mellem vedligeholds- og udviklingsopgaver med henblik på at undgå driftsstop og sikre kontinuerlig optimering af produktionsprocessen. Det sker i tæt samarbejde og på tværs af organisationen, primært med produktionsteknisk afdeling og produktionen.

Arbejdsopgaver:

 • Ved driftstop fejlfinde og udbedre ud fra alarmer, eldiagrammer, hydraulik- eller pneumatiktegninger, PLC programmer (S5-S7)
 • Dokumentere ændringer udført i programmer og diagrammer
 • Vedligeholde lys- og kraftinstallationer, samt belysningsanlæg i bygninger og på pladser
 • Fejlfinde på PC – printer – netværk i forbindelse med produktion og styring
 • Fejlfinde – reparere på sprinkleranlæg, tavlebrandslukning, Minimax og Firefly gnist og branddetektering
 • Fejlfinde og reparere på hydraulik og pneumatik anlæg
 • I mindre omfang lave mekaniske reparationer – skifte kæder, tandhjul, ventiler samt mindre svejseopgaver
 • Rapportere om udført arbejde og fejlobservationer, som ikke er rettet samt produktionsrapportering i weekenden

Vagterne er på 8 timer i hverdagene (skift: dag, aften og nat) og i weekenderne 12 timers vagter iht. en fastlagt skifteholdsplan, men da du indgår i et fleksibelt miljø, er der frihed og mulighed for at bytte med dine kollegaer.

Kvalifikationer:

 • Teknisk uddannet - f.eks. elektriker, automatiktekniker eller tilsvarende el-faglig uddannelse
 • God til at danne dig et overblik og træffe beslutninger
 • God til at arbejde selvstændigt og i teams
 • Dygtig til at skabe relationer på tværs af organisationen gennem konstruktiv dialog
 • Yderst kvalitets- og ansvarsbevidst
 • Mødestabil, robust og fleksibel
 • Taler og skriver dansk og engelsk, og gerne kendskab til tysk

Virksomheden tilbyder:
En spændende stilling i en international og dynamisk virksomhed, hvor der er mulighed for faglig og personlig udvikling i et arbejdsmiljø med en fri omgangstone og godt humør, og som bygger på DANSK værdierne Dialog, Ambition, Nærvær, Sund fornuft og Kvalitet. Løn efter kvalifikationer, pensionsordning og fordelagtige personale- og sundhedsordninger

Er du interesseret: 
Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for. Send mailen til job@hr-industries.dk

Har du spørgsmål, kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.  

HR-Industries arbejder for dig - både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for kunder. Det er vigtigt for os, at du er tryg i samarbejdet og oplever, at vi tager hånd om dig og dit arbejdsliv. Vi er kendte for vores gode jobmatch. Det er vi stolte af. Det sker fordi vi gør arbejdet ordentligt og kender arbejdsområderne, virksomhederne og vores medarbejdere.    

Vores speciale er Smede, maskinarbejdere og elektrikere. Teknikere, montage- og lagermedarbejdere. Tekniske Designere, ingeniører og ledere. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her