Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker til el-montage af maskiner

HR-Industries A/S søger en elektriker /automatikfagtekniker til el-montage samt tilslutning af tavler til specialmaskiner. Virksomheden er en moderne og innovativ produktionsvirksomhed nær Viborg, der opbygger maskiner til industrien. 

 
Denne stilling er med henblik på fast stilling igennem Try and Hire forløb.  
I jobbet vil du arbejde med opbygning af maskiner på værksted. Der gives oplærling, men der forventes, at du har kendskab til maskiner samt evt. tavlearbejde.  

  
Den rette kandidat har evt. flere års erfaring med denne slags opgaver og synes det er sjovt og spændende at arbejde med. Du er som kandidat selvkørende og initiativrig. Du monterer let efter tegninger og befinder dig godt i teamsamarbejde.    

Der tilbydes
Du tilbydes et spændende job i en sund virksomhed med en moderne ledelsesstil og ambitioner om fortsat vækst og udvikling af både mennesker og deres produkter (maskiner). Stillingen er med henblik på fastansættelse, for den rette.   

Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for.

Hvordan søger du: Synes du, at ovenstående lyder interessant, må du meget gerne sende en ansøgning til job@hr-industries.dk mærket "El – nær Viborg". Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at give HR-Konsulent Dina Kristensen et kald, på telefonnummer 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00

Omkring HR-Industries: HR-Industries beskæftiger sig med bemandingsløsninger, og har som mål at være den fortrukne leverandør og partner indenfor projekt- og bemandingsløsninger til industrien med følgende specialer: Smede, maskinarbejdere, elektrikere, montagearbejdere, produktionsteknologer, ledelse, lagerarbejdere, tekniske designere, service- og vedligeholdelse, administration m.m.

Kontakt os for job, eller send CV

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her