Gem job

Elektriker til el-service arbejde og mindre projektopgaver

Til Bravidas el service afdeling i Esbjerg søger vi lige nu en dygtig elektriker til at udføre el-service hos vores kunder.

El-området er en af Bravidas absolutte kernekompetencer. Vi installerer og servicerer alle typer af elinstallationer – store som små - uanset om det er i kontorer, boliger, industrianlæg eller i forbindelse med nye projekter. 

Din hverdag vil blive alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov. Du vil få et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar og mulighed for at opbygge og udvikle en solid faglig kompetence inden for El-området. I samarbejde med dine dygtige kollegaer, kommer du til at leverer teknisk og håndværksmæssige solide løsninger.

Vi forventer, at du brænder for at levere et professionelt stykke arbejde.

Hvem er du?

 • Uddannet elektriker
 • Har kørekort kategori B
 • Kan arbejde selvstændigt og i grupper
 • Er ansvarsbevidst og professionel
 • Sætter den gode kunderelation højt
 • Er indstillet på en fleksibel arbejdstid når det gælder
 • Bevarer overblikket i pressede situationer.
 • Har en god portion humor og vil bidrage til den gode arbejdsplads.
 • Vi tilbyder

  Et udfordrende og udviklende job i en spændende stabil virksomhed med ambitiøse mål og flad organisationsstruktur. Du indgår i et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et team af engagerede teknikere og hvor du løbende er i dialog med ledelsen. Yderligt tilbydes du en attraktiv løn og gode ansættelsesvilkår.

  Interesseret?

  Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Uffe Lund på tlf. 2525 3774 eller på mail uffe.lund@bravida.dk

  Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge.


  Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.