Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker til opgaver indenfor gadelys i Sorø og Ringsted Kommune

Til Danmarks største leverandør indenfor offentlig gade og vejbelysning, søger vi en elektriker, til at indgå i vores faste team i Hillerød.
Verdo drifter og vedligeholder ca. 250.000 lyspunkter fordelt over hele DK. Udover vejbelysning, så er vi også systemleverandør indenfor trafiksignalanlæg.

Gadelys og anden teknisk infrastruktur
For altid at være på forkant med de bedste tekniske løsninger indenfor oplysning af veje og udearealer har vi valgt at udvide dette forretningsområde over de kommende år. Du vil derfor komme til at arbejde i et område, som har vores strategiske fokus. Udover vores kernekompetencer, som omfatter vejbelysning og signalanlæg, så arbejder vi med intelligente løsninger indenfor p-anlæg, ladestandere til el-biler og smart-city.

Opgaverne
Verdo arbejder med gadelys og teknisk infrastruktur i hele Danmark, og denne stilling er placeret i Hillerød. Dit arbejdsområde vil primært være Sorø og Ringsted Kommune. Du vil skulle løse følgende opgaver:

  • Medvirkende til drift og vedligehold af ca. 12.000 lyspunkter.
  • Installation af tænd skabe.
  • Medvirkende til drift og vedligehold af trafiksignalanlæg, såfremt du har kompetencer på dette område.
  • Etablering af vejbelysning i ny-udstykninger.
  • Energirenovering af vejbelysning.
Lidt om dig
Det er et krav, at du er udlært elektriker, gerne med erfaring indenfor gadelys. Samtidig vil erfaring indenfor trafiksignalanlæg være en fordel. Stillingen forudsætter, at du har kørekort. Stort kørekort vil ligeledes være en fordel, men ikke et krav. Du er struktureret og trives med at arbejde selvstændigt.

Du får
Du får naturligvis en fornuftig lønpakke, men også medarbejdergoder som sundhedsforsikring, indkøbsordning og fælles sociale arrangementer.

Sådan søger du
Klik på ansøg-knappen og send os et par ord om dig selv og vedhæft dit CV og andre relevante dokumenter. 

Ansøgningsfristen er 10. maj 2021, men vi tager løbende kandidater til samtale og stillingen ønskes besat snarest muligt. Når vi finder det rette match til vores team, vil ansættelse af vores nye kollega finde sted.

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Niels-Christian Storm Thomsen på 3073 1722.


Bliv en del af holdet og vær med til at gøre en forskel!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.