Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker til spændende og varierende service opgaver

Er du en dygtig og faglært elektriker, der stor fokus på kvalitet og god service? Så er det måske dig vi mangler til vores team i Brørup

 

Vi er der altid hvis du har brug for en elektriker. Det er ligegyldigt om det er din vaskemaskine der er stået af, eller du har nogle mere krævende el-installationer, hvor det er nødvendigt at have fat i en autoriseret el-installatør som partner. Vi har mange års erfaring som el-montør og elektriker, hvilket også betyder at vi tilbyder hjælp til alle typer el-opgaver i Midt- og Sydjylland. Vi laver service til både private og industrien, hvilket inkluderer opgaver som, varmepumper, kameraovervågning, trykprøvning, hårde hvidevarer og meget mere. 

Vi tilbyder også hjælp til større sager, da vi tilbyder entreprisesager over hele landet. Vi udfører gerne installationer til boligbyggerier og andre større projekter rundt i hele Danmark. Vi har været en del af elektriker faget siden 1994, så vi har også opnået en stor know-how inden for faget. Dog er vi meget fokuseret på at vi konstant skal optimere vores arbejdsprocesser og værktøjer for at følge med i den spændende udvikling der sker på markedet.

 

Vi er lige nu på udkig efter vores næste kollega til vores afdeling i Brørup, så hvis du er faglært elektriker og på udkig efter din nye arbejdsplads og nogle nye kollegaer, så vil vi gerne have en snak med dig!

Stillingen er med henblik på fastansættelse, hvis der er et match og vi tilbyder løn efter kvalifikationer. Opstart hurtigst muligt, så tøv ikke med at kontakte os.

Sådan er du:

  • Du er faglært elektriker og har flere års erfaring med faget
  • Du har dansk svendebrev
  • Du udfører dine arbejdsopgaver med højest mulig kvalitet
  • Du er serviceminded og udfører opgaven med et smil
  • Du har kørekort B

Sådan er vi:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Hurtig opstart
  • Varierende opgaver inden for elektrikerfaget

 

Lyder det som noget for dig?
Hvis du er interesseret i stillingen, kan du kontakte Morten Sandvei på tlf: 53769171 eller job@kandidaterne.dk. Husk at vedhæfte reference nr. 126389


Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.