Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker til teknisk afdeling - bygningsvedligeholdelse m.m.

For virksomhed på Grenåkanten, søger HR-Industries for større virksomhed en elektriker der skal være med til at varetage drift og vedligehold af alle fabrikkens faste tekniske installationer, back op ved maskiner samt vedligehold af tilhørende arealer og bygninger.

Jobbet kort fortalt: Medansvar for, at større produktionsbygninger og bygningsinstallationer bliver vedligeholdt, og lavet efter aftale. Der er hovedsageligt tale om indvendigt bygningsvedligehold og installationer på el-siden som eks. vand, varme, ventilation og køl, samt el og belysning m.m.

Du får mulighed for at arbejde med prioritering af opgaver i dialog med nærmeste chef, varetagelse og gennemførsel af opgaver. Ligeledes varetager du kontakten mellem leverandør og bruger i forbindelse med vedligehold, ombygninger, udbedringer på bygninger/maskiner og tekniske installationer de lokale servicefolk (eksterne).

Kvalifikationer til jobbet - Vi lægger vægt på, at du

  • har en faglig uddannelse som eks. elektriker
  • har erfaring fra lignende job
  • kan samarbejde på tværs af mange fagområder/afdelinger
  • har et godt overblik og kan prioritere, når det brænder på
  • kan tage initiativ og arbejde både selvstændigt samt i teams
  • kan formulere dig godt både i skrift og tale

Du tilbydes: Du får nogle dygtige og engagerede kollegaer i en virksomhed med en uformel tone og et behageligt arbejdsmiljø og hvor man arbejder på tværs af de organisatoriske linjer. Fast stilling – med løn efter kvalifikationer.

Kontakt – Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik Friis-Andersen på tlf.: 40320657 eller 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg stillingen:  Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 51347
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.
Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny.
Log ind på: https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Om HR-Industries: HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for virksomheder i industrien.
Læs mere på www.hr-industries.dk


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.