Elektriker til Vojens

For en virksomhed i Vojens, søger vi en faglært elektriker til nybyg og industri.
Stillingen er et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt.

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 07.30 – 16.00 og fredag kl. 07.30 – 14.15.

Vi forventer følgende af dig:

- du kan arbejde selvstændigt

- du er faglært elektriker

- du er mødestabil

- du er stolt af dit håndværk  

- du taler dansk

- du har kørekort

Virksomheden tilbyder:

- gode kollegaer med mange års erfaring

- mulighed for fastansættelse  

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "Elektriker, Vojens"


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330087578Phoenix-60c7135912019-09-10T00:00:00Elektriker til Vojens

For en virksomhed i Vojens, søger vi en faglært elektriker til nybyg og industri.
Stillingen er et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt.

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 07.30 – 16.00 og fredag kl. 07.30 – 14.15.

Vi forventer følgende af dig:

- du kan arbejde selvstændigt

- du er faglært elektriker

- du er mødestabil

- du er stolt af dit håndværk  

- du taler dansk

- du har kørekort

Virksomheden tilbyder:

- gode kollegaer med mange års erfaring

- mulighed for fastansættelse  

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "Elektriker, Vojens"

For en virksomhed i Vojens, søger vi en faglært elektriker til nybyg og industri. Stillingen er et Try Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende med opstart hurtigst muligt. Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 07.30 16.00 og fredag kl. 07.30 14.15. Vi forventer følgende af dig: - du kan arbejde selvstændigt - du er faglært elektriker - du er mødestabil - du er stolt af dit håndværk - du taler dansk - du har kørekort Virksomheden tilbyder: - gode kollegaer med mange års erfaring - mulighed for fastansættelse Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Elektriker, Vojens11jobnet60c71359100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-05T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandHaderslev3605325Work4all Vejle11avej 16500VojensDKDanmark0
vejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent821607JobNet5042864504286410010-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=60c71359https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=60c71359https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=60c71359&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=60c71359&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/9.jpgElektriker til Vojens169811311Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service362661284vejle@work4all.nuvejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark330080465SITE-SECURITY A/S søger Servicetekniker på SjællandRobot Hos SITE-SECURITY har vi travlt, derfor søger vi en kompetent og fleksibel servicetekniker til installation og servicering af SITE-SECURITY enheder i på Sjælland. Vi søger en person, gerne med en teknisk baggrund som eksempelvis elektriker, elektronikmekaniker eller anden lignende baggrund. Du skal have erfaring med netværk og have forståelse for konfiguration af internet access points. Du har hænderne godt skruet på og yder altid en god service over for kunder, og så elsker du en hverdag hvor opgaverne aldrig er ens. Dit arbejde vil blandt andet indebære: - Servicebesøg, opsætning og leveringer hos kunder. - Reparation, vedligehold og klargøring af enheder. Det er en fordel hvis du er skarp til IT og har truck- og trailercertifikat, men det er ikke noget krav. Vi forventer desuden at du er: - Ansvarsbevidst. - Omhyggelig. - Serviceminded. - I stand til at holde overblikket med mange bolde i luften. Vi tilbyder: - Firmabil. - Flexible arbejdstider. - En alsidig hverdag med mange forskellige opgaver. - Et dynamisk miljø hvor der ikke er langt fra ord til handling. - Engagerede kollegaer med stor faglighed. - Godt arbejdsmiljø Om SITE-SECURITY Vi er en ung og dynamisk virksomhed i stor vækst. Vi lever af at levere mobil områdesikring til kunder landet over. Vores mål er at levere smarte løsninger der aktivt sikrer det vores kunder gerne vil passe på. Har du spørgsmål til stillingen så ring 88808448 og spørg efter Lasse

Hos SITE-SECURITY har vi travlt, derfor søger vi en kompetent og fleksibel servicetekniker til installation og servicering af SITE-SECURITY enheder i på Sjælland.

Vi søger en person, gerne med en teknisk baggrund som eksempelvis elektriker, elektronikmekaniker eller anden lignende baggrund. Du skal have erfaring med netværk og have forståelse for konfiguration af internet access points.

Du har hænderne godt skruet på og yder altid en god service over for kunder, og så elsker du en hverdag hvor opgaverne aldrig er ens.

Dit arbejde vil blandt andet indebære:
- Servicebesøg, opsætning og leveringer hos kunder.
- Reparation, vedligehold og klargøring af enheder.

Det er en fordel hvis du er skarp til IT og har truck- og trailercertifikat, men det er ikke noget krav.

Vi forventer desuden at du er:
- Ansvarsbevidst.
- Omhyggelig.
- Serviceminded.
- I stand til at holde overblikket med mange bolde i luften.

Vi tilbyder:
- Firmabil.
- Flexible arbejdstider.
- En alsidig hverdag med mange forskellige opgaver.
- Et dynamisk miljø hvor der ikke er langt fra ord til handling.
- Engagerede kollegaer med stor faglighed.
- Godt arbejdsmiljø

Om SITE-SECURITY

Vi er en ung og dynamisk virksomhed i stor vækst. Vi lever af at levere mobil områdesikring til kunder landet over. Vores mål er at levere smarte løsninger der aktivt sikrer det vores kunder gerne vil passe på.

Har du spørgsmål til stillingen så ring 88808448 og spørg efter Lasse

Site-Security A/SEsbjerg V2019-08-29T00:00:002019-10-22T00:00:00
330092718Elektrikere søges til Esbjerg-området!Robot Vi søger på vegne af kunde dygtige elektrikere til Esbjerg-området! Vi forventer: At du er uddannet elektriker Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Det er til nybyg - kabeltræk, føringsveje mm. Det er et længerevarende job med god løn! For mere information kontakt konsulent Lillian Nielsen på tlf.: 22 48 66 36 hverdage mellem kl. 8-16 eller send cv til cv@connectionvikar.dk

Vi søger på vegne af kunde dygtige elektrikere til Esbjerg-området!

Vi forventer:

 • At du er uddannet elektriker

 • Har gode samarbejdsevner

 • Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed

 • Kan arbejde selvstændigt

 • At du er fleksibel

Det er til nybyg - kabeltræk, føringsveje mm.

Det er et længerevarende job med god løn!

For mere information kontakt konsulent Lillian Nielsen på tlf.: 22 48 66 36 hverdage mellem kl. 8-16

eller

send cv til cv@connectionvikar.dk

CONNECTION VIKAR ApSEsbjerg2019-09-19T00:00:002019-11-14T00:00:00
330100062CTS-tekniker til Kemp & Lauritzen, KoldingRobot Til vores afdeling i Kolding søger vi to alsidige, dygtige og dynamiske CTS-teknikere til CTS-projekter og serviceopgaver Jobbet Du vil komme til at indgå i et løsningsorienteret team, hvis dagligdag kort kan beskrives med følgende nøgleord: Renovere og ombygge CTS anlæg, små som store opgaver Servicere og vedligeholde CTS anlæg, for vores kunder i Jylland Fyn Supportere vores kunder med kompetent rådgivning og løsninger Se nye muligheder for at afsætte vores produkter hos eksisterende kunder Din baggrund Du har en baggrund som faglært elektriker. Du har et bredt kendskab til El-faget samt erfaring med serviceopgaver. Desuden har du erfaring med programmering, montage og servicering af CTS-anlæg. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver. Du tager ejerskab for dine opgaver og har flair for kundepleje. Din person For at passe godt i jobbet forestiller vi os, at du trives i en travl hverdag, hvor der er tryk på kedlerne. er selvstændig og udadvendt, men samtidig er du en holdspiller er ikke bange for selv at tage en beslutning trives i en afdeling, hvor opgaverne er af meget forskellig karakter. har lyst til at arbejde i en tværfaglig afdeling, hvor der er mulighed for at udvikle sig. har kørekort og kan fremvise straffeattest. Vi tilbyder En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene eller sammen med gode kolleger. Kemp Lauritzen A S tilbyder velordnede forhold.

Til vores afdeling i Kolding søger vi to alsidige, dygtige og dynamiske CTS-teknikere til CTS-projekter og serviceopgaver

Jobbet

Du vil komme til at indgå i et løsningsorienteret team, hvis dagligdag kort kan beskrives med følgende nøgleord:

 • Renovere og ombygge CTS anlæg, små som store opgaver
 • Servicere og vedligeholde CTS anlæg, for vores kunder i Jylland/Fyn
 • Supportere vores kunder med kompetent rådgivning og løsninger
 • Se nye muligheder for at afsætte vores produkter hos eksisterende kunder

Din baggrund

Du har en baggrund som faglært elektriker. Du har et bredt kendskab til El-faget samt erfaring med serviceopgaver. Desuden har du erfaring med programmering, montage og servicering af CTS-anlæg. Du kan arbejde selvstændigt og målrettet med forefaldende opgaver. Du tager ejerskab for dine opgaver og har flair for kundepleje.

Din person

For at passe godt i jobbet forestiller vi os, at du

 • trives i en travl hverdag, hvor der er tryk på kedlerne.
 • er selvstændig og udadvendt, men samtidig er du en holdspiller
 • er ikke bange for selv at tage en beslutning
 • trives i en afdeling, hvor opgaverne er af meget forskellig karakter.
 • har lyst til at arbejde i en tværfaglig afdeling, hvor der er mulighed for at udvikle sig.
 • har kørekort og kan fremvise straffeattest.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du løser alene eller sammen med gode kolleger. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold.

Kemp & LauritzenKolding2019-10-03T00:00:002019-11-03T00:00:00
330100296Elektriker til service i SønderjyllandRobot Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur? Intego A S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig elektriker til at servicere vores faste kunder, men også til projektrelaterede opgaver. Ansættelsen vil være i afdelingen i Aabenraa. Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter. Hvad leder vi efter? Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores fortsatte vækst blandt vores mange industri og erhvervskunder. Du skal kunne bidrage til vores servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor. Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder. Hvem er du? Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du syntes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til kunder og opgaver og synes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig. Derudover er det vigtig, at: Du er uddannet elektriker Det falder dig naturligt at have fokus på brugbare løsninger, selv under til tider hektiske forhold Du trives med selvstændigt at løse serviceopgaver og projekter i samarbejde med kunden Du har god erfaring med service og installationsarbejde hos industri og erhvervskunder Hvad er arbejdsopgaverne? Opgaverne er en variation af serviceopgaver hos vores faste erhvervskunder og projektopgaver i varierende størrelse. Hvad kan vi tilbyde? Intego A S værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og ansvar i din hverdag. Intego A S bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. Intego A S har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer. Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Peter Renner Nehrkorn for yderligere information (41737100) eller sende en ansøgning via søg stillingen .

Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur?

Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig elektriker til at servicere vores faste kunder, men også til projektrelaterede opgaver. Ansættelsen vil være i afdelingen i Aabenraa.

Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

Hvad leder vi efter? Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores fortsatte vækst blandt vores mange industri og erhvervskunder. Du skal kunne bidrage til vores servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor. Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder.

Hvem er du? Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du syntes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til kunder og opgaver og synes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig.

Derudover er det vigtig, at:

 • Du er uddannet elektriker
 • Det falder dig naturligt at have fokus på brugbare løsninger, selv under til tider hektiske forhold
 • Du trives med selvstændigt at løse serviceopgaver og projekter i samarbejde med kunden
 • Du har god erfaring med service og installationsarbejde hos industri og erhvervskunder

Hvad er arbejdsopgaverne?

Opgaverne er en variation af serviceopgaver hos vores faste erhvervskunder og projektopgaver i varierende størrelse.

Hvad kan vi tilbyde? Intego A/S værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og ansvar i din hverdag. Intego A/S bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. Intego A/S har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer.

Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Peter Renner Nehrkorn for yderligere information (41737100) eller sende en ansøgning via "søg stillingen".

IntegoRødekro2019-10-03T00:00:002019-11-29T00:00:00
330109613Elektrikere, KoldingRobot Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur? Intego A S i Kolding er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig elektriker til at varetage opgaver inden for Industri og erhvervsområdet, heri også medvirke ved udførsel af mindre og større projekter. Vi skal bruge dig for at kunne følge med den stigende efterspørgsel på disse områder. Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere inden for Industri og erhverv. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter. Hvad leder vi efter? Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores fortsatte vækst blandt vores mange industri og erhvervskunder. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor. Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder. Hvem er du? Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du synes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til kunder og opgaver, og synes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig. Om dig: Du er uddannet elektriker Du fungerer bedst, når du selv kan påvirke din arbejdsdag Du tager beslutninger på egen hånd Du dokumenterer, hvad du laver Det falder dig naturligt at have fokus på brugbare løsninger, selv under til tider hektiske forhold Du har behov for at udvikle dig og gerne sammen med en virksomhed, der giver dig et forspring til fremtiden Vi tilbyder: Uddannelse og oplæring, så du er godt klædt på til opgaverne De bedste og mest kompetente elektrikere i trekants-området som kollegaer Håndplukkede lærlinge der stiller krav, men som også leverer Kunder med spændende opgaver Opbakning fra dine kolleger, hvis du kommer i tvivl En uformel atmosfære, hvor der er plads til alle Intego A S værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og ansvar i din hverdag. Intego A S bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. Intego A S har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer. Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Kasper på 41737147 eller Søren på 41737232 for yderligere information eller sende en ansøgning via søg stillingen .

Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur?

Intego A/S i Kolding er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig elektriker til at varetage opgaver inden for Industri og erhvervsområdet, heri også medvirke ved udførsel af mindre og større projekter. Vi skal bruge dig for at kunne følge med den stigende efterspørgsel på disse områder.

Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere inden for Industri og erhverv. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

Hvad leder vi efter? Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores fortsatte vækst blandt vores mange industri og erhvervskunder. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor. Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder.

Hvem er du? Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du synes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til kunder og opgaver, og synes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig.

Om dig:

 • Du er uddannet elektriker
 • Du fungerer bedst, når du selv kan påvirke din arbejdsdag
 • Du tager beslutninger på egen hånd
 • Du dokumenterer, hvad du laver
 • Det falder dig naturligt at have fokus på brugbare løsninger, selv under til tider hektiske forhold
 • Du har behov for at udvikle dig og gerne sammen med en virksomhed, der giver dig et forspring til fremtiden

Vi tilbyder:

 • Uddannelse og oplæring, så du er godt klædt på til opgaverne
 • De bedste og mest kompetente elektrikere i trekants-området som kollegaer
 • Håndplukkede lærlinge der stiller krav, men som også leverer
 • Kunder med spændende opgaver
 • Opbakning fra dine kolleger, hvis du kommer i tvivl
 • En uformel atmosfære, hvor der er plads til alle

Intego A/S værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og ansvar i din hverdag. Intego A/S bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. Intego A/S har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer.

Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Kasper på 41737147 eller Søren på 41737232 for yderligere information eller sende en ansøgning via "søg stillingen".

IntegoKolding2019-10-21T00:00:002019-12-16T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

SITE-SECURITY A/S søger Servicetekniker på Sjælland

Site-Security A/S

Esbjerg V
Hos SITE-SECURITY har vi travlt, derfor søger vi en kompetent og fleksibel servicetekniker til installation og servicering af SITE-SECURITY enheder i på Sjælland. Vi søger en person, gerne med en teknisk baggrund som eksempelvis elektriker, elektron...
Indrykket:29. august 2019
Udløbsdato:22. oktober 2019

Elektrikere søges til Esbjerg-området!

CONNECTION VIKAR ApS

Esbjerg
Vi søger på vegne af kunde dygtige elektrikere til Esbjerg-området! Vi forventer: At du er uddannet elektriker Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Det er til nyby...
Indrykket:19. september 2019
Udløbsdato:14. november 2019

CTS-tekniker til Kemp & Lauritzen, Kolding

Kemp & Lauritzen

Kolding
Til vores afdeling i Kolding søger vi to alsidige, dygtige og dynamiske CTS-teknikere til CTS-projekter og serviceopgaver Jobbet Du vil komme til at indgå i et løsningsorienteret team, hvis dagligdag kort kan beskrives med følgende nøgleord: Renover...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:3. november 2019

Elektriker til service i Sønderjylland

Intego

Rødekro
Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur? Intego A S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig elektriker til at servicere vores faste kunder, men også til projektrelaterede opgaver. Ansættelsen vil være i afdelin...
Indrykket:3. oktober 2019
Udløbsdato:29. november 2019

Elektrikere, Kolding

Intego

Kolding
Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur? Intego A S i Kolding er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig elektriker til at varetage opgaver inden for Industri og erhvervsområdet, heri også medvirke ved udførsel af...
Indrykket:21. oktober 2019
Udløbsdato:16. december 2019