Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektriker/Automatiktekniker til Dansk Dørteknik A/S

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329832905Phoenix-dc70934612018-06-15T00:00:00Elektriker/Automatiktekniker til Dansk Dørteknik A/S

Vi søger en elektriker/automatiktekniker til at indgå i vores team af dygtige håndværkere der kører på hele Sjælland men primært i Storkøbenhavn.

Om stillingen:

Som elektriker/auatomatiktekniker hos Dansk Dørteknik A/S arbejder du med opsætning og tilslutning af ståldøre og vinduespartier og de automatikker og styringer der skal bruges i den konkrete situation, herunder ABDL og ABA.

Du installerer specielle styringsløsninger og slusefunktioner, der er tilpasset vores kunders specifikke behov og servicerer alle former for installationer.

Vi forventer du tidligere har beskæftiget dig med lignende opgaver, at du er selvstændig og at du har mod på og håndværksmæssig snilde til også at udføre montagerelaterede opgaver.

Vi lægger vægt på at levere et godt og gennemført håndværk med sans for detaljerne. Vi leverer både standard løsninger og løsninger, der opfindes og designes til den enkelte kundes behov.

Der vil være god mulighed for at spare med kvalificerede kollegaer om opgaveløsningen og vi tilrettelægger også en egentlig oplæringsperiode.

God kommunikation er vigtig for os og det gælder både kollegaerne i mellem, men også i forhold til vores kunder. Vi forventer det også er vigtigt for dig og at du finder det naturligt at være serviceminded.

Stillingen er ledig til besættelse med det samme.

Om virksomheden:

Dansk Dørteknik A/S er en virksomhed med 20 års erfaring i levering og montering af døre, dørautomatikker og styringer, herunder branddøre i glas. Vi producerer stålkarme i eget design til indvendige døre og vinduer, primært til sygehuse, men vi laver også alle slags smedearbejder, inddækninger og vi monterer og vedligeholder alt inden for dørautomatik herunder også pneumatiske døråbnere. Du kan se eksempler på det vi laver på vores hjemmeside www.ddteknik.dk.

Vi er p.t. 5 medarbejdere i vores team af montører og 6 medarbejdere i vores team på værkstedet. Vi er medlem af Dansk Industri og ansættelse hos os sker efter ordnede forhold og gældende overenskomst. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores Projektchef Brian Kirk Esmann på telefon 30 10 10 47.

 

2018-07-02T00:50:55.920 Vi søger en elektriker automatiktekniker til at indgå i vores team af dygtige håndværkere der kører på hele Sjælland men primært i Storkøbenhavn. Om stillingen: Som elektriker auatomatiktekniker hos Dansk Dørteknik A S arbejder du med opsætning og tilslutning af ståldøre og vinduespartier og de automatikker og styringer der skal bruges i den konkrete situation, herunder ABDL og ABA. Du installerer specielle styringsløsninger og slusefunktioner, der er tilpasset vores kunders specifikke behov og servicerer alle former for installationer. Vi forventer du tidligere har beskæftiget dig med lignende opgaver, at du er selvstændig og at du har mod på og håndværksmæssig snilde til også at udføre montagerelaterede opgaver. Vi lægger vægt på at levere et godt og gennemført håndværk med sans for detaljerne. Vi leverer både standard løsninger og løsninger, der opfindes og designes til den enkelte kundes behov. Der vil være god mulighed for at spare med kvalificerede kollegaer om opgaveløsningen og vi tilrettelægger også en egentlig oplæringsperiode. God kommunikation er vigtig for os og det gælder både kollegaerne i mellem, men også i forhold til vores kunder. Vi forventer det også er vigtigt for dig og at du finder det naturligt at være serviceminded. Stillingen er ledig til besættelse med det samme. Om virksomheden: Dansk Dørteknik A S er en virksomhed med 20 års erfaring i levering og montering af døre, dørautomatikker og styringer, herunder branddøre i glas. Vi producerer stålkarme i eget design til indvendige døre og vinduer, primært til sygehuse, men vi laver også alle slags smedearbejder, inddækninger og vi monterer og vedligeholder alt inden for dørautomatik herunder også pneumatiske døråbnere. Du kan se eksempler på det vi laver på vores hjemmeside www.ddteknik.dk. Vi er p.t. 5 medarbejdere i vores team af montører og 6 medarbejdere i vores team på værkstedet. Vi er medlem af Dansk Industri og ansættelse hos os sker efter ordnede forhold og gældende overenskomst. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte vores Projektchef Brian Kirk Esmann på telefon 30 10 10 47.11Jobnetdc709346100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-01T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønFaxe3287231Dansk Dørteknik A/S11Hårlev Mark 144652HårlevDKDanmark0
info@ddteknik.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent591157JobNet48412151000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc709346https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc709346https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc709346&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dc709346&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/7.jpgMed et job indenfor Håndværk & service får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 12009921Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service355656940Brian Kirk Esmanninfo@ddteknik.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK