Elektrikere til service og montage af alarmanlæg i Storkøbenhavn

Vores kunde er en mellemstor virksomhed, som er ekspert i levering af alarmanlæg og videoovervågning. De søger erfarne og dygtige elektrikere, som tidligere har arbejdet med den slags opgaver.

 

Din profil:

 • Faglært elektriker eller lignende erhvervsmæssig uddannelse.
 • Erfaring med alarmanlæg og videoovervågning.
 • Serviceminded.
 • God til at arbejde både selvstændigt og i teams.
 • Har let til smil og er en god kollega.
 • Kørekort (B).

 

Vilkår:

Overenskomstmæssig ansættelse på fuldtid. Teknikerbil, fri telefon og pensionsordning. Løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

Ansøg via vores hjemmeside på: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og klik på: "Ansøg nu" og upload din ansøgning, dit CV, dit billede og kopi af svendebrev, referencer og/eller andre relevante dokumenter.

Vi glæder os til at læse om dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330086154Phoenix-7b7811d312019-09-09T00:00:00Elektrikere til service og montage af alarmanlæg i Storkøbenhavn

Vores kunde er en mellemstor virksomhed, som er ekspert i levering af alarmanlæg og videoovervågning. De søger erfarne og dygtige elektrikere, som tidligere har arbejdet med den slags opgaver.

 

Din profil:

 • Faglært elektriker eller lignende erhvervsmæssig uddannelse.
 • Erfaring med alarmanlæg og videoovervågning.
 • Serviceminded.
 • God til at arbejde både selvstændigt og i teams.
 • Har let til smil og er en god kollega.
 • Kørekort (B).

 

Vilkår:

Overenskomstmæssig ansættelse på fuldtid. Teknikerbil, fri telefon og pensionsordning. Løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

Ansøg via vores hjemmeside på: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og klik på: "Ansøg nu" og upload din ansøgning, dit CV, dit billede og kopi af svendebrev, referencer og/eller andre relevante dokumenter.

Vi glæder os til at læse om dig.

Vores kunde er en mellemstor virksomhed, som er ekspert i levering af alarmanlæg og videoovervågning. De søger erfarne og dygtige elektrikere, som tidligere har arbejdet med den slags opgaver. Din profil: Faglært elektriker eller lignende erhvervsmæssig uddannelse. Erfaring med alarmanlæg og videoovervågning. Serviceminded. God til at arbejde både selvstændigt og i teams. Har let til smil og er en god kollega. Kørekort (B). Vilkår: Overenskomstmæssig ansættelse på fuldtid. Teknikerbil, fri telefon og pensionsordning. Løn efter kvalifikationer. Ansøgning: Ansøg via vores hjemmeside på: www.pricelesspeople.dk find-et-job og klik på: Ansøg nu og upload din ansøgning, dit CV, dit billede og kopi af svendebrev, referencer og eller andre relevante dokumenter. Vi glæder os til at læse om dig.11jobnet7b7811d3100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-31T00:00:000000http://www.pricelesspeople.dk/find-et-job0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3603807Priceless People ApS11Hoffmeyersvej 372000FrederiksbergDKDanmark0
DKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent819285JobNet5040822504082210005-09-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7b7811d3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=7b7811d3https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7b7811d3&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=7b7811d3&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/2.jpgElektrikere til service og montage af alarmanlæg i Storkøbenhavn12008001Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service362641107noreply@ofir.comDanmarkDanmark330081955Ansvarsbevidst elektrikerRobot Voksen elektriker til el-installatør i Vanløse søges… Er du uddannet elektriker, kunne du tænke dig et job, med varierende opgaver og gode kolleger, i en virksomhed hvor tonen er fri og det sociale sammenhold vægtes højt, så læs videre… Stenild El ApS er en mindre el-installationsvirksomhed, som siden 2005 år har leveret installationer af høj kvalitet til både virksomheder og private. Vi ligger i Vanløse, vores kunder er primært beliggende i og omkring København. Vi har travlt og søger derfor flere dygtige og faglig stolte elektrikere med flair for service og kvalitet. Om dig: Du er selvkørende og omstillingsparat og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk Du er stabil og møder til tiden Du er serviceminded, smilende og udadvendt Du skal have lyst til både at køre alene og indgå i team Du er en god kollega, der hjælper hvor du kan Du har gyldigt kørekort Du taler og skriver dansk Vi tilbyder: Løn efter kvalifikationer og pension efter gældende regler Arbejdstid 7.30 15.30, fredag 7.00 15.00 Servicevogn, telefon og tablet Aftale omkring arbejdstøj og sikkerhedssko Medarbejderudvikling og relevant efteruddannelse Godt arbejdsmiljø og gode kollegaer Sociale arrangementer bl.a. morgenmøde med morgenmad, pølser på grillen og julefrokost Ønsker du at vide mere om os, er du velkommen til at ringe til Troels Bech-Petersson på tlf. 53 83 93 39 Vil du søge stillingen så send dit CV med referencer, samt et par ord om dig selv til aj@stenild-el.dk Vi inviterer løbende interessante kandidater til samtale, så søg stillingen allerede i dag.

Voksen elektriker til el-installatør i Vanløse søges…

Er du uddannet elektriker, kunne du tænke dig et job, med varierende opgaver og gode kolleger, i en virksomhed hvor tonen er fri og det sociale sammenhold vægtes højt, så læs videre…

 

Stenild El ApS er en mindre el-installationsvirksomhed, som siden 2005 år har leveret installationer af høj kvalitet til både virksomheder og private. Vi ligger i Vanløse, vores kunder er primært beliggende i og omkring København. Vi har travlt og søger derfor flere dygtige og faglig stolte elektrikere med flair for service og kvalitet.

 

Om dig:

 • Du er selvkørende og omstillingsparat og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du er serviceminded, smilende og udadvendt
 • Du skal have lyst til både at køre alene og indgå i team
 • Du er en god kollega, der hjælper hvor du kan
 • Du har gyldigt kørekort
 • Du taler og skriver dansk

Vi tilbyder:

 • Løn efter kvalifikationer og pension efter gældende regler
 • Arbejdstid 7.30 – 15.30, fredag 7.00 – 15.00
 • Servicevogn, telefon og tablet
 • Aftale omkring arbejdstøj og sikkerhedssko
 • Medarbejderudvikling og relevant efteruddannelse
 • Godt arbejdsmiljø og gode kollegaer
 • Sociale arrangementer; bl.a. morgenmøde med morgenmad, pølser på grillen og julefrokost

 

Ønsker du at vide mere om os, er du velkommen til at ringe til Troels Bech-Petersson på tlf. 53 83 93 39

Vil du søge stillingen så send dit CV med referencer, samt et par ord om dig selv til aj@stenild-el.dk
Vi inviterer løbende interessante kandidater til samtale, så søg stillingen allerede i dag.

STENILD EL ApSVanløse2019-09-02T00:00:002019-10-24T00:00:00
330093770Elektriker/automatikfagtekniker til team SRO-EL i Drift FjernvarmeRobot Under asfalten i København ligger næsten 1.500 kilometer fjernvarmeledninger, der sikrer, at HOFORs 600.000 fjernvarmekunder har klimavenlig varme i radiatorerne. Lægger man fremløbs- og returløbsrør i forlængelse af hinanden, ville de næsten kunne nå til Rom og tilbage igen. I København er 99 af varmebehovet dækket af fjernvarme, og HOFOR har ansvar for både drift, distribution, udbygning og vedligeholdelse af fjernvarmenettet. Vi søger en kollega til HOFOR Drift Fjernvarme, som sammen med resten af afdelingen vil få en arbejdsplads, der geografisk strækker sig fra Lufthavnen til Tingbjerg og fra Amalienborg til Valby. Koordinering, drift og vedligehold Som elektriker i team SRO-EL vil du være med til at varetage drift og vedligehold af tekniske installationer, som blandt andet omfatter vores vand- og dampbaserede fjernvarmenet. Du vil være med til at drive og vedligeholde vekslerstationer, spidslastcentraler, store varmepumper og fjernkølecentraler, hvor dit bidrag vil være din el-tekniske forståelse inden for styring, regulering og overvågning. Du vil indgå i et robust og sammentømret team, hvor du får ti kollegaer. Hver medarbejder i teamet har sit eget fagområde inden for det el-tekniske. Din rolle i teamet vil være fordelt ligeligt imellem udekørende service og fejlfindingsopgaver på vores tekniske installationer. Samt administrative opgaver hvor du i samarbejde med teamlederen og andre fagmedarbejdere i drift fjernvarme vil stå for koordinering og planlægning af teamets daglige arbejdsopgaver via afdelingens vedligeholdelsessystem. Dine primære arbejdsopgaver bliver: Planlægning af forebyggende og akutte arbejdsopgaver Opfølgning på forebyggende og afhjælpende arbejdsopgaver At deltage i udviklingen, tilpasningen og anvendelse af driftens vedligeholdelsessystem At sikre, at arbejdsmiljø tænkes med fra starten af alle arbejdsopgaver Fejlfinding og reparation af vores tekniske installationer At assistere kolleger med faglig sparring ved komplicerede opgaver Der er tale om et job med høj frihedsgrad og med store muligheder for at præge din egen stilling såvel som udvikling i afdelingen. Du skal medvirke til at sikre en optimal teknisk og økonomisk drift af afdelingen i tæt samarbejde med teamlederen. Du har erfaring og er ansvarsbevidst Vi forestiller os, at du er uddannet elektriker, industrielektriker eller automatiktekniker, og har ca. 10 års erfaring inden for el-faget. Du har lysten og evnerne til at medvirke i implementering af ny teknologi på området, samtidig med at gammelt serviceres. Du er udadvendt, har en ansvarsbevist indstilling til dit arbejde og trives med at løse opgaver selvstændigt og i samarbejde med kolleger. Det falder dig naturligt at dele din viden med teamet, og du bruger aktivt dine kolleger og ledere til sparring om arbejdet. Vi forventer, at du kan kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk, og kan anvende PC som et naturligt værktøj. Det er en forudsætning, at du har gyldigt kørekort, kategori B. Du skal kunne indgå i en rådighedsvagt (turnusordning) for elektrikere, og i tilfælde af en akut situation være i København på max. 30 minutter fra din privatadresse. Klar til at ansøge? Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Martin Ragborg på telefon 2795 4369. Ansøgningsfristen er fredag den 3. november 2019. Vi forventer løbende at holde ansættelsessamtaler, og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person. Ansøgninger modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på søg stillingen .Under asfalten i København ligger næsten 1.500 kilometer fjernvarmeledninger, der sikrer, at HOFORs 600.000 fjernvarmekunder har klimavenlig varme i radiatorerne. Lægger man fremløbs- og returløbsrør i forlængelse af hinanden, ville de næsten kunne nå til Rom og tilbage igen. I København er 99 % af varmebehovet dækket af fjernvarme, og HOFOR har ansvar for både drift, distribution, udbygning og vedligeholdelse af fjernvarmenettet.

Vi søger en kollega til HOFOR Drift Fjernvarme, som sammen med resten af afdelingen vil få en arbejdsplads, der geografisk strækker sig fra Lufthavnen til Tingbjerg og fra Amalienborg til Valby.

Koordinering, drift og vedligehold

Som elektriker i team SRO-EL vil du være med til at varetage drift og vedligehold af tekniske installationer, som blandt andet omfatter vores vand- og dampbaserede fjernvarmenet.

Du vil være med til at drive og vedligeholde vekslerstationer, spidslastcentraler, store varmepumper og fjernkølecentraler, hvor dit bidrag vil være din el-tekniske forståelse inden for styring, regulering og overvågning.

Du vil indgå i et robust og sammentømret team, hvor du får ti kollegaer. Hver medarbejder i teamet har sit eget fagområde inden for det el-tekniske.

Din rolle i teamet vil være fordelt ligeligt imellem udekørende service og fejlfindingsopgaver på vores tekniske installationer. Samt administrative opgaver hvor du i samarbejde med teamlederen og andre fagmedarbejdere i drift fjernvarme vil stå for koordinering og planlægning af teamets daglige arbejdsopgaver via afdelingens vedligeholdelsessystem.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Planlægning af forebyggende og akutte arbejdsopgaver
 • Opfølgning på forebyggende og afhjælpende arbejdsopgaver
 • At deltage i udviklingen, tilpasningen og anvendelse af driftens vedligeholdelsessystem
 • At sikre, at arbejdsmiljø tænkes med fra starten af alle arbejdsopgaver
 • Fejlfinding og reparation af vores tekniske installationer
 • At assistere kolleger med faglig sparring ved komplicerede opgaver
Der er tale om et job med høj frihedsgrad og med store muligheder for at præge din egen stilling såvel som udvikling i afdelingen. Du skal medvirke til at sikre en optimal teknisk og økonomisk drift af afdelingen i tæt samarbejde med teamlederen.

Du har erfaring og er ansvarsbevidst

Vi forestiller os, at du er uddannet elektriker, industrielektriker eller automatiktekniker, og har ca. 10 års erfaring inden for el-faget. Du har lysten og evnerne til at medvirke i implementering af ny teknologi på området, samtidig med at gammelt serviceres.

Du er udadvendt, har en ansvarsbevist indstilling til dit arbejde og trives med at løse opgaver selvstændigt og i samarbejde med kolleger. Det falder dig naturligt at dele din viden med teamet, og du bruger aktivt dine kolleger og ledere til sparring om arbejdet.

Vi forventer, at du kan kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk, og kan anvende PC som et naturligt værktøj.

Det er en forudsætning, at du har gyldigt kørekort, kategori B.

Du skal kunne indgå i en rådighedsvagt (turnusordning) for elektrikere, og i tilfælde af en akut situation være i København på max. 30 minutter fra din privatadresse.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Martin Ragborg på telefon 2795 4369.

Ansøgningsfristen er fredag den 3. november 2019.

Vi forventer løbende at holde ansættelsessamtaler, og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette person.

Ansøgninger modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på ”søg stillingen”.

Hofor A/SKøbenhavn S2019-10-17T00:00:002019-11-03T00:00:00
330093729Elektriker til EnergioptimeringRobot Modstrøm Danmark A S søger elektriker til fastansættelse. Vi har travlt og får mærkbart flere energioptimerings- og forbedringsprojekter. Derfor kommer dine arbejdsopgaver primært til at bestå af: Montering og ombygning af armaturer, strømudtag og øvrigt el-materiel Kabeltræk Installation af føringsveje Mindre tavlearbejde Service af Varmepumper Kvalitetskontrol og dokumentation I begrænset omfang må der forventes øvrigt el-arbejde af almindelig karakter. Hvis du er indstillet på en hverdag med forandringer, og hvor du hele tiden vil blive udfordret både fagligt og personligt så er det dig, vi leder efter. Du kommer til have din base på Modstrøm Danmark A S hovedkontor i København og kommer til at køre primært i Øst Danmark. Ud over energioptimeringsprojekterne, er der behov for at du varetager forskellige serviceopgaver. Du skal derfor have lyst til at beskæftige dig med begge dele. Du bliver naturligvis udstyret med egen firmabil. Vi forventer at du: At du kommer fra Storkøbenhavn og omegn Tænker selvstændigt og løsningsorienteret Sætter orden og disciplin højt Er systematisk og disciplineret i arbejdsprocesserne Forstår og formår at rapportere arbejdsopgaver til kontoret og kvalitetskontrollere Har en positiv og præstationsorienteret adfærd Udviser respekt og tillid til og over for kunder samt kolleger Vi tilbyder: Et godt og dedikeret team med god stemning En sjov hverdag med kunden i centrum Et ansættelsesforhold med funktionærvilkår Løn efter kvalifikationer Relevante kurser og uddannelser Mulighed for uddannelse som kølemontør Lyder det som noget for dig? Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til HR@modstroem.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig, Caroline Bang, på 27777101 eller Projektleder, Morten Kristoffersen, på 27777171. Vi ser frem til at høre fra dig. Bliv nyeste medlem af Modstrøm-familien. Modstrøm er Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab. Vi konkurrerer med de eksisterende udbydere af strøm til gavn for både virksomheder, forbrugere og klimaet. Vores ønske er at gøre vores kunder mere bevidste om deres energiforbrug til gavn for både deres pengepung og klimaet. Læs mere om os på www.modstroem.dk.

Modstrøm Danmark A/S søger elektriker til fastansættelse. Vi har travlt og får mærkbart flere energioptimerings- og forbedringsprojekter. Derfor kommer dine arbejdsopgaver primært til at bestå af:

 • Montering og ombygning af armaturer, strømudtag og øvrigt el-materiel
 • Kabeltræk
 • Installation af føringsveje
 • Mindre tavlearbejde
 • Service af Varmepumper
 • Kvalitetskontrol og dokumentation

I begrænset omfang må der forventes øvrigt el-arbejde af almindelig karakter.

Hvis du er indstillet på en hverdag med forandringer, og hvor du hele tiden vil blive udfordret både fagligt og personligt – så er det dig, vi leder efter.

Du kommer til have din base på Modstrøm Danmark A/S’ hovedkontor i København og kommer til at køre primært i Øst Danmark. Ud over energioptimeringsprojekterne, er der behov for at du varetager forskellige serviceopgaver. Du skal derfor have lyst til at beskæftige dig med begge dele. Du bliver naturligvis udstyret med egen firmabil.

Vi forventer at du:

 • At du kommer fra Storkøbenhavn og omegn
 • Tænker selvstændigt og løsningsorienteret
 • Sætter orden og disciplin højt
 • Er systematisk og disciplineret i arbejdsprocesserne
 • Forstår og formår at rapportere arbejdsopgaver til kontoret og kvalitetskontrollere
 • Har en positiv og præstationsorienteret adfærd
 • Udviser respekt og tillid til og over for kunder samt kolleger

Vi tilbyder:

 • Et godt og dedikeret team med god stemning
 • En sjov hverdag med kunden i centrum
 • Et ansættelsesforhold med funktionærvilkår
 • Løn efter kvalifikationer
 • Relevante kurser og uddannelser
 • Mulighed for uddannelse som kølemontør

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til HR@modstroem.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-ansvarlig, Caroline Bang, på 27777101 eller Projektleder, Morten Kristoffersen, på 27777171.

Vi ser frem til at høre fra dig. Bliv nyeste medlem af Modstrøm-familien.

Modstrøm er Danmarks første uafhængige og klimavenlige energiselskab. Vi konkurrerer med de eksisterende udbydere af strøm til gavn for både virksomheder, forbrugere og klimaet. Vores ønske er at gøre vores kunder mere bevidste om deres energiforbrug til gavn for både deres pengepung og klimaet.
Læs mere om os på www.modstroem.dk.

Modstrøm DanmarkKøbenhavn S2019-09-23T00:00:002019-11-14T00:00:00
330097294Vil du være en del af en stor og voksende teknisk virksomhed? ISS søger selvkørende elektrikere til vores spændende kunde på SjællandRobot Vil du bidrage til at sikre, at teknikken altid fungerer gennem løbende teknisk vedligeholdelse? Og vil du være en del af et unikt partnerskab med en af ISS største og landsdækkende kunder? Så har vi måske en stilling for dig. Vi tilbyder stor fleksibilitet og selvstændighed i din hverdag ISS søger to selvkørende elektrikere til vores største kunde i Norden. Da vores kunde er fordelt på flere lokationer i hele landet, søger vi elektriker til Storkøbenhavn og Nordsjælland. Som selvkørende elektriker hos os, tilbyder vi dig en spændende og varieret hverdag med både personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et team på 5 kollegaer, som kommer med hver deres erfaringsmæssig baggrund, hvilket bidrager positivt til teamet, når I sammen skal finde den rette opgaveløsning hurtigt og effektivt. I teamet er der en god og uformel tone, hvor vidensdeling samt samarbejde prioriteres højt. Vi tilbyder dig et job, hvor du får rig mulighed for at arbejde selvstændigt med opgaver samt bringe dine input til løsningsmuligheder i spil. Du vil få en meget forskelligartet hverdag med en bred vifte af arbejdsopgaver, hvorfor to dage sjældent ligner hinanden. Dine primære arbejdsopgaver som selvkørende elektriker vil blandt andet indeholde: Fejlfinding på tekniske installationer Vedligeholdelses- og driftsopgaver på kundens faciliteter Løsning og udførsel af afvekslende serviceopgaver og projekter indenfor bygningsdrift Medvirke til at alle indkommende (Ad hoc) opgaver bliver prioriteret og udført Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag i tidsrummet 07.00-15.00. Har du behov for ændringer i dine mødetider, er vi meget fleksible. På sigt kan du komme med i en vagordning i henhold til den gældende vagtplan. Er du den medarbejder, vi søger? Da du vil være i tæt dialog med kunden, er det et succeskriterie, at du sikre, at kunden er glad og tilfreds, samt at du tager ansvar for egne opgaver. Herudover forventer vi, at du er: Du er uddannet elektriker, og gerne med erfaring indenfor fejlfinding på anlæg Du er ansvarsbevidst, struktureret og har altid øje for at finde løsninger, der matcher kundens behov Du kan anvende IT-løsninger, samt kan kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk Du har kørekort til personbil og kan fremvise anmærkningsfri straffeattest Det er en forudsætning for ansættelse, at der kan opnås sikkerhedsgodkendelse. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med CTS, men dette er ikke et krav. Ansøgning Vi glæder os til at høre fra dig og beder dig sende din ansøgning med vedlagt CV via nedenstående link inden den 21. oktober 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag. For yderligere information om stillingen, kontakt Technical Service Manager, Stefan Svanholm Brennecke Manager på mobil 41 86 79 33 Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility mana-gement. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.Vil du bidrage til at sikre, at teknikken altid fungerer gennem løbende teknisk vedligeholdelse? Og vil du være en del af et unikt partnerskab med en af ISS’ største og landsdækkende kunder? Så har vi måske en stilling for dig.

Vi tilbyder stor fleksibilitet og selvstændighed i din hverdag
ISS søger to selvkørende elektrikere til vores største kunde i Norden. Da vores kunde er fordelt på flere lokationer i hele landet, søger vi elektriker til Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Som selvkørende elektriker hos os, tilbyder vi dig en spændende og varieret hverdag med både personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et team på 5 kollegaer, som kommer med hver deres erfaringsmæssig baggrund, hvilket bidrager positivt til teamet, når I sammen skal finde den rette opgaveløsning hurtigt og effektivt. I teamet er der en god og uformel tone, hvor vidensdeling samt samarbejde prioriteres højt.

Vi tilbyder dig et job, hvor du får rig mulighed for at arbejde selvstændigt med opgaver samt bringe dine input til løsningsmuligheder i spil. Du vil få en meget forskelligartet hverdag med en bred vifte af arbejdsopgaver, hvorfor to dage sjældent ligner hinanden.

Dine primære arbejdsopgaver som selvkørende elektriker vil blandt andet indeholde:

 • Fejlfinding på tekniske installationer
 • Vedligeholdelses- og driftsopgaver på kundens faciliteter
 • Løsning og udførsel af afvekslende serviceopgaver og projekter indenfor bygningsdrift
 • Medvirke til at alle indkommende (Ad hoc) opgaver bliver prioriteret og udført
Stillingen er på 37 timer ugentligt mandag til fredag i tidsrummet 07.00-15.00. Har du behov for ændringer i dine mødetider, er vi meget fleksible. På sigt kan du komme med i en vagordning i henhold til den gældende vagtplan.

Er du den medarbejder, vi søger?
Da du vil være i tæt dialog med kunden, er det et succeskriterie, at du sikre, at kunden er glad og tilfreds, samt at du tager ansvar for egne opgaver. Herudover forventer vi, at du er:

 • Du er uddannet elektriker, og gerne med erfaring indenfor fejlfinding på anlæg
 • Du er ansvarsbevidst, struktureret og har altid øje for at finde løsninger, der matcher kundens behov
 • Du kan anvende IT-løsninger, samt kan kommunikere mundtligt og skriftligt på dansk
 • Du har kørekort til personbil og kan fremvise anmærkningsfri straffeattest
Det er en forudsætning for ansættelse, at der kan opnås sikkerhedsgodkendelse. Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med CTS, men dette er ikke et krav.

Ansøgning
Vi glæder os til at høre fra dig og beder dig sende din ansøgning med vedlagt CV via nedenstående link inden den 21. oktober 2019. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.

For yderligere information om stillingen, kontakt Technical Service Manager, Stefan Svanholm Brennecke Manager på mobil 41 86 79 33

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt
ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 480.000 kolleger globalt og 7.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility mana-gement. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

ISS Facility Services A/SKøbenhavn NV2019-09-27T00:00:002019-10-21T00:00:00
330098956Elektrikere til København S/Electricians for Copenhagen SRobot Vi søger dygtige elektrikere til arbejde i København S. Der er tale om nye el-installationer i boligbyggeri. Din profil: Faglært elektriker. Minimum 3 års erfaring med almindelige el-installationer (bygningsinstallationer). Arbejder godt både alene og i teams. Serviceminded. Mødestabil. En god kollega. Vilkår: Der er taler om projektansættelse i ca. 2,5 måneder med mulighed for forlængelse. Attraktiv timeløn efter kvalifikationer og overenskomstmæssig ansættelse. Ansøgning: Ansøg via vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk find-et-job og upload dit CV, dit foto, kopi af dit svendebrev samt eventuelle referencer anbefalinger og certifikater kursusbeviser. Vi glæder os til at læse om dig. English resume: We are in need of 2 professional and educated electricians for ordinary electrical installations in buildings in Copenhagen S for around 2,5 months. Salary according to union agreement. Apply via www.pricelesspeople.net find-a-job and upload your CV, your picture, a copy of your professional certificate as an electrician and relevant course certificates and references. We look forward to be reading about you.

Vi søger dygtige elektrikere til arbejde i København S. Der er tale om nye el-installationer i boligbyggeri.

Din profil:

 • Faglært elektriker.
 • Minimum 3 års erfaring med almindelige el-installationer (bygningsinstallationer).
 • Arbejder godt både alene og i teams.
 • Serviceminded.
 • Mødestabil.
 • En god kollega.

Vilkår:

Der er taler om projektansættelse i ca. 2,5 måneder med mulighed for forlængelse. Attraktiv timeløn efter kvalifikationer og overenskomstmæssig ansættelse.

Ansøgning:

Ansøg via vores hjemmeside: www.pricelesspeople.dk/find-et-job og upload dit CV, dit foto, kopi af dit svendebrev samt eventuelle referencer/anbefalinger og certifikater/kursusbeviser.

Vi glæder os til at læse om dig.

English resume:

We are in need of 2 professional and educated electricians for ordinary electrical installations in buildings in Copenhagen S for around 2,5 months. Salary according to union agreement. Apply via www.pricelesspeople.net/find-a-job and upload your CV, your picture, a copy of your professional certificate as an electrician and relevant course certificates and references. We look forward to be reading about you.

Priceless People ApSKøbenhavn S2019-10-02T00:00:002019-11-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ansvarsbevidst elektriker

STENILD EL ApS

Vanløse
Voksen elektriker til el-installatør i Vanløse søges… Er du uddannet elektriker, kunne du tænke dig et job, med varierende opgaver og gode kolleger, i en virksomhed hvor tonen er fri og det sociale sammenhold vægtes højt, så læs videre… Stenild El A...
Indrykket:2. september 2019
Udløbsdato:24. oktober 2019

Elektriker/automatikfagtekniker til team SRO-EL i Drift Fjernvarme

Hofor A/S

København S
Under asfalten i København ligger næsten 1.500 kilometer fjernvarmeledninger, der sikrer, at HOFORs 600.000 fjernvarmekunder har klimavenlig varme i radiatorerne. Lægger man fremløbs- og returløbsrør i forlængelse af hinanden, ville de næsten kunne ...
Indrykket:17. oktober 2019
Udløbsdato:3. november 2019

Elektriker til Energioptimering

Modstrøm Danmark

København S
Modstrøm Danmark A S søger elektriker til fastansættelse. Vi har travlt og får mærkbart flere energioptimerings- og forbedringsprojekter. Derfor kommer dine arbejdsopgaver primært til at bestå af: Montering og ombygning af armaturer, strømudtag og ø...
Indrykket:23. september 2019
Udløbsdato:14. november 2019

Vil du være en del af en stor og voksende teknisk virksomhed? ISS søger selvkørende elektrikere til vores spændende kunde på Sjælland

ISS Facility Services A/S

København NV
Vil du bidrage til at sikre, at teknikken altid fungerer gennem løbende teknisk vedligeholdelse? Og vil du være en del af et unikt partnerskab med en af ISS største og landsdækkende kunder? Så har vi måske en stilling for dig. Vi tilbyder stor fleks...
Indrykket:27. september 2019
Udløbsdato:21. oktober 2019

Elektrikere til København S/Electricians for Copenhagen S

Priceless People ApS

København S
Vi søger dygtige elektrikere til arbejde i København S. Der er tale om nye el-installationer i boligbyggeri. Din profil: Faglært elektriker. Minimum 3 års erfaring med almindelige el-installationer (bygningsinstallationer). Arbejder godt både alene ...
Indrykket:2. oktober 2019
Udløbsdato:25. november 2019