Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektrikere/installatører med lyst til at lære fra sig

Er du elektriker eller installatør? Har du lyst til at formidle og dele din viden med fremtidens elektrikere? Kan du med din joberfaring, faglighed og personlighed tone din undervisning mod branchen og kan dine sociale kompetencer fange og engagere elever og kursister? Så kan du blive vores nye kollega på El og Automationscentret på TEC.

TEC- Tecnical Education Copenhagen søger elektrikere/installatører til at undervise både vores elever på uddannelsen til elektriker og vore mange kursister på efteruddannelse, der servicerer hele branchen.

Du bliver en del af en moderne skole, som imødekommer de ønsker og behov, som vi ser på arbejdsmarkedet og blandt dem, der søger uddannelse. Elektrikeruddannelsen på TEC drives af i alt 70 engagerede kolleger, der brænder for, at vores elever flytter sig fagligt mest muligt, tror på sig selv og lykkes i livet.

Opgaver

Du skal primært undervise elever på uddannelsens hovedforløb og kursister på alle niveauer af vores omfattende efteruddannelse. Herunder AMU og certificeringskurser.

Som faglærer skal du sammen med dine kolleger planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle undervisningen på uddannelserne. Du skal også følge op på elevernes læring med feedback og gennem fokus på den enkelte elevs potentiale.

I samarbejdet har vi fokus på at skabe en tydelig rød tråd i planlægningen og gennemførelsen af undervisningen, og du vil sammen med lærerteamet deltage i et tværfagligt samarbejde, hvor I sammen udvikler jeres fagområde.

Profil
Vi forventer, at du:

  • har en uddannelse som elektriker, installatør eller tilsvarende dokumenterede kvalifikationer, der har relevans for elektrikeruddannelsen
  • har interesse for at undervise og vejlede, og har lyst til at dele din viden med kollegaer, elever og kursister
  • er rimelig fortrolig i omgang og anvendelse af digitale medier - på TEC anvender vi ItsLearning
  • har kendskab til brancherelevante love og regler – og er interesseret i at holde dig opdateret
  • som fagperson er fagligt og teknisk nysgerrig
  • som person er udadvendt, udviklingsorienteret og har lyst til sammen med teamet at give den gas for at levere TEC’s kerneopgave: Den bedste undervisning til elever og kursister
Du skal have minimum 5 års relevant dokumenteret erhvervserfaring.

Vi tilbyder
På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø, hvor vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere undervisning, der tiltrækker, motiverer og fastholder elever.

Som ny lærer vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger. Som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Ansættelse er betinget af, at du består denne pædagogiske diplomuddannelse.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse pr. 1. november eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærer på tjenestemandslignende vilkår med 2 års prøvetid, og med mulighed for forhandling af tillæg i henhold til vores lønpolitik.

Dit arbejdssted bliver primært på skolen på Frederiksberg, som ligger et stenkast fra Fasanvej Metrostation.

Har du brug for yderligere oplysninger og informationer kan du kontakte Uddannelsesleder Gitte Holmsgaard på mail: gho@tec.dk eller telefon: 25453187.

Ansøgning

Send ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og relevante bilag via ansøgerlinket i stillingsannoncen.

Ansøgningsfrist den 21. september 2020

Da vi har brug for flere nye kolleger, holder vi samtaler løbende.

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Du kan læse mere om TEC på http://www.tec.dk.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.