Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektrikerlærling

Som elektrikerlærling vil du arbejde i HOFORs forskellige driftsafdelinger med skift af arbejdsplads og dermed lokation ca. en gang om året. I det første år af læretiden vil der desuden være et kortere praktikforløb hos en af vores samarbejdspartnere, hvor du vil arbejde med almindelige boliginstallationer. Det betyder, at du vil få et bredt og alsidigt kendskab til elektrikerfaget og HOFOR som arbejdsplads.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Arbejde med lys- og motorinstallationer, automatiske anlæg med PLC´er, pneumatiske styringer og produktionsanlæg med grafiske brugerflader.
  • Installere, programmere og vedligeholde styring og reguleringer med vægt på energioptimering af produktionsapparatet.
  • Opsamle og behandle data samt opgaver inden for industrielle netværk og opkobling til administrative systemer.
I HOFOR ser vi vores elever og lærlinge som et inspirerende bidrag til vores hverdag, og vi er åbne for nye idéer og forslag til, hvordan vi kan gøre vores arbejdsprocesser endnu bedre.

Du bliver en del af HOFORs eksisterende elev- og lærlingenetværk, hvor I mødes til elev- og lærlingefrokoster og temadage med fagligt og socialt indhold. Ud over det fællesskab, du får i din afdeling, vil du derfor også blive en del af et fællesskab med HOFORs andre elever og lærlinge. HOFOR har vundet DI Hovedstadens Praktikpladspris 2019 for det fællesskab, vi har skabt for vores elever og lærlinge. Begrundelsen for prisen er bl.a., at selvom vores elever og lærlinge arbejder inden for mange forskellige fagområder, bliver der skabt et godt, socialt fællesskab på tværs af fagområder.

Opstart 1. september 2020 som del af Elektriker 2 forløb.

Du tager ansvar for egen læring og har en positiv indstilling til nye udfordringer

For at komme i betragtning til lærepladsen, er det det en forudsætning, at du består grundforløb for elektriker inden 31. august 2020.

Vi forventer, at du er fagligt stærk og har mod på at lære nyt inden for dit fagområde. Du har lyst til at blive en del af en stor arbejdsplads og bliver motiveret af at arbejde sammen med mange forskellige mennesker.

Du er mødestabil, tager ansvar for dine opgaver og kan arbejde selvstændigt med at løse dem. Det er helt naturligt for dig at udvise engagement og motivation, og du går til opgaverne med en positiv indstilling.

Det er et krav, at du har gyldigt kørekort til personbil, kategori B, ved opstart den 1. september 2020.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR skaber vi fremtidens forsyning. Vi udvikler bæredygtige forsyningsløsninger, der kan håndtere klimaforandringer og miljøhensyn, så kommende generationer også kan få varme i stuen, gas på komfuret og rent drikkevand i hanen. Vi sørger desuden for, at spildevand og regnvand fjernes på en forsvarlig og miljørigtig måde, ligesom vi også sørger for miljørigtig afkøling i erhvervsejendomme, og vi opfører vindmøller.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på hofor.dk/baeredygtige-byer

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder, Martin Ragborg på telefon 2795 4369.

Ansøgningsfristen er den 1. juli 2020.

Vi forventer løbende at holde ansættelsessamtaler og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse 1. september 2020.

Ansøgninger modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på ”søg stillingen”.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.