Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektrikerlærling inden for sikringsbranchen

Elevpladsen er til dig, der ønsker at specialisere dig og målrette din uddannelse inden for sikringsbranchen (vi uddanner ikke i stærkstrøm). Med en god uddannelse i sikkerhedsbranchen som elektriker er der stor jobsikkerhed samt attraktiv løn og pension. Samtidig får du en spædende hverdag, hvor to dage aldrig er ens.

Hvis du brænder for både elektronik og sikkerhed, er du måske kandidaten, vi leder efter.

 

Din dagligdag Hos Bagger Låse & Alarm vil du som lærling komme omkring en bred vifte af forskellige fagområder. Bl.a. opsætning og integration af alarm, videoovervågning, adgangskontrol og sikringsanlæg.

Du arbejder tæt sammen med en af vores kompetente sikringsteknikere, som sørger for at lære dig op i installering af de nyeste teknologier inden for sikringsanlæg. Serviceeftersyn og håndtering af fejlmeldinger vil også være opgaver, du bliver oplært og styrket i.

Som elev har du base på kontoret i Ballerup eller Slagelse, men du vil komme rundt i flere af vores afdelinger under læretiden. På den måde får du det bredeste og mest alsidige kendskab til faget. Om dig Du har som minimum afsluttet grundforløbet på teknisk skole, men vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan det hele i forvejen. Det vigtigste er, at du har lysten til at lære og udvikle din faglighed.

Som person kan du nikke genkendende til følgende udsagn:

  • Du er ihærdig, målrettet, udadvendt og kan arbejde selvstændigt.
  • Du er opsøgende i forhold til udfordringer og viden.
  • Du trives med at have mange bolde i spil på samme tid.
  • Du ser service og kvalitet som en naturlig del af dit kommende job.
  • Straffeattest skal forevises, samt du skal have kørekort

Det vi tilbyder dig Under din 4-årige uddannelse bliver du udlært i følgende moduler:

  • 1.5 AIA og TV-overvågning på modulniveau 1, Avanceret niveau.
  • 2.7 Integration af sikringsanlæg på modulniveau 2, Avanceret niveau.
  • 3.6 Teknisk entreprise- og projektstyring på modulniveau 3, Ekspertniveau.
  • 4.6 Teknisk entreprise- og projektstyring på modulniveau 4, Højniveau.

Samtidig får du en af de bedste lærepladser i branchen. Og det gør du bl.a. fordi, vi har fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for teknisk sikring.

Som lærling bliver du en del af en af branchens største låse- og sikringsfirmaer - med syv afdelinger fordelt på Sjælland. Du får ordnede forhold og mere end 60 flinke kollegaer.

Send din ansøgning Send din ansøgning med CV til job@bagger-laase.dk snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet. Forventet opstart er april-maj 2018.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Rene Jensen på rj@bagger-laase.dk eller på tlf. 88 80 93 02


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Elektrikere

JKS A/S

Næstved
Vi søger dygtige og erfarne elektrikere til vores kunder på Sydsjælland. Vi forventer du kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Installations...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:30. september 2018

Tekniker til ventilationsteknik

KLIMA VENT MONTAGE ApS

Kan du levere den høje kvalitet og service, der giver glade og tilfredse kunder? Kan du svare klart ja, tænker du ligesom os, så kan du få et job med masser af muligheder. M K med gåpåmod og godt humør. Her er nogle af dine opgaver: Ventilation - va...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:18. oktober 2018