Elektrikerlærling inden for sikringsbranchen

Elevpladsen er til dig, der ønsker at specialisere dig og målrette din uddannelse inden for sikringsbranchen (vi uddanner ikke i stærkstrøm). Med en god uddannelse i sikkerhedsbranchen som elektriker er der stor jobsikkerhed samt attraktiv løn og pension. Samtidig får du en spædende hverdag, hvor to dage aldrig er ens.

Hvis du brænder for både elektronik og sikkerhed, er du måske kandidaten, vi leder efter.

 

Din dagligdag Hos Bagger Låse & Alarm vil du som lærling komme omkring en bred vifte af forskellige fagområder. Bl.a. opsætning og integration af alarm, videoovervågning, adgangskontrol og sikringsanlæg.

Du arbejder tæt sammen med en af vores kompetente sikringsteknikere, som sørger for at lære dig op i installering af de nyeste teknologier inden for sikringsanlæg. Serviceeftersyn og håndtering af fejlmeldinger vil også være opgaver, du bliver oplært og styrket i.

Som elev har du base på kontoret i Ballerup eller Slagelse, men du vil komme rundt i flere af vores afdelinger under læretiden. På den måde får du det bredeste og mest alsidige kendskab til faget. Om dig Du har som minimum afsluttet grundforløbet på teknisk skole, men vi forventer selvfølgelig ikke, at du kan det hele i forvejen. Det vigtigste er, at du har lysten til at lære og udvikle din faglighed.

Som person kan du nikke genkendende til følgende udsagn:

  • Du er ihærdig, målrettet, udadvendt og kan arbejde selvstændigt.
  • Du er opsøgende i forhold til udfordringer og viden.
  • Du trives med at have mange bolde i spil på samme tid.
  • Du ser service og kvalitet som en naturlig del af dit kommende job.
  • Straffeattest skal forevises, samt du skal have kørekort

Det vi tilbyder dig Under din 4-årige uddannelse bliver du udlært i følgende moduler:

  • 1.5 AIA og TV-overvågning på modulniveau 1, Avanceret niveau.
  • 2.7 Integration af sikringsanlæg på modulniveau 2, Avanceret niveau.
  • 3.6 Teknisk entreprise- og projektstyring på modulniveau 3, Ekspertniveau.
  • 4.6 Teknisk entreprise- og projektstyring på modulniveau 4, Højniveau.

Samtidig får du en af de bedste lærepladser i branchen. Og det gør du bl.a. fordi, vi har fingeren på pulsen, når det gælder det nyeste inden for teknisk sikring.

Som lærling bliver du en del af en af branchens største låse- og sikringsfirmaer - med syv afdelinger fordelt på Sjælland. Du får ordnede forhold og mere end 60 flinke kollegaer.

Send din ansøgning Send din ansøgning med CV til job@bagger-laase.dk snarest muligt. Vi afholder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet. Forventet opstart er april-maj 2018.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Rene Jensen på rj@bagger-laase.dk eller på tlf. 88 80 93 02


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Selvkørende Servicemontør til installatørvirksomhed

SEROP ApS

Servicemontør til installatørvirksomhed i vækst SEROP ApS søger for kunde i Dragør Vil du arbejde selvstændigt med serviceopgaver hos privatkunder i københavnsområdet? Leverer du et professionelt stykke håndværk, og skaber du gode kundeoplevelser? S...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Servicemontør

Hartmanns A/S, Næstved

Hartmanns søger for Lysiplex i Brøndby en ansvarlig og selvstændig servicemontør til spændende opgaver på hele Sjælland. Hvis du ikke allerede er erfaren servicemontør, så læs alligevel videre, idet firmaet er parat til at investere tid og ressource...