Gem job

Elektronikfagtekniker

Trives du i en hverdag med fart over feltet og hænderne på mange forskellige produkter (small to medium volume)? Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor vi hjælper hinanden og har et godt sammenhold samt en masse spændende opgaver? Så er du måske vores nye medarbejder.

Hos GPV får du et job med en masse spændende opgaver i en global virksomhed i vækst med 100 kolleger på vores fabrik og kontor i Aars. Du bliver en del af et inspirerende, uformelt og travlt miljø.

Arbejdsopgaverne i jobbet er blandt andet:

  • Test og opdatering af print - herunder tilpasning af test setup
  • Fejlfinding
  • Reperation af print
  • Udskiftning af komponenter (leaded og SMD)

Du er uddannet tekniker eller har anden relevant uddannelse. Det er en fordel hvis du har erfaring fra lignende elektronikproduktion. Vi har brug for en medarbejder, der er kvalitetsbevidst og fleksibel da vi producerer for en række forskellige og højtspecialicerede kunder.

Vi tilbyder fleksibel arbejdstid og ordnede forhold under Industriens Overenskomst.

 

Interesseret?

Vi afholder løbende samtaler, så send CV og ansøgning hurtigst muligt. Kun ansøgninger som indsendes via ansøgningsportalen tages i betragtning. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Operations Manager Tom Egmose på telefon 22117808.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.