Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektronikfagtekniker / elektronikmekaniker eller automatikfagtekniker søges til spændende job

Har du flair for elektronik? Søger du anderledes og alsidig stilling, hvor du har mulighed for at præge din egen arbejdsdag? Så har vi måske stillingen til dig.

For virksomhed i Randers søger HR-Industries en elektronikfagtekniker/elektronikmekaniker eller automatikfagtekniker til udvikling m.m. Virksomheden tester og udvikler til industrimaskiner.

Jobbet vil bestå af mange forskellige udfordringer, der løses sammen med de øvrige kollegaer. Her vil du typisk arbejde med elektronik, arbejde ud fra component diagrammer m.m. og finde på nye løsninger til industrimaskiner. Du vil komme til at arbejde med forskellige enheder på større industrimaskiner, hvor et godt generelt elektronikkendskab og evne til at kunne tænke ud af boksen er vigtigt. Har du kendskab til Linux og bashrc, evt. været omkring Html eller lignende scripting sprog vil dette være en fordel.

Din baggrund: Vi forventer, at du som minimum har indgående kendskab til elektronik. Du skal være udadvendt og nysgerrig, og have lyst til at have flere opgaver i gang samtidigt.

Vi kan tilbyde dig:

  • Et meget udfordrende, selvstændigt og afvekslende job i en større virksomhed i udvikling
  • Tæt samarbejde med et team af kompetente og erfarne kolleger
  • En fremtid med både faglig og personlig udvikling
  • Et projekt til at starte med, hvor vi kan se 3 mdr. til at starte med, med står mulighed for forlængelse
  •  

Kontakt – Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Henrik eller Dina på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg stillingen:  Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr.  51537
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.
Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny.
Log ind på: https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

Om HR-Industries: HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for virksomheder i industrien.
Læs mere på www.hr-industries.dk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.