Gem job

Elektronikfagtekniker/Medicotekniker inden for laboratorieområdet i Region Midtjylland

Vi søger en serviceminded og engageret tekniker, der tager ansvar og følger opgaverne til dørs. Din indsats vil gøre en forskel for patienter og personale på sygehuset, når du sikrer en stabil drift og rykker hurtigt på en reparation.

Om os
Afdelingen Indkøb & Medicoteknik understøtter alle hospitalerne i Region Midtjylland, hvor vi bl.a. er ansvarlige for anskaffelse, vedligehold og drift af medicoteknisk udstyr.

Laboratoriegruppen, der består af 9 medarbejdere – heraf 5 teknikere, arbejder med et bredt udsnit af medicoteknisk udstyr i tæt samarbejde med de kliniske afdelinger og leverandører. Det kan eksempelvis være pipetteringsrobotter, udstyr til blodgasanalyser, skærerobotter til vævssnit og mikroskoper.

Om stillingen
Du kommer til at indgå i laboratoriegruppen, og stillingens base vil være på Aarhus Universitetshospital i Skejby. Du vil dog også skulle varetage opgaver på Regionshospitalet i Randers, og der kan lejlighedsvis forekomme tværgående opgaver på andre af regionens hospitaler. I Aarhus vil du arbejde sammen med 3 andre teknikere, mens der vil være mulighed for, at du kan blive hovedansvarlig for opgaverne i Randers. Opgaveløsningen vil ske i tæt samarbejde med de kliniske medarbejdere på hospitalerne, leverandører og med de øvrige medarbejdere i Indkøb & Medicoteknik.

Nogle af dine og de øvrige teknikeres opgaver er:

 • Udføre akutte serviceopgaver og reparationer
 • Prioritere serviceopgaver efter deres vigtighed
 • Udføre og planlægge vedligeholdsopgaver på udstyret
 • Følge op på serviceaftaler/servicebesøg fra leverandører
 • Interne serviceopgaver (modtage og registrere udstyr, varebestilling)
 • Deltage i flytninger af medicinsk udstyr
 • Bidrage til prioriteringen af, hvornår udstyr skal udskiftes
 • At løse opgaver på egen hånd såvel som i samarbejde med andre
Du skal bidrage til:
 • En god dialog med kliniske brugere, leverandører og kolleger
 • Samarbejde og opgavedeling med de øvrige teknikere
 • Sikre at planlagt og akut service udføres rettidigt, så vigtigt udstyr har mindst mulig nedetid
Om dig
Du har en baggrund som elektronikfagtekniker eller medicotekniker.

Du har flair for teknisk service, gerne med medicoteknisk udstyr. Det er en fordel, hvis du er bekendt med apparaturregistreringssystemet Medusa og er bekendt med at begå dig på et hospital.

Du har kørekort.

Vi tilbyder
Du får et spændende job, hvor du skal samarbejde med mange forskellige mennesker om løsningen af tekniske problemer. Din indsats vil gøre en forskel for dine kolleger, det kliniske personale og patienterne. Dine arbejdsopgaver er varierende, og du vil både skulle skrue, skrive og kommunikere. Du vil få sidemandsoplæring såvel som kurser, der kvalificerer dig til reparation af udstyr.

Derudover får du en god pensionsordning og arbejds- og ansættelsesforhold, der passer godt ind i familie- og fritidsliv.

Løn og ansættelsesforhold
Hovedtjenestestedet er Indkøb & Medicotekniks værksted på Aarhus Universitetshospital.

Arbejdstiden er ugentligt 37 timer ekskl. frokostpause. Der er flekstidsordning.

Løn- og ansættelsesforhold er i henhold til gældende regler om Ny Løn.

Ansættelsen sker med reference til områdelederen for laboratoriegruppen.

Det tilstræbes, at ansættelsen finder sted pr. 1. juni 2021 eller snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Lone Abildgaard på telefon: 3051 6673 eller via e-mail: Lone.Abildgaard@stab.rm.dk.

Vi afholder samtaler tirsdag den 20. april og onsdag d. 21. april 2021. Der indkaldes med kort varsel.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er torsdag den 15. april 2021.

Ansøgninger modtages kun via vores elektroniske rekrutteringssystem. Vælg det anførte link for at søge stillingen.


Indkøb & Medicoteknik har ansvaret for indgåelsen af indkøbsaftaler og rådgivning i forbindelse med udbud og kontraktindgåelse samt rådgivning om og gennemførelse af effektive logistikløsninger. Indkøb & Medicoteknik har ligeledes ansvar for medicoteknisk bygherrerådgivning samt planlægning, koordinering og anskaffelse af medicoteknisk udstyr. Derudover varetager afdelingen fagtekniske opgaver som service, modtagekontrol og registrering af medicoteknisk udstyr samt udfører forsknings- og udviklingsopgaver inden for hele ansvarsområdet. Afdelingen har 170 ansatte, og hovedkontoret er beliggende i Universitetsbyen, 8000 Aarhus C.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.
 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.