Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektroniktekniker med erfaring inden for marineinstallationer

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329831083Phoenix-3816919912018-06-13T00:00:00Elektroniktekniker med erfaring inden for marineinstallationer

Scanel International A/S, Frederikshavn

 

Vi har travlt i vores elektronikafdeling, og med baggrund i de øgede aktiviteter inden for maritime navigations- og kommunikationsopgaver søger vi en serviceminded tekniker til at indgå i afdelingen, hvor vi pt. beskæftiger 7 dygtige teknikere inden for installation, salg, kundesupport- og service.

 

Arbejds- og ansvarsområde:

 • Projekt- og koordineringsopgaver
 • Installation og service af navigationsudstyr, CCTV og netværk
 • Systemdesign
 • Salg og teknisk support til kunder
 • Medvirke til produktindkøb

 

Din baggrund:

Du er teknisk velfunderet med en stor faglig viden inden for marineelektronik.

 

 • Uddannet elektroniktekniker, eller lignende
 • Gerne erfaring fra en lignende stilling i den maritime branche
 • Fleksibel, med gode samarbejdsevner
 • Selvstændig og ansvarsbevidst
 • Engageret med en naturlig lyst og vilje til at lære og udvikle sig
 • Du behersker engelsk i skrift og tale
 • Kørekort B

 

Som person er du robust og selvkørende og har nemt ved at tilegne dig ny viden inden for området. Du er fleksibel og serviceminded, da skæve arbejdstider og rejseaktivitet indgår som en naturlig del i jobbet.

 

Vi tilbyder:

 • En udfordrende stilling i en international virksomhed i vækst
 • Fagligt kompetente kolleger
 • Uformel omgangstone
 • Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder
 • En afvekslende og travl hverdag, hvor personlig indsats belønnes
 • En god løn med pension

 

Henvendelse:

Send din ansøgning, cv og evt bilag  til job@scanel.dk

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Dennis Lavrsen på tlf. 2222 5256.

 

Tiltrædelse:

Efter aftale.

 

Scanel International A/S er certificeret af LR, DNV-GL, BV, RINA og ABS til at udføre årlig syn på VDR- og GMDSS udstyr.

 

Scanel International A/S leverer integrerede tekniske systemer, udstyr, komponenter og serviceydelser til maritime-, olie-, gas- og vindindustrien. Virksomheden har 300 ansatte, og kundeprojekter i flere end 30 lande. Kernekompetencerne inkluderer design & engineering; projektledelse; elektromekanisk service; el-installation; kontrolsystemer; navigation & kommunikation; specialist-personale; og ad-hoc bemanding.

Scanel er grundlagt i 1991, og er i konstant vækst.  Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, for hurtig respons, for pålidelige løsninger og for kompetente medarbejdere.

Scanel er anerkendt for kvalitet (ISO:9001), Miljø (ISO:14001) og for sit gode arbejdsmiljø (OSHAS:18001). Det er en målsætning i Scanel at tiltrække, udvikle, støtte og fastholde de rette medarbejdere med de rigtige kompetencer i de rigtige stillinger, herunder ved løbende uddannelse og kompetenceudvikling.

 

 

2018-08-09T00:50:36.360 Scanel International A S, Frederikshavn Vi har travlt i vores elektronikafdeling, og med baggrund i de øgede aktiviteter inden for maritime navigations- og kommunikationsopgaver søger vi en serviceminded tekniker til at indgå i afdelingen, hvor vi pt. beskæftiger 7 dygtige teknikere inden for installation, salg, kundesupport- og service. Arbejds- og ansvarsområde: Projekt- og koordineringsopgaver Installation og service af navigationsudstyr, CCTV og netværk Systemdesign Salg og teknisk support til kunder Medvirke til produktindkøb Din baggrund: Du er teknisk velfunderet med en stor faglig viden inden for marineelektronik. Uddannet elektroniktekniker, eller lignende Gerne erfaring fra en lignende stilling i den maritime branche Fleksibel, med gode samarbejdsevner Selvstændig og ansvarsbevidst Engageret med en naturlig lyst og vilje til at lære og udvikle sig Du behersker engelsk i skrift og tale Kørekort B Som person er du robust og selvkørende og har nemt ved at tilegne dig ny viden inden for området. Du er fleksibel og serviceminded, da skæve arbejdstider og rejseaktivitet indgår som en naturlig del i jobbet. Vi tilbyder: En udfordrende stilling i en international virksomhed i vækst Fagligt kompetente kolleger Uformel omgangstone Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder En afvekslende og travl hverdag, hvor personlig indsats belønnes En god løn med pension Henvendelse: Send din ansøgning, cv og evt bilag til job@scanel.dk Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Dennis Lavrsen på tlf. 2222 5256. Tiltrædelse: Efter aftale. Scanel International A S er certificeret af LR, DNV-GL, BV, RINA og ABS til at udføre årlig syn på VDR- og GMDSS udstyr. Scanel International A S leverer integrerede tekniske systemer, udstyr, komponenter og serviceydelser til maritime-, olie-, gas- og vindindustrien. Virksomheden har 300 ansatte, og kundeprojekter i flere end 30 lande. Kernekompetencerne inkluderer design engineering projektledelse elektromekanisk service el-installation kontrolsystemer navigation kommunikation specialist-personale og ad-hoc bemanding. Scanel er grundlagt i 1991, og er i konstant vækst. Scanel er kendt på det globale marked for høj troværdighed, for hurtig respons, for pålidelige løsninger og for kompetente medarbejdere. Scanel er anerkendt for kvalitet (ISO:9001), Miljø (ISO:14001) og for sit gode arbejdsmiljø (OSHAS:18001). Det er en målsætning i Scanel at tiltrække, udvikle, støtte og fastholde de rette medarbejdere med de rigtige kompetencer i de rigtige stillinger, herunder ved løbende uddannelse og kompetenceudvikling.11Jobnet38169199100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-08-08T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandFrederikshavn3285240SCANEL INTERNATIONAL A/S11Havnepladsen 129900FrederikshavnDKDanmark0
job@scanel.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent589225JobNet48398231000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=38169199https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=38169199https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=38169199&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=38169199&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/IT_Ingenioer_og_energi/Ingenioer_og_naturvidenskab/3.jpgEr du engageret og løsningsorienteret? Hos SCANEL INTERNATIONAL A/S søger vi netop disse egenskaber.12008001Dansk3Læse/ tale828301Elektronikarbejder20Ingeniør og naturvidenskab355608229Dennis Larvsenjob@scanel.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK