Elektroniktekniker til Søopmålingen

1. Eskadre / Søopmålingen søger en elektroniktekniker til tjeneste ved Søopmålingen

Om os

Søopmålingen består af 29 medarbejdere og af 6 skibe, som gennemfører opmåling af farvandene omkring Danmark og Grønland. Vi sætter en ære i at løse vores opgave og hjælpe civile og militære skibe med at navigere sikkert på havene efter både papirtrykte og elektroniske søkort.

Vi er professionelle og engagerede medarbejdere, der brænder for arbejdet, og vi søger en kollega, som har lyst til at blive en del af teamet. Søopmålingen tilbyder dig et helt særligt fællesskab, hvor vi løser en opgave, som kun kan løses af os.


Om stillingen

Søopmålingsdata produceres i et højteknologisk miljø, og du skal bidrage til, at vi sammen kan løse kerneopgaven. I den daglige tjeneste ombord vil du i kraft af dine faglige kompetencer medvirke til, at opretholde skibets evne til at løse de pålagte opgaver. Din primære arbejdsopgave bliver drift, vedligeholdelse og reparation af alle søopmålingsrelaterede såvel som andre ombordværende elektroniske systemer.

Som elektroniktekniker vil du i sommerhalvåret gøre tjeneste i de sejlende enheder i Danmark og Grønland.
I Danmark gennemføres søopmålingen med to enheder af HOLM-Kl. og to O-både. Derudover anvedes Søfartsstyrelsens inspetionsskib Jens Sørensen ligeledes som platform for søopmålingen.
På Grønland arbejder Søopmålingen tæt sammen med inspektionsfartøjerne af KNUD-Kl., og bruger skibene som platform for opmålingen.
I vinterhalvåret deltager du i opgraderings- og vedligeholdelsesarbejde på opmålingsudstyret ved Søopmålingens Tekniske Afdeling som pt. ligger på Holmen (København), og i de første måneder af året styrkes din faglighed ved kompetenceudvikling og kurser. Som en del af det nye forsvarsfolig er der planlagt en udflytning af den Teknisk Afdeling til Frederikshavn. Der foreligger endnu ikke en endelig plan for udflytningen, men det må forventes, at denne gennemføres inden 2023.

I de sejlende enheder indgår du på lige fod med resten af besætningen, i vagter og anden tjeneste ombord. Den sejlende tjeneste bliver planlagt i tæt samarbejde mellem din daglige leder og alle Søopmålingens elektronikteknikere. Vi vægter et godt arbejdsmiljø meget højt, og vi tilstræber at skabe balance mellem Søopmålinges behov, dit arbejdsliv og dine øvrige aktiviteter.


Om dig

Du har en uddannelse som ektroniktekniker, og du har lyst til at blive en del af vores team, hvor meget forskelligartede opgaver skal løses i fællesskab. Dit arbejde bliver en vigtig del af den samlede opgaveløsning, og du skal kunne arbejde selvstændigt og proaktivt med at sikre driften af vores højteknologiske opmålingssystemer. Da besætningerne er små, får du i din sejlende tjeneste et stort ansvarsområde. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling i Forsvaret, men det er ikke et krav. Du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer ved efteruddannelse og gennem praktisk træning, og så tilbyder vi dig en udfordrende arbejdsdag til søs og på land.
Når den Teknisk Afdeling flytter til Frederikshavn, vil du selvfølgelig blive indraget i denne process,og får dermed indflydelse på, hvordan den ”nye” Teknisk Afdeling fremad rettet skal løse de forskellige opgaver.Ansættelsesvilkår

Stillingen er en marinekonstabel stilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved CO1O fællesoverenskomsten og organisationsaftale for Centralforeningen for stampersonel.

Faglært tillæg er dog betinget af godkendt faglig uddannelse og svendebrev.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvaret, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være København.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Skulle du have yderligere spørgsmål omkring tjenesten og de faglige udfordringer er du velkommen til, at henvende dig til: OS Henrik Agner 7285 3611 – 4130 9978 (dagligleder) øvrige spørgsmål kan rettes til CSG Lars Dalsgaard på 75 85 32 12

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-Konsulent Rikke Thomsen på mail: FPS-BA-BS252@mil.dk.

Ansøgningsfristen er den 14. maj 2018. Jobsamtaler forventes afholdt umiddelbart efter fristens udløb, med henblik på besættelse af stillingen snarest muligt.

Du kan søge stillingen via link "Søg den ledige stilling". Du anmodes om at vedhæfte alle relevante dokumenter samt svendebrev til ansøgningen.

Hvis du er udpeget til INTOPS, bedes du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Postdoc position in Distributed Ledger Technologies / Blockchain at the European Blockchain Center

IT-Universitetet i København

København
The IT University of Copenhagen invites highly motivated individuals to apply for a Postdoc position starting June 1st 2018 or soon thereafter for a duration of two years. The overall mission of the European Blockchain Center at the IT University of...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

PhD Scholarship in Commercial Law

Copenhagen Business School

Copenhagen Business School invites applications for a vacant PhD Scholarship in Commercial Law. The research and teaching areas of the Department are: (1) Contract and Finance Law, including Law & Economics, (2) International Commercial Law and EU M...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

Taktiklærer og elementleder for Operations- & Føringsuddannelsen ved CLO/FAK

Militære stillinger

København
Har du en stærk taktisk forståelse og den mentale spændvidde til aktivt at bidrage til udviklingen af dansk doktrin indenfor det landmilitære domæne kombineret med lysten og evnen til at undervise studerende og kursister på Operations- og Føringsudd...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

JPO UNAIDS

Danida

København
Programme Officer, (JPO) UNAIDS Tanzania Beskrivelse Som en del af Danmarks udviklingsarbejde finansierer Udenrigsministeriet udsendelsen af juniorrådgivere (JPO) til en række multilaterale organisationer gennem JPO programmet. Programmet giver yngr...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Forbindelsesofficer til Kenya Navy

Militære stillinger

København
Har du en maritim baggrund og har du lyst til at være en del Danmarks stabiliseringsindsatser i Afrika, så har du nu mulighed for at søge en unik og udfordrende stilling, hvor du vil være den eneste udenlandske officer ved Kenyas væbnede styrker i M...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018