Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektronikudvikler til forskningsinstrumentering og service

Hvem er vi?
Niels Bohr Institutet er et internationalt velrenommeret forskningsinstitut ved Københavns Universitet med ca. 350 medarbejdere. Instituttets videnskabelige medarbejdere forsker i fysik og uddanner bachelorer, kandidater og ph.d.’er i fx fysik, astronomi, geofysik, biofysik mm. Niels Bohr Institutet er en unik, spændende og udfordrende arbejdsplads med en stærk, international ånd og stor gensidig respekt på tværs af fagskel.

Arbejdet - ”Det man ikke kan købe”
Sjældent udbudt stilling, hvor du får mulighed for at hjælpe vores forskere og studerende med din elektronik ekspertise. Du vil blive en del af NBI’s Elektronikværksted beliggende på Universitetsparken 4 og bliver en del af Elektronik teamet, sammen med 5 dygtige kolleger. En af dine primære arbejdsopgaver vil være design og udvikling af elektronik til instrumenter og udstyr i samarbejde, med NBI’s forskere og studerende. Foruden at være med til at udvikle elektronik til nye løsninger, vil en vigtig del af jobbet også være, at fortage service og reparationsopgaver på eksisterende udstyr. Arbejdet sker ofte i et tværfagligt samarbejde med vores Mekaniske Værksted; så der er i jobbet rig mulighed for, sammen med vores mekanikere at designe løsninger til systemer. Du og resten af teamet har til opgave at udvikle: ”Det man ikke kan købe”.

Faglige og personlige kvalifikationer
Du har en faglig baggrund som: Elektronikmekaniker, Elektroniktekniker, Elektronikteknolog eller lignende. Udover en stærk funderet faglighed, forventer vi at du er en holdspiller, der forstår at det er holdet som skal overholde deadlines og krav til kvalitet. Du har fremdrift til at færdiggøre opgaver på egen hånd, og er opsøgende og fleksibel når det gælder nye opgaver. Som person skal du være indstillet på, at yde service når behovet opstår. Du skal derfor kunne omstille dig fra, at være dybt involveret i et større projekt, til at flytte fokus til noget helt andet, når behovet opstår.

Da opgaverne til Elektronikværkstedet på NBI er meget forskellige, er det en fordel hvis du har erfaring og/eller kendskab til nedenstående:


 • Analog og digital elektronik design
 • Service og reparation
 • HF
 • Mikrokontroller design og programmering
 • Instrument og apparat design
 • PCB design gerne med Altium
 • C/C++, Python, Labview
 • Kommunikationsprotokoller
 • FPGA’ere

Vi tllbyder:

 • Et spændende, ansvarsfuldt og udfordrende job
 • Et interessant arbejdsmiljø
 • Engagerede og gode kolleger
 • Stor indflydelse på egen arbejdsdag og opgavernes prioritering
 • En fleksibel arbejdsplads
Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelse sker efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter organisationsaftalen for håndværkere. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg afhængigt af kvalifikationer.

Stillingen er ledig til besættelse fra 1. april 2020 eller efter aftale.

Yderligere information:
Du kan læse mere om Niels Bohr Institutet og vore forskergrupper på www.nbi.ku.dk. Her kan du også finde et link til værkstederne: https://www.nbi.ku.dk/forskningsinfrastruktur/workshops/
Har du spørgsmål til dette opslag, er du velkommen til at kontakte: Jan T. Justesen (Chefkonsulent, Teamleder for Elektronik), telefonnummer 93 50 95 66,e-mail: jan.justesen@nbi.ku.dk eller Claus B. Sørensen (Teknik og Support chef), telefonnummer 28 75 04 49, e-mail: cbs@nbi.ku.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.