Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elev i specialet kok eller catering/smørrebrød


Brænder du ikke kun for at spise god mad - men også for at tilberede den? Og vil du derfor gerne uddanne dig indenfor gastronomi? Så søger vi nu en elev, der ønsker at uddanne sig til kok eller i catering/smørrebrød.

Du har gennemført grundforløbet på en af erhvervsskolerne og er klar til at gå i gang med dit hovedforløb. Hvis du vil uddanne dig til kok, så har du måske allerede været i praktik i en eller flere a la carte restauranter.

Dit arbejdssted vil være hos vores kunde på Hovedgaden i Hedehusene.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Hjemmelavet er bare bedst – det er lige dig

Du elsker at lave mad og vil gerne lære at lave smagfuld og sund mad helt fra bunden af gode, friske råvarer; lokale og i sæson, både varmt og koldt. Du ved, at den mad du laver, skal være af den bedste kvalitet - for det giver nemlig smagen et ekstra løft. Ord som bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er ikke fremmede for dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

Elev-jobbet…

Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt - og hvor der også er plads til familieliv:

  • Du bliver elev i et spændende hus, hvor opgaverne er meget forskellige med alt fra produktioner til vores to daglige buffeter, portionsanretning, anretning på fade etc.
  • Du skal arbejde på fuld tid i dagtimerne (kl. 7.00 - 15.00), men enkelte vagter om aftenen kan forekomme
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, takeaway, kreativ anretning, bagning – kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave - helt fra bunden
  • Du skal være med til at servicere ved vores buffeter
  • Og så skal du også læres op i alt det andet - dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i køkkenet og husets kantine og satelitkantine: fx. menuplanlægning, beregninger, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv.
  • Som elev hos Fazer skal du deltage i crosstrænings program, hvor du kommer ud i en anden Fazer lokation fx i en uge og du deltager i lignende andre forløb undervejs i din praktiktid hos os

  • Kort om dig...
  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne - søger du som kokke-elev er den en fordel, hvis du kommer fra et praktikforløb i a la carten - men ikke et krav
  • Du har sans for detaljer, er nysgerrig og brænder for at lære faget fra bunden
  • Du er morgenfrisk og mødestabil
  • Du er kreativ og har "ja hatten" på
  • Du medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv.
  • Du er energisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat - også når der er travlt

  • Sådan er din nye arbejdsplads

    I køkkenet får du 9 glade og motiverede kolleger med forskellig baggrund og funktioner. Vi laver dagligt mad til ca. 300 gæster fordelt på 2 buffeter. Vi laver dagligt både morgenmad og frokost og har en del mødeserveringer hver dag i ugen. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale

    Ansøgning: Du søger elev-jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservices.dk



    Mere af samme slags?

    Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




    Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

    329748352Phoenix-f1bf743612018-01-26T15:04:55.260Elev i specialet kok eller catering/smørrebrød
    Brænder du ikke kun for at spise god mad - men også for at tilberede den? Og vil du derfor gerne uddanne dig indenfor gastronomi? Så søger vi nu en elev, der ønsker at uddanne sig til kok eller i catering/smørrebrød.

    Du har gennemført grundforløbet på en af erhvervsskolerne og er klar til at gå i gang med dit hovedforløb. Hvis du vil uddanne dig til kok, så har du måske allerede været i praktik i en eller flere a la carte restauranter.

    Dit arbejdssted vil være hos vores kunde på Hovedgaden i Hedehusene.

    Sådan er Fazer

    Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

    Hjemmelavet er bare bedst – det er lige dig

    Du elsker at lave mad og vil gerne lære at lave smagfuld og sund mad helt fra bunden af gode, friske råvarer; lokale og i sæson, både varmt og koldt. Du ved, at den mad du laver, skal være af den bedste kvalitet - for det giver nemlig smagen et ekstra løft. Ord som bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er ikke fremmede for dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet.

    Elev-jobbet…

    Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt - og hvor der også er plads til familieliv:
  • Du bliver elev i et spændende hus, hvor opgaverne er meget forskellige med alt fra produktioner til vores to daglige buffeter, portionsanretning, anretning på fade etc.
  • Du skal arbejde på fuld tid i dagtimerne (kl. 7.00 - 15.00), men enkelte vagter om aftenen kan forekomme
  • Du får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, takeaway, kreativ anretning, bagning – kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave - helt fra bunden
  • Du skal være med til at servicere ved vores buffeter
  • Og så skal du også læres op i alt det andet - dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i køkkenet og husets kantine og satelitkantine: fx. menuplanlægning, beregninger, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv.
  • Som elev hos Fazer skal du deltage i crosstrænings program, hvor du kommer ud i en anden Fazer lokation fx i en uge og du deltager i lignende andre forløb undervejs i din praktiktid hos os

  • Kort om dig...
  • Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne - søger du som kokke-elev er den en fordel, hvis du kommer fra et praktikforløb i a la carten - men ikke et krav
  • Du har sans for detaljer, er nysgerrig og brænder for at lære faget fra bunden
  • Du er morgenfrisk og mødestabil
  • Du er kreativ og har "ja hatten" på
  • Du medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv.
  • Du er energisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat - også når der er travlt

  • Sådan er din nye arbejdsplads

    I køkkenet får du 9 glade og motiverede kolleger med forskellig baggrund og funktioner. Vi laver dagligt mad til ca. 300 gæster fordelt på 2 buffeter. Vi laver dagligt både morgenmad og frokost og har en del mødeserveringer hver dag i ugen. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden.

    Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

    Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale

    Ansøgning: Du søger elev-jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservices.dk


    2018-03-24T00:50:40.703 Brænder du ikke kun for at spise god mad - men også for at tilberede den? Og vil du derfor gerne uddanne dig indenfor gastronomi? Så søger vi nu en elev, der ønsker at uddanne sig til kok eller i catering smørrebrød. Du har gennemført grundforløbet på en af erhvervsskolerne og er klar til at gå i gang med dit hovedforløb. Hvis du vil uddanne dig til kok, så har du måske allerede været i praktik i en eller flere a la carte restauranter. Dit arbejdssted vil være hos vores kunde på Hovedgaden i Hedehusene. Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. Hjemmelavet er bare bedst det er lige dig Du elsker at lave mad og vil gerne lære at lave smagfuld og sund mad helt fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson, både varmt og koldt. Du ved, at den mad du laver, skal være af den bedste kvalitet - for det giver nemlig smagen et ekstra løft. Ord som bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd er ikke fremmede for dig. Og så glæder du dig til at være med til de mange afvekslende opgaver i køkkenet. Elev-jobbet… Glæd dig til en læreplads i en spændende virksomhed med rum til kreativitet og udvikling, og hvor serviceniveauet over for vores daglige gæster er højt - og hvor der også er plads til familieliv: Du bliver elev i et spændende hus, hvor opgaverne er meget forskellige med alt fra produktioner til vores to daglige buffeter, portionsanretning, anretning på fade etc.Du skal arbejde på fuld tid i dagtimerne (kl. 7.00 - 15.00), men enkelte vagter om aftenen kan forekommeDu får masser af opgaver inden for varmt, lunt, koldt, salat, takeaway, kreativ anretning, bagning kort sagt: Alt det, du brænder for og netop gerne vil lære at lave - helt fra bundenDu skal være med til at servicere ved vores buffeterOg så skal du også læres op i alt det andet - dvs. alle de øvrige opgaver, som vi er fælles om i køkkenet og husets kantine og satelitkantine: fx. menuplanlægning, beregninger, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring, opvask osv.Som elev hos Fazer skal du deltage i crosstrænings program, hvor du kommer ud i en anden Fazer lokation fx i en uge og du deltager i lignende andre forløb undervejs i din praktiktid hos os Kort om dig... Du har gennemført grundforløbet på gastronomlinjen på en af erhvervsskolerne - søger du som kokke-elev er den en fordel, hvis du kommer fra et praktikforløb i a la carten - men ikke et kravDu har sans for detaljer, er nysgerrig og brænder for at lære faget fra bundenDu er morgenfrisk og mødestabilDu er kreativ og har ja hatten påDu medbringer godt humør, engagement og vil gerne udvikle dig og tør komme med ideer til menuer, metoder osv.Du er energisk og frisk, og er ikke bange for at tage fat - også når der er travlt Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 9 glade og motiverede kolleger med forskellig baggrund og funktioner. Vi laver dagligt mad til ca. 300 gæster fordelt på 2 buffeter. Vi laver dagligt både morgenmad og frokost og har en del mødeserveringer hver dag i ugen. Vi lægger vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og for hinanden. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale Ansøgning: Du søger elev-jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservices.dk11Jobnetf1bf7436100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-03-23T00:00:000010http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/256610EuropaDanmarkEuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3089057Fazer Food Services AS11Skibhusvej 52A5000Odense CDKDanmark0
    DKDanmarkDKDanmark
    8Fuldtid46Permanent513891JobNet47518321000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f1bf7436https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f1bf7436https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f1bf7436&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f1bf7436&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgEr Elev & trainee noget for dig? Søg jobbet som medarbejder i dag.12008001Dansk3Læse/ tale15Elev & trainee18Hotel og restauration352548039importimport_f1bf7436DKDanmarkDKDanmarkda-DK