Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elev med fokus på internationalt salg og projektkoordinering søges til Scanavo A/S

ScanPeople søger på vegne af vores søsterselskab Scanavo A/S, en kontorelev til deres dynamiske team.

Interesserer du dig for videospil, film og lignende? Brænder du for at lære mere om kommunikation, salg, administration og koordinering? Har du lyst til at arbejde i et ungt og dynamisk miljø? Har du interesse i en fremtidig karriere indenfor medier og digital underholdning? Har du lyst til at arbejde med nogle af de største film- og spilproducenter?

Hvis ja, så er du måske den nye kontorelev ScanPeople søger til det dynamiske team hos vores søsterselskab Scanavo A/S. 

SteelBook® Divisionen

Scanavo A/S’ SteelBook® Division består af et ungt og dynamisk team, der arbejder hårdt for at få det verdenskendte SteelBook® koncept og brand ud til film-, musik- og spilindustrien. Scanavo A/S formår til stadighed at være banebrydende i sin produktudvikling: SteelBook® konceptet, som er et eksklusivt alternativ til den traditionelle plastikboks, har opnået stor succes i hele verden og er i fortsat udvikling.

UDDANNELSEN HOS SCANAVO A/S

Elevstillingen vil have det primære fokus på diverse salgs-og projektkoordineringsopgaver, herunder ordrebehandling og diverse ad-hoc opgaver. Du vil blive en del af en spændende branche, hvor du vil få indblik i international handel inden for film- og spilindustrien. Dine daglige opgaver vil være behandling af ordrer, mailkorrespondance og telefonkontakt med deres kunder i hele Europa.

BAGGRUND

Du skal enten have bestået studentereksamen fra HHX eller EUX – her er det ikke påkrævet med 5 ugers EUS grundforløb.  Eller HF, STX, HTX suppleret med 5 ugers EUS grundforløb.

DIN PERSONLIGHED

  • Du har et godt drive, og kan arbejde selvstændigt.
  • Du er struktureret, kan tage ansvar, og håndtere mange bolde i luften.
  • Du behersker engelsk på højt niveau i både skrift og tale.
  • Du er god til Excel.
  • Du har en positiv indstilling og formår at skabe gode relationer.

DU TILBYDES

  • En 2-årig uddannelse indenfor projektkoordinering, salg og marketing i en spændende branche.
  • En varieret og travl hverdag i et ungt og dynamisk miljø.
  • Selvstændigt ansvar efter grundig oplæring.
  • Frokostordning.

SØG JOBBETHar du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Andreas Sølling på tlf.: +45 43 31 00 71.Klik på linket. Indtast via linket dine oplysninger og upload dit CV. Er du allerede registreret i vores database, skal du blot logge ind og tilføje jobkoden 12837 for at søge jobbet.http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=12837?Vi ser frem til at høre fra dig! OM SCANAVO A/SScanavo A/S er en danskejet, international virksomhed, som har eksisteret i mere end 25 år, og er blandt de førende i verden indenfor Media Packaging, Marketing solutions & Branding. Scanavo A/S’ unikke koncepter markedsføres og sælges gennem egne kontorer i Europa, Asien og Nordamerika til verdens førende producenter af film, spil og musik – herunder de store Hollywoodstudier.Yderligere info findes på:www.scanavo.com og www.steelbook.comOM SCANPEOPLEScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. Yderligere information findes på: www.scanpeople.dkFølg ScanPeople ApS: https://www.linkedin.com/company/scanpeople-apshttps://www.facebook.com/scanpeoplehttps://www.instagram.com/scanpeople/

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.