Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elev søges til Matas Rønne

Har du et ønske om at tage en salgsuddannelse med mange fremtidsmuligheder - så har du chancen nu.

 

Som elev hos Matas lærer du at sælge inden for kategorierne skønhed, Sports Care, helsekost og meget mere.

Salgsuddannelsen hos Matas giver dig en dagligdag med kontakt til mange mennesker, spændende udfordringer og ansvarsfulde opgaver i samarbejde med dine kolleger.

Uddannelsen åbner for en vifte af muligheder, når du, efter de to år som elev i en Matas butik, skal videre med din karriere.

 

Materialistuddannelsen veksler mellem teori og praksis, hvor du lærer teorien på skolen og bruger din viden praktisk via salgsarbejdet i butikken.

Uddannelsen slutter med en fagprøve og mundtlig eksamen. Efterfølgende er der gode muligheder for at fortsætte i Matas som materialist med ansvar for særlige områder og med tiden evt. avancere til stedfortræder eller butikschef.

 

Du kan læse meget mere om elevuddannelsen hos Matas

samt søge din elevplads via: http://mataselev.dk/

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og forhåbentlig kunne byde dig velkommen i vores team.

 

Matas kæden består af knap 300 butikker i Danmark spredt over hele landet med næsten 3000 medarbejdere. Flertallet af butikkerne er samlet i et børsnoteret selskab - de resterende butikker er privatejede.

Hos Matas har vi mottoet: ”Det gode råd gør forskellen” og vi arbejder efter idéen: ”Vi hjælper vores kunder med at ha’ det godt, se godt ud og være i godt humør - for rimelige penge”.

Miljø, sundhed og ansvarlighed er nøgleord for kædens arbejde, uanset om vi taler om vores produkter eller adfærd i forhold til såvel kunder, ansatte som vores miljø.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her