Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elev til 450 søer i Tølløse

Elise Wessel, Tølløse søger en elev til pasning af søer og smågrise i et team af unge medarbejdere.

Alsidige arbejdsopgaver

Den største del af dine opgaver bliver i farestalden, hvor du sammen med anden medarbejder sørger for pasning, fodring og håndtering af søer og pattegrise. Derudover hjælper du med opgaver i løbeafdeling, drægtighedsstald og klimastald. Da vi er en mindre bedrift, er det vigtigt at alle kan løse opgaverne i alle staldafsnit – og som elev vil du selvfølgelig blive oplært i alle opgaver.

Du har lyst til at arbejde med grise

Du er elev. Du kan også have anden erhvervserfaring, så lærer vi dig at passe grise. Du kan lide alsidige arbejdsopgaver og er forandringsparat. Du er ikke bange for at tage fat, og har hænderne skruet rigtigt på. Du er en holdspiller, der har lyst til at udvikle produktionen, sammen med teamet og ejer, i tæt samarbejde med rådgivere.

Hyggelig arbejdsplads hvor vi taler Dansk

Vi er en lille hyggelig arbejdsplads, hvor vi taler Dansk. Du får mulighed for at udvikle dig i jobbet og ved deltagelse i Erfa gruppe og efteruddannelse. Arbejdstid 37 timer, incl. hver 3. weekend og helligdag – fri fredag i ugen efter arbejdsweekend. Jobstart 1. januar 2021. Mulighed for værelse på gården.

Frihedsgården

Frihedsgården har 180 ha jord, hvor der dyrkes foder til svineproduktionen på 450 søer med salg af smågrise. Gården ligger i Tølløse, midt på Sjælland med gode togforbindelser.

Sådan søger du stillingen

Yderligere oplysninger hos Elise Wessel, tlf. 22 40 65 00, eller HR Konsulent Tove Goldbeck Jensen, VKST, tlf. 20 11 18 02. Ansøgning vedlagt CV, på HR Manager, inden 27. november. Samtaler afholdes løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.